Miesten vaatteet - myös ALE

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Miesten vaatteet

Näytä tuotteetPeruuta

Miesten vaatteet arkeen ja juhlaan – myös ale ja isot koot!

Joskus vaatteita ei tule ostaneeksi, koska omat lempivaatteet tuntuvat parhailta päällä ja tekevät olosta itsevarman. Kun käyttää samoja vaatteita jatkuvasti, ei välttämättä huomaa niiden kuluneen jo aika vanhoiksi. Siksi vaatteita olisi hyvä ostaa tietyin aikavälin. Miesten vaatteissa yläosat ovat paitoja, puseroita, t-paitoja, neuleita, toppeja ja collegepaitoja. Lisäksi on erityisempiä yläosia, kuten teknisiä urheilupaitoja, yöpaitoja ja kauluspaitoja puvuntakin alle. Alaosina toimivat sen sijaan housut, farkut, shortsit, urheilushortsit, yöhousut, puvunhousut ja uimashortsit, unohtamatta naamiaisasuja. Sekä yläosista, että alaosista löydät myös isot koot. Netistä löydät helposti isot koot rajaamalla hakuvaihtoehtoja, ja samalla löydät myös aletuotteet. Netistä tilaaminen on siis tehty hyvin helpoksi kaiken ikäisille. Jos netistä tilaaminen ei tunnu omalta jutulta, sitä tulee helposti käytyä kaupoissa shoppailemassa esimerkiksi Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Se on nopeampi vaihtoehto, jos vaatteita tarvitsee heti, mutta myös netin tilauksen voi tilata kotiin pikakuljetuksella.

Mitä kaikkea vaatekaappiin pitäisi mahtua?

 

 

 

Paidat, puserot, t-paidat, neuleet, housut, takit ja farkut

Välillä vaatekaapin sisällön vaihtaminen uuteen on tärkeää. Voi olla, että vaatteet eivät ole enää niin trendikkäitä, ja ne ovat menneet huonoon kuntoon. Onneksi netti on täynnä uusia vaatevaihtoehtoja. Miten olisivat uudet paidat, puserot ja t-paidat arkeen ja vapaa-ajalle? Valitse joukosta joko klassiset aina muodissa pysyvät valkoiset ja mustat paidat, tai sitten jotain vähän erikoisempaa, mikä tuo esille sinun eloisaa persoonallisuuttasi. Paitojen kanssa sopivat yhteen housut ja farkut. Valitse farkkujen joukosta sinisten ja mustien värivaihtoehtojen väliltä, jos haluat näyttää erityisen tyylikkäältä. Lahkeiden suuruus kannattaa valita oman maun mukaisesti. Syksyllä on myös mukavaa pukeutua lämpimään neuleeseen. Siinä voi olla joko v-kaula-aukko, tai pyöreä. Kaula-aukkoja valitessa sinun kannattaa kiinnittää huomiota omien kasvojesi muotoon. Takit löydät puolestaan sekä talveen, kesään, että välikausiin. Talvella parhaita valintoja ovat untuvatakit, kevytuntuvatakit, toppatakit, parkatakit ja toppaliivit. Kesällä voit pukeutua tuulitakkiin tai farkkukangastakkiin. Välikausina tarpeen tulevat vettä pitävät takit, ja sellaiset takit, jotka pitävät tuulta.

Alusasut, urheiluvaatteet, naamiaisvaatteet, puvut ja uima-asut

Miesten alusasuihin kuuluvat bokserit, jotka toimivat jokaisena vuodenaikana, tuntuvat hyvältä ja ovat käytännölliset. Talvella on tietenkin mahdollista pukeutua pitkiin alushousuihin, jotka pitävät myös jalat lämpiminä. Boksereita löydät suosituilta brändeiltä, kolmen pakkauksissa ja kaikenlaisissa kuoseissa ja väreissä. Punaiset bokserit piristävät päivää vähän enemmän, kuin mustat, mutta toisaalta mustat ovat monien suosikit mitä tulee alushousuihin. Urheiluvaatteiden joukosta löydät tekniset t-paidat ja topit, sekä shortsit. Tekniset urheiluvaatteet ovat ehkä vähän kalliimpia, kuin puuvillatuotteet, mutta ne tekevät urheilemisesta ihanan vaivatonta ja mukavaa, sillä materiaali siirtää kosteutta ja hengittää tehokkaasti. Miehen vaatekaapista tulisi myös löytyä ainakin yksi naamiaisasu mahdollisia juhlia varten, esimerkiksi viikingin asu. Jokaiselta mieheltä tulisi löytyä myös puku virallisempia juhlia varten. Puku on arvokas vaatekappale, jota tulee tarvitsemaan eri tilaisuuksissa aina jossain vaiheessa. Uima-asut sen sijaan tarkoittavat suuntaamista rannalle kesällä helteiden aikaan. Hanki itsellesi uimashortsit joko lyhytlahkeisina tai pidempi lahkeisina jollain hienolla kuosilla, kuten palmuilla.