Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Header logoHeader logo
 Suosikit
NaisetMiehetLapsetKoti
miehetVaatteet

Miesten vaatteet - myös ALE

45848 tuotetta 19 kaupasta
45848 tuotetta 19 kaupasta
HousutFarkutShortsitTakitT-paidatAlusasutSadeasutPaidat ja puserotUima-asutCollegetYöpuvutUrheiluvaatteetTopitNeuleetPuvutHaalarit
Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat
Aseta tuotevahti

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri:

Näytä tuotteetPeruuta
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?
ASETA TUOTEVAHTI

Miesten takit, hupparit ja alusvaatteet – lisäksi isot koot

Laadukkaat oman tyyliset vaatteet ovat jokaisen miehen unelma. Vaatekomero täyttyy huomaamatta eri vuodenaikoihin soveltuvista takeista, sekä eri tilanteisiin sopivista eri mallisista paidoista ja huppareista. Mies voi näyttää hyvältä päällisin puolin, mutta on hyvä panostaa myös omiin alusvaatteisiin. Laadukkaat tukevat alusvaatteet tuntuvat hyvältä päällä, ja lisäävät myös itsevarmuutta. Vaikka miehellä olisi omat lempi vaatteet, jotka päällä voi rentoutua ja tuntea olo mukavaksi, uusia vaatteita on silti hyvä ostaa ajoittain. Mitä tulee miesten talvitakkeihin, kannattaa laittaa rahaa kunnolliseen sellaiseen. Se voi olla untuvatakki, toppatakki tai parkatakki, joka pelastaa miehen kylmyydeltä. Välikausitakit voivat myös olla kevyesti topattuja, mutta tärkeää on sen lisäksi vettä ja tuulta hylkivä materiaali. Kesätakkeihin voidaan lukea farkkutakit, tuulitakit ja muut kangastakit. Jos omistaa oikein mukavan paksun hupparin, sitä voi käyttää takin sijasta kesällä tai jopa välikausina lämpiminä päivinä. Huppareita löytyy vetoketjullisina, hupullisina ja taskullisina. On omasta mausta kiinni millaisesta hupparista pitää, eikä näillä ominaisuuksilla ole suurta merkitystä sen suhteen kuinka muodikas huppari on. Alusvaatteiden puolesta miehen on hyvä pitää huolta siitä, että kesäksi ja välikausiksi on tarpeeksi boksereita ja talveksi pitkiä alushousuja. Varsinkin pitkät alushousut ovat talvella välttämättömät, jos haluaa pitää paikat lämpiminä. Kaikenlaisista housuista on myös mahdollista löytää isoja kokoja niille miehille, jotka sellaisia tarvitsevat.

Vaatteet Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta – myös edullisesti netistä

Miesten vaatteita voi lähteä etsiskelemään vain miesten vaatteita myyvältä Dressmannilta. Dressmann vaateliikkeitä löytyy monista kaupungeista, kuten Helsingistä, Tampereelta, Oulusta, Turusta ja Seinäjoelta. Dressmannin lisäksi myös Halonen on suosittu vaateliike, josta kannattaa mennä etsimään varsinkin uutta pukua. Halosen tuotteet ovat laadukkaita ja joukosta löytyy suosittuja merkkituotteita. Vaikka miesten merkkivaatteet ovat haluttuja, ne ovat myös hinnakkaita. Edullisia vaatteita voi olla vaikeaa löytää muuten, kuin alennusmyynneistä. Silloinkin pitää olla nopea, jotta ehtii nappaamaan tuotteiden joukosta sellaisen, joka on omaa kokoa. Edullisia tuotteita kannattaa vilkaista myös netin puolelta. Alennustuotteet on helppoa rajata muista hakuvaihtoehdoista vain parin klikkauksen avulla. Tuotteita ei voi tietenkään sovittaa ennen ostotapahtumaa, mutta kokotaulukon avulla on mahdollista mitata oma koko helposti ja nopeasti. Jos tuote ei olekaan oikean kokoinen, sen voi palauttaa ilmaiseksi suosituimmille sivustoille.