Naisten kevytuntuvatakit

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten kevytuntuvatakit

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten kevytuntuvatakit merkeiltä

ONLYVERO MODAGuess

Suosituimmat naisten kevytuntuvatakit merkeiltä

VILAJacqueline de Yong

Kevytuntuvatakit välikausiksi – myös isot koot

Kevytuntuvatakki on pakollinen hankinta välikausien lähestyessä. Se sopii siis käytettäväksi varsinkin keväällä ja syksyllä ohuemman takin tai paksumman untuvatakin asemasta. Kevytuntuvatakit ovat koko perheen juttu, joten hanki sellaiset sekä miehelle, naiselle että lapselle. Tämän takin voit pukea kouluun, töihin, vapaa-ajalle tai vaikka lenkille koiran kanssa. Kevytuntuvatakin sisällä on kerros lämmittävää untuvan ja höyhenen sekoitusta, jos kyse on laadukkaasta takista. Halvemmissa versioissa takki on täytetty vanulla. Lämpimät taskut, huppu, sekä korkea kaulus suojaavat mukavasti kylmältä. Kevytuntuvatakkeja löytyy monissa eri koissa, eli myös isot koot ovat osa valikoimaa. Kevytuntuvatakki on helppohoitoinen vaate, jonka voi pestä esimerkiksi välikauden loputtua. Tärkeää on kuitenkin olla käyttämättä huuhteluainetta, ja takkia kuivatessa untuvaa täytyy liikutella, jotta se ei jää yhteen kohtaan takkia.

Joutsen ja Luhta

Talvitakkien valitessa Joutsen ja Luhta ovat monien mielestä takuuvarmoja ja laadukkaita vaihtoehtoja. Joutsen -kevytuntuvatakit ovat päällä miellyttävän pehmeitä ja kevyitä. Valikoimassa on monia maanläheisiä värejä ja lisäksi muutama trendin mukainen hieman eri tavalla leikattu takki. Harmaa tai tummanvihreä kevytuntuvatakki sopii rentoon tyyliin nilkkureiden tai saappaiden kanssa. Luhta nimiset kevytuntuvatakit on valmistettu materiaalista, joka hylkii vettä ja tuulta. Voit siis lähteä ulos kevein mielin tietäen, että jos alkaa satamaan vettä, takkisi ei mene täysin märäksi samoin kuin sinä itse. Kiinteä huppu mahdollistaa niskan ja pään pidon lämpimänä kylmältä tuulelta. Korkea kaulus suojaa samalla tavalla kaulaa ja kasvoja.

Stadium, Halonen, Prisma vai Sokos?

Untuvatakkeja myyviä kivijalkaliikkeitä löytyy ympäri Suomea jokaisesta kaupungista. Urheiluvaateliikkeet, kuten Stadium, Interport ja Xxl, myyvät talvitakkeja tunnetuilta urheiluhenkisiltä brändeiltä. Prisma ja Citymarket voivat tulla nopeasti mieleen takkiostosten yhteydessä, varsinkin kun ruokaostokset on helppoa tehdä siinä samalla. Sokos ja Stockmann ovat taas toisenlaisia kivijalkaliikkeitä, joiden valikoimasta mahtaa löytyä monia tunnettuja brändejä. Kevytuntuvatakin voit tilata myös netistä. Muista katsoa mitä aletuotteiden joukosta löytyy, jos hakusessa on hieman edullisempi takki.

Testissä lyhyet ja pitkät talvitakit

Kevytuntuvatakeissa, kuten myös untuvatakeissa, on olemassa pitkä malli. Lyhyitä malleja näkee ehkä eniten, mutta kylmällä ilmalla myös pitkät mallit ovat suosittuja. Ne suojelevat alavartaloa kylmältä paremmin kuin lyhyet mallit. On vaikeaa sanoa kumpi malli on trendikkäämpi, mutta pitkä malli on ainakin käytännöllisempi. Lyhytmalliset voivat olla kuitenkin halvempia.Valitse untuvatakki värissä, joka korostaa persoonallisuuttasi tai tyyliäsi. Musta ja valkoinen ovat klassiset värit, jotka sopivat kaikenväristen asusteiden ja kenkien kanssa. Punainen ja keltainen ovat pirteitä värejä, jotka piristävät synkkänä talvena. Jollain kuviolla varustetut takit keräävät sen sijaan positiivista huomiota puoleensa. Tummansininen ja tummanvihreä sopivat niille, jotka luottavat aina muodissa pysyviin maanläheisiin väreihin. Testaa kaupassa mikä väri sopii parhaiten sinulle, sekä lyhyt, että pitkä malli.