Naisten juhlamekot - ALE jopa 49%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten juhlamekot

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten juhlamekot merkeiltä

FiorellashopParisianMissi Clothing UK

Suosituimmat naisten juhlamekot merkeiltä

VERO MODAVILAHUGO

Juhlamekot edullisesti myös netistä!

Juhlamekon hankkiminen tulee ajankohtaiseksi, kun tulee kutsutuksi vähän hienompiin juhliin. Juhlamekon ostossa kannattaa huomioida muun muassa vuodenaika, sillä kesäjuhlissa ja talvella järjestetyissä juhlissa juhlamekon kankaan pitäisi olla eri materiaalia. Kesällä juhliin voi pukeutua ohuempaa kangasta olevaa kesäleninkiin, kun taas talvella vaikka paksumpaa kangasta olevaan coctailmekkoon. Jos mekko on klassinen leikkaukseltaan ja väreiltään, se ei mene trendin vaihtuessa pois muodista, vaan sitä voi käyttää vielä monissa eri juhlissa. Klassinen juhlamekko toimii juhlien lisäksi töissä tai koulussa. Tällainen mekko on toimiva vaihtoehto varsinkin, jos vuodessa ei tule osallistuttua kuin pariin juhlaan. Muuten hieno mekko menisi hukkaan. Naisellisissa juhlamekoissa suositaan usein pitsiä, kirkkaita värejä ja vartalonmyötäisyyttä. Suosittuja ovat varsinkin coctailmekko, olkaimeton mekko, kynämekko ja kotelomekko. Tilaa itsellesi juhlamekot netistä edullisesti alennusmyynneistä ja tarjouksesta. Muista katsoa kokotaulukosta oma kokosi, jotta saat varmasti paketissa juuri omaa kokoasi olevan mekon.

Isot xl ja xxl koot plus kokoiselle naiselle

Plus kokoisille naisille löytyy netistä laaja valikoima juhlamekkoja on kyse sitten häistä tai rippijuhlista. Kaunis pitsimekko sopii moniin eri tilanteisiin, mutta juhlan lisäksi myös arkeen. Näin sinun ei tarvitse ostaa mekkoa vain juhlaa varten. Pitsimekko vaaleanpunaisessa tai luonnonvalkeassa sävyssä kerää katseita positiivisessa mielessä. Plus kokoisista mekoista suosituimpia ovat koot xxl ja xl. Vartalonmyötäiset mekot näyttävät hyvillä leikkauksilla upeilta päällä. Kesällä juhlissa toimivat myös pitkät maxi-mekot, jotka tuntuvat ihanan viileiltä ohuen kangasmateriaalinsa ansiosta.

Halonen, Zalando ja Hm Suomessa Turussa ja Tampereella

Nykyään ostoksia ei tarvitse tehdä pelkästään kivijalkaliikkeissä, joten miksi et tekisi ostoksia vaivattomasti netissä? Halonen, Zalando ja Hm, eli H&M, ovat liikkeitä, joista osalla on pelkkä verkkokauppa, ja osalla verkkokaupan lisäksi kivijalkaliikkeitä. Suomessa lähes jokaisesta kaupungista löytyy useita eri vaatekauppoja, joista etsiä naisille juhlamekkoja. Turussa, Tampereella Koskikeskuksessa, Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä on omat valikoimansa, joihin voi tutustua, jos haluaa testata mekkoa ennen ostamista. Toisaalta netistä tilatessa voit käyttää kokotaulukkoa avuksesi löytääksesi oikean koon.

Äitiysjuhlamekot häihin ja juhlaleningit aikuiselle naiselle

H√§iden vieraana naisen kannattaa muistaa, ettei h√§n veisi huomiota morsiamelta k√§ytt√§m√§ll√§ itsekin valkeaa mekkoa. My√∂sk√§√§n musta surupuvun oloinen mekko ei sovi h√§iden kaltaiseen tilaisuuteen. Sen sijaan v√§rik√§s ja pirte√§ mekko soveltuu h√§ihin, kunhan se on hillitty ja tyylik√§s. Materiaaliltaan mekon on oltava laadukas, ei mit√§√§n rypistyv√§√§ materiaalia, vaan esimerkiksi silkki√§. √Ąitiysmekot ovat kuitenkin usein jotain joustavampaa materiaalia, kuten puuvillaa riippuen vatsan suuruudesta. √Ąitien lis√§ksi juhlamekkoja etsiv√§t aikuiset naiset, jotka tuntevat olevansa liian vanhoja trendikk√§isiin nuorempien naisten mekkoihin. Kuitenkin esimerkiksi kukkamekkoja on montaa eri tyylist√§ niin nuorille, kuin my√∂s aikuisille naisille. Aikuinen nainen etsii eleganttia mekkoa v√§riss√§ joka korostaa h√§nen ihonsa ja silmiens√§ v√§ri√§, ja sopii muotoilultaan h√§nen vartalolleen.