Naisten asusteet - ALE jopa 60%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten asusteet

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten asusteet merkeiltä

MarimekkoDesigualTommy Hilfiger

Suosituimmat naisten asusteet merkeiltä

DAY ETCalvin KleinTiger of Sweden

Asusteet arkeen ja juhlaan naisille – myös netistä alesta!

Omaa tyyliä etsiessä kannattaa vaatteiden ja kenkien lisäksi kiinnittää huomiota myös asusteisiin. Ne ovat yhtä tärkeitä kuin muutkin tyylin osat, ja tuovat omalta osaltaan kiinnostavia yksityiskohtia ulkonäköön. Osa asusteista on jokapäiväisiä esineitä, kuten koruja, kelloja, vöitä, laukkuja, käsineitä, pipoja, lippiksiä, säärystimiä, sateenvarjoja, aurinkolaseja, silmälaseja, hattuja, solmioita ja henkseleitä. Osa asusteita lukeutuu puolestaan juhla-asusteisiin. Voit hankkia halloweenasusteet ja joulupukin asusteet samasta paikasta. Naamiaisiin voit lisätä omaan pukuusi viikinkien asusteita, rockareiden asusteita ja cowboyn asusteita. Joskus juhlat ovat kuitenkin virallisempia, niin että on parasta ostaa tarkoin valittu asuste. Tällaisia hankitaan muun muassa häihin. Asusteita löytyy myös muihin tilanteisiin, kuten polttareihin ja festareille. Niihin pukeutumisessa voi käyttää omaa mielikuvitusta, mutta myös valmiit asusteet ovat ostamisen arvoisia. Esimerkiksi voit hankkia hienot hiuskoristeet ja jotkut suosivat myös tekohiuksia. Naisille olennainen osa tyyliä on laukku, ja festareilla sellaisen kannattaa olla pieni ja kevyt. Löydät asusteet netistä helposti ja edullisesti, sillä osa niistä on aletuotteiden joukossa.

Millaisia asusteita nainen tarvitsee ja mihin tilanteisiin?

 

 

  • Juhlat eiv√§t olisi mit√§√§n ilman tyylikk√§it√§ ja muuten osuvia asusteita. H√§it√§ varten tulee hankittua v√§h√§n erilaisemmat asusteet kuin halloween -juhliin. H√§ihin voit hankkia trendikk√§√§n pienen laukun ja koruja. Naamiaisjuhliin sen sijaan asusteet eri pukuihin, kuten cowboyn, joulupukin ja viikingin pukuihin. My√∂s Rock, polttari ja festari -asusteet ovat suosiossa.

  • Kes√§√§n aurinkolasit, sateenvarjot, laukut, hiuskoristeet festareille, korut, solmiot ja henkselit.

  • Talveen k√§sineet, huivit ja pipot.

Aurinkolasit, silmälasit, sateenvarjot, laukut, korut, huivit, pipot ja käsineet

Jokapäiväiseen elämään liittyviä asusteita löytyy jokaisen omaisuudesta. Aurinkolasit ovat yksi suosituimmista, vaikka täälläpäin aurinko paistaa suhteellisen vähän. Silti ihmiset hankkivat tyylikkäät pilottilasit tai malliltaan kissamaiset lasit, jotka voi laittaa päähän rannalla, kaupungilla tai vaikka mökillä. Silmälasit ovat nekin toisille hyvin tärkeäkin asuste, koska ne mahdollistavat näkemisen. Hanki itsellesi silmälasit mustilla paksuilla sangoilla tai pyöreämalliset sangat sopimaan trendikkääseen tyyliin. Sateenvarjo ei puolestaan ole ehkä yhtä tärkeä, mutta monet tarvitsevat niitä välikausina ja kesällä. Sateenvarjojen joukosta löydät suosikkibrändiesi sateenvarjot sopimaan muihin vaatteisiisi ja laukkuun, sillä mitä nainen tekisi ilman laukkua, jossa kaikki tavarat on niin helppoa säilöä? Korujen joukosta löydät sen sijaan kaulakorut, sormukset, rannekorut ja korvakorut. Miten olisivat vaaleat helmikorvakorut ja kaulakoru, jossa on pieni sydän? Korujen lisäksi löydät netistä käytännölliset huivit, pipot ja lippikset, sekä käsineet ulkoilua varten.

Polttari ja festari -asusteet, sekä asusteet rockarille, joulupukille, cowboylle ja viikingille

Vähän erilaisempia asusteita löydät tiettyihin naamiaisasuihin, kuten cowboylle, rockarille ja viikingille. Jouluksi sen sijaan kannattaa asustaa joulupukki myös olennaisiin asusteisiin, kuten paksuihin hanskoihin, partaan ja silmälaseihin. Tarvitset asusteet myös erilaisiin tilaisuuksiin, joita voivat olla polttarit, festarit ja häät. Polttareissa ja festareilla asusteiden kanssa voi vähän hullutella, niin että voit pukeutua tavalla, jolla et normaalisti pukeutuisi. Käytä asusteita, joissa sinut huomataan ja jotka tuovat sinulle hyvää mieltä. Häihin kannattaa hankkia juhla-asusteita, jotka ovat klassisia ja minimalistisia, sekä sopivat pukukoodiin.