Naisten aamutakit

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Naiset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Naisten aamutakit

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat naisten aamutakit merkeiltä

JotexEllosCellbes

Suosituimmat naisten aamutakit merkeiltä

LindexBUBBLEROOM

Aamutakit jokaiselle naiselle – myös kaasoille

Mukava aamutakki lämmittää käyttäjäänsä niin aikaisina aamuina, kuin myös vapaapäivinä, jolloin sängystä voi nousta myöhempään. Lämmin aamutakki on usein froteeta tai fleeceä, ja tällaisia takkeja voidaan käyttää myös kylpytakkeina. Viileämpiä aamutakkeja ovat sen sijaan silkkiset, satiiniset ja pellavaiset aamutakit, jotka sopivat varsinkin kesäkäyttöön. Aamutakin voi sulkea joko vetoketjulla tai sitten vyöllä, joka vedetään kireälle vyötäröltä. Aamutakkeja myydään myös niille naisille, jotka ovat menossa kaasoiksi häihin. Perinteen mukaan kaasot hankkivat jokaiselle samanlaiset aamutakit, yleensä silkkiset, ja niihin on kirjoitettu selkään jotain hauskaa. Kaasojen aamutakit ovat jotain naisellista väriä, kuten eri punaisen sävyjä tai valkoista. Mustaa ei näistä aamutakeista löydy lainkaan.

Silkki, pellava ja satiini materiaaleina

Aamutakkien joukosta löytyy monenlaista materiaalia oman maun ja tarkoituksen mukaan. Jos sinun on tarkoitus käydä aamulla suihkussa ja pukeutua sitten aamutakkiin, hanki aamutakki joka on froteeta tai fleeceä. Ohuemmat, kevyemmät ja viileämmät aamutakit ovat silkkiä, pellavaa ja satiinia. Sellainen päällä voi valmistaa rennon aamiaisen tai vaikka joogata, jos se kuuluu aamurutiineihin. Aamutakki ei rajoita tekemisiä, vaan se helpottaa sängystä nousua, sillä sinun ei tarvitse valita vielä tuolloin mitä pukee päälle. Silkki ja satiini tuntuvat iholla pehmeiltä ja sileiltä. Niitä käytetään muun muassa kimonossa. Pellava on vähän karheampi materiaali. Se ei kuitenkaan ole yhtään huonompi vaihtoehto.

Prisma, Sokos, Tokmanni, Stockmann ja Hm

Vaateostokset tulee yleensä tehtyä helpoimman kautta joko kivijalkaliikkeessä tai netissä. Molemmissa on omat hyvät puolensa. Prisma, Sokos, Tokmanni, Stockmann ja Hm ovat liikkeitä, joilla on sekä kivijalkaliikkeitä, että nettisivustot. Jos haluat mennä itse liikkeeseen katselemaan ja kokeilemaan erilaisia aamutakkeja, löydät parhaiten omaa kokoasi olevan aamutakin. Netistä tilatessa sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä kotoa ja nähdä vaivaa siirtyä kauppaan. Kun tilaat netistä voit käyttää apuna kokotaulukkoa kokoa valitessa. Sinun on mahdollista myös käyttää sellaisia palveluita, kuin painatuksen tekeminen aamutakkiin. Tällainen aamutakki toimii hyvin lahjana vaikka jouluna tai syntymäpäivänä.

Aamutakki vetoketjulla ja mustana - myös fleeceä ja froteeta

Jotkut aamutakit suljetaan vetoketjulla, vaikka suosituin tapa onkin tehdä se vyöllä. Aamutakki voi olla froteeta, fleeceä, silkkiä, satiinia tai pellavaa. Vetoketju sopii sinulle, joka haluat pitää aamutakin päälläsi tukevasti, mutta joka et pidä puristuksesta vyötäröllä. Vetoketjun avulla aamutakki ei pääse avautumaan vahingossa. Aamutakeissa on joskus myös nappikiinnitys. Jos pidät kylpemisestä aamuisin, sinulle voisi sopia froteesta tai fleecestä valmistettu aamutakki. Se imee vettä sisäänsä ja lämmittää samaan aikaan. Parasta on, jos aamutakissa on lämmin huppu, jonka sisällä hiukset voivat kuivua. Aamutakin ei tarvitse olla jotain kirkasta väriä, vaan se voi myös olla klassisen musta. Musta satiiniaamutakki on tyylikäs vaatekappale, kun taas nuorelle voisi sopia yksisarvinen aamutakissa. Se on hauskan näköinen ja piristää aamua.