Miesten ulkoiluhousut

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Miesten ulkoiluhousut

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten ulkoiluhousut merkeiltä

HaglöfsSastaFjällräven

Suosituimmat miesten ulkoiluhousut merkeiltä

HaltiJack WolfskinPinewood

Ulkoiluhousut aktiiviseen elämään

Ulkoilemiseen on hyvä hankkia kunnolliset varusteet, jotta voit keskittyä vain ja ainoastaan siihen mitä ulkona teet. Ulkoiluhousut sopivat kaiken kokoisille miehille, myös niille jotka käyttävät plus kokoja, eli isoja kokoja. Ulkoiluhousuista osa hylkii vettä ja tuulta, ja osa on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka kuivuu nopeasti kastumisen jälkeen. Maastoon sulautuvat värit ulkoiluhousuissa tekevät niistä tyylikkään näköiset. Ulkoiluhousuissa voit harrastaa rentoa lenkkeilyä, tai vaikka vaeltamista, patikointia, kalastusta ja metsästystä, mutta ne sopivat myös arkikäyttöön. Monille farkut ovat ne arkihousut, joissa menee kouluun tai töihin tai harrastuksiin, mutta ulkoiluhousut soveltuvat samaan käyttötarkoitukseen, varsinkin talvella ja välikausina. Miesten lisäksi joukossa on ulkoiluhousuja pojille talvikäyttöön ja sadehousuja sadesäälle.

Miksi valita juuri ulkoiluhousut?

Ulkoiluhousut soveltuvat hienosti ulkoilemiseen, mutta ne voivat sopia myös yhtä hyvin arkikäyttöön. Niissä on monia käytännönläheisiä ominaisuuksia, joita ulkoiluhousuilta odottaa.

 

 

  • Vedenpitävät ulkoiluhousut pitävät sinut kuivana ja lämpimänä säällä kuin säällä.

  • Joustavat ulkoiluhousut tekevät liikkumisesta aina mielekästä.

  • Isot koot antavat kaikille mahdollisuuden harrastaa aktiivisia ulkolajeja, kuten vaeltamista, py√∂r√§ilemist√§ ja kalastamista.

Joustavat ja vedenpitävät housut

Housuja löytyy ulkoiluun monissa eri materiaaleissa, ja niiden pohjalta ymmärretään mihin tarkoitukseen tai vuodenaikaan housuja käytetään. Paksumpi materiaali ja veden ja tuulen pitävyys sopivat esimerkiksi talveksi tai välikausiin, jos olet lähdössä vaikka patikoimaan useammiksi tunneiksi. Voit pukeutua myös ohuempaa materiaalia oleviin housuihin, jotka toimivat kesällä ja välikausina. Niiden materiaali on hengittävää, helposti kuivuvaa ja joustavaa. Joustava materiaali tuntuu miellyttävältä ja mahdollistaa tämän tunteen monen kokoisten miesten päällä. Vedenpitävyys on tärkeää silloin, kun sää on huono ja sateinen, tai jos joutuu vaikka kävelemään kosteassa maastossa. Vedenpitävät housut tekevät ulkoilusta miellyttävää, koska ne pitävät kuivina ja lisäksi suojaavat tuulelta. Housuissa on monen kokoisia etutaskuja ja takataskuja tärkeitä tavaroita varten. Housuissa voi myös olla lumilukot ja materiaali voi olla vähemmän vedenpitävää, mutta toisaalta taas joustavampaa päällä. Joustavissa housuissa esimerkiksi kiipeileminen ja retkeileminen tuntuvat mukavalta ajanvietolta.

Housujen isot koot esimerkiksi pyöräilyyn

Joskus housujen löytäminen tuntuu vaikealta, koska omaa kokoa ei satu olemaan tarjolla. Yleensä tästä ongelmasta kärsivät miehet, jotka käyttävät isoja kokoja, eli plussa kokoja. Onneksi ulkoiluhousuista löydät myös suuret koot. Jos etsit joustavia, kevyitä ja ohuempaa kangasta olevia housuja, sinun kannattaa hankkia esimerkiksi softshell -housut. Ne sopivat pyöräilemiseen, mutta myös muuhun aktiiviseen ulkoilemiseen. Ulkoiluhousuissa suosittuja värivaihtoehtoja ovat eri vihreän sävyt, musta ja harmaa. Jotkut suosivat myös kirkkaampia värejä, kuten punaista ja oranssia, kun ne sopivat omaan persoonaan tai tyyliin. Joskus ulkoiluhousut ovat myös monivärisiä. Eri väriä olevia kohtia löytyy polvista ja taskujen kohdilta. Mustat ulkoiluhousut sopivat kaiken väristen takkien kanssa, kun taas vihreiden housujen kanssa sopii vihreä tai musta takki.