Miesten urheilu - ALE jopa 40%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Suosituimmat miesten urheilu merkeiltä

SchiesserCOSBjörn Borg

Suosituimmat miesten urheilu merkeiltä

Hugo BossCalvin KleinPUMA

Miesten urheiluvaatteet, urheilukengät, kassit ja reput – myös ale

Urheileminen on osa aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Se sisältää niin monia eri lajeja, että jokaisen on mahdollista löytää omansa. Toiset rakastavat yhteisöllisiä joukkuelajeja, kun taas toiset urheilevat mieluummin yksin. Ihmisiä näkee treenaamassa salilla, lenkkeilemässä ja juoksemassa kaduilla, sekä kentillä milloin jalkapallon ja milloin tennispallon perässä. Miesten urheiluvarusteisiin kuuluvat yläosiksi t-paidat, topit ja tekniset paidat. Alaosiksi sopivat puolestaan shortsit ja urheilutrikoot. Edellä mainitut urheiluvaatteet sopivat joko sisätiloihin tai kesään. Välikausina kannattaa sen sijaan pukeutua pitkähihaiseen tekniseen paitaan, tuulitakkiin tai verryttelyasuun. Nämä vaatteet soveltuvat niin kaduille, kuin vaeltamiseenkin. Talvella puolestaan on parasta pukeutua paksumpiin ulkoiluvaatteisiin ja sellaisiin alusvaatteisiin, jotka siirtävät hikeä, kuten merinovillaa olevat alusvaatteet. Urheilukengistä löydät puolestaan lenkkarit, juoksukengät, spinningkengät, golfkengät ja vaelluskengät. Jotta voit kantaa tavarat aina mukanasi, sinun kannattaa hankkia urheilukassi tai reppu.

Mitä kaikkea urheilija tarvitsee?

 

 

  • Urheiluvaatteet. Lajista riippuen kannattaa hankkia yl√§osaksi tekninen paita ja alaosaksi urheilushortsit tai urheilutrikoot, sek√§ urheilualusvaatteet, kuten urheilubokserit. My√∂s urheilusukat kuuluvat asiaan. Hanki my√∂s hiihtovaatteet, py√∂r√§ilyvaatteet, lasketteluvaatteet ja ulkoiluvaatteet erikseen.

  • Urheilukeng√§t. Juoksukeng√§t toimivat lenkkareiden tavoin monissa eri lajeissa. Niiss√§ voit lenkkeill√§, juosta ja treenata salilla. Jalkapallokengiss√§ pelataan nimens√§ mukaisesti jalkapalloa, golfkengiss√§ golfia, uimakengiss√§ uimista, tenniskengiss√§ tennist√§ ja vaelluskengiss√§ vaellusta. Urheilusandaalit toimivat esimerkiksi m√∂kill√§.

  • Mahdollisesti urheilukellon, siistit caprit ja takin, urheilukassit ja urheilureput, sek√§ uima-asuksi uimahousut.

Tekniset paidat, urheilushortsit, vaellusvaatteet ja lasketteluvaatteet

Jos olet aktiivinen urheilija, olet varmasti huomannut millaiset vaatteet tekevät urheilemisesta mukavaa ja mitkä epämukavampaa. Paitojen suhteen suosittuja ovat tekniset t-paidat tai paidat, joiden materiaali on kevyttä ja hengittävää. Se siirtää kosteutta myös pois iholta tehden olosta vähemmän hikisen. Miehet käyttävät urheillessa mielellään shortseja tai verryttelyhousuja. Shortsien avulla jalat pysyvät viileämpinä, eivätkä nämä housut purista mistään. Vaeltamiseen sopivat puolestaan verryttelyasut, tuulipukuasut ja urheilualusvaatteet. Verryttely- ja tuulipukuasut pitävät lämpiminä viileämmissäkin olosuhteissa ja urheilussa käytettävät alusvaatteet siirtävät kosteutta muualle. Talvella alusvaatteiksi käyvät merinovillahousut, jotka ehkäisevät myös hajujen syntymistä. Näitä alushousuja voi käyttää myös laskettelussa. Lasketteluvaatteisiin kuuluu aina myös paksu talvitakki, kuten untuvatakki, parkatakki tai toppatakki. Housuiksi soveltuvat toppahousut. Urheiluvaatekertaan kuuluvat myös urheilukassit ja reput.

Lenkkarit, juoksukengät, treenikengät, jalkapallokengät ja vaelluskengät

Urheileminen vaatii jaloilta paljon, joten miksi et hankkisi itsellesi sellaisia jalkineita, jotka ehkäisevät kipujen syntymistä ja kestävät pitkään? Lenkkarit löytyvät varmasti monien kenkätelineistä, koska ne voi vetää vain nopeasti jalkaan lenkkiä varten. Ne sopivat myös juoksemiseen, mutta juoksemista varten ovat olemassa myös juoksukengät. Niiden pohja ehkäisee tärähtelyä, pintamateriaali hengittää tehokkaasti ja kenkien osat tukevat jalkoja urheillessa. Vaelluskengistä löydät myös paksut pohjat ja mahdollisesti gore tex -pinnan, joka ehkäisee vettä.