Tamaris naisten nilkkurit - ALE jopa 40%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Merkki: Tamaris
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Tamaris naisten nilkkurit

3536373839404142
Näytä tuotteetPeruuta

Nilkkurit nauhallisina ja korollisina

Tamaris nilkkurit sopivat kaiken ikäisille naisille eri tyyleihin, varsinkin naiselliseen tyyliin korkeiden korkojensa puolesta. Nilkkurit ovat ajattomia muotoilultaan ja yksityiskohdiltaan. Värejä mallistoissa on klassisia mustia ja valkoisia, mutta myös punaisia ja ruskeita. Tamaris nilkkurit sopivat moniin eri tilaisuuksiin töihin, kouluun, juhlaan ja vapaa-ajalle. Nilkkurit jalassa saat osaksesi positiivista huomiota ja näytät aina tyylikkäältä. Joissain nilkkureissa yksityiskohtina ovat nauhat, sillä myös nauhalliset nilkkurit ovat suosittuja. Nauhoja voi vaihdella oman mielen mukaan esimerkiksi eri väreissä. Joskus ruskeisiin kenkiin vain haluaa yhdistää mustat nauhat ja toisinaan valkoiset. Tamaris nilkkureissa on monen korkuista korkoa. Toiset ovat kahdeksan senttiä ja toiset viisi. On myös hyvin matalakorkoisia jalkineita. Korolliset kengät korostavat naisellisuuden lisäksi moderniutta, muodikkuutta ja tyylikkyyttä.

Mustat ja ruskeat kengät netistä

Jos pitäisi sanoa mitkä värit ovat suosituimpia nilkkureissa, värit voisivat tosiaankin olla musta ja ruskea. Musta ja ruskea ovat yleensä nahkan tai tekonahkan yleisimmät värit, ja nilkkurit ovat usein tällaista materiaalia, joka hylkii vettä ja likaa. Kankaasta valmistetut nilkkurit ovat harvinaisia, mutta esimerkiksi mokkanahka on myös yleinen. Nilkkurit soveltuvat parhaiten käyttöön välikausina, mutta myös talvella, jos niiden sisällä on vuori. Se voi olla esimerkiksi karvaa tai villaa. Nilkkureita tulee helposti ostetuksi kivijalkaliikkeistä, koska siellä voi sovittaa helposti eri kenkiä ja löytää juuri omaan jalkaan sopivan koon. Toisaalta netistä ostettaessa on myös omat hyvät puolensa. Netissä valikoima on laaja, mutta silti helposti selattavana. Nilkkurit voi myös tilata helposti pakettina vaikka kotiovelle, mikä tarkoittaa sitä, ettei tarvitse vaivautua lähtemään kaupungille itse.

Halonen, Sokos, Zalando, Kärkkäinen tai Kookenkä?

Kun tekee mieli ostaa uuden kengät, suunnista joko kivijalkaliikkeeseen tai nettikauppaan. Joillain vaatealan yrityksillä on kivijalkaliikkeitä sekä nettikauppa, kun taas toiset ovat keskittyneet pelkästään netissä myymiseen. Tällaisia ovat Halonen, Sokos, Zalando, Kärkkäinen ja Kookenkä. Kaupan ei tarvitse olla erikoistunut jalkineisiin, jotta sieltä voisi löytyä itselle ne lemppari kengät. Valikoima voi olla pienempi, mutta ehkä laatu korvaa lopulta määrän? Esimerkiksi Tamarisin Soul -kengät ovat maiharit, jotka ovat laadukkaista materiaaleista valmistetut, mutta myös hinnaltaan edulliset. Tamarisilta löydät nilkkureiden ja maihareiden lisäksi ballerinat ja kävelykengät.

Kokemuksia Tamaris -brändistä ja valmistusmaa

Monet hakevat netistä sellaisilla hakusanoilla, joiden avulla he haluavat selvittää millaisia kokemuksia eri brändeistä muilla ihmisille on. Tamaris on myös yksi sellainen brändi, josta etsitään kokemuksia toisilta. Tämä johtuu varmaan siitä, ettei Tamaris ole se kaikkein tunnetuin brändi vielä Suomessa. Toiset pitävät sitä laadukkaana ja toiset vähemmän laadukkaana. Eri kenkien välillä voi myös olla erilaista käyttömukavuutta. Monien mielestä hinta on Tamarisin nilkkureissa hyvä laatuun nähden. Tamarisin kenkien valmistusmaa on vaikeampaa löytää netistä, koska sitä ei tuoda tietoisesti esille.