Miesten sandaalit

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Miesten sandaalit

34373839404142434445464748
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten sandaalit merkeiltä

BirkenstockYuketenGant

Suosituimmat miesten sandaalit merkeiltä

Polo Ralph LaurenOrlebar BrownArmor Lux

Miesten sandaalit - nyt myös ale!

Kesä tarkoittaa sandaalien ottamista esille komerosta, tai ihan uusien hankkimista. Mikä muu kenkä voisi helpottaa samalla tavalla jalkojen oloa, kuin sandaalit, jotka antavat jalkojen hengittää? Sandaaleja löytyy eri maastoihin ja tarkoituksiin. Varvassandaalit ovat halpoja ja niissä on helppoa kulkea esimerkiksi mökillä tai hiekkarannalla. Sisään pääsee hiekkaa, mutta se kulkeutuu nopeasti myös pois. Sandaalien pohja on lisäksi tarpeeksi paksu, jotta esimerkiksi lasinsirut eivät vahingoita jalkoja. Remmisandaalit sen sijaan sopivat kovempaan kävelemiseen jopa haastavassa maastossa. Remmit tukevat jalkoja niin että sandaalit eivät liiku liikaa kävellessä. Nahkasta tai mokkanahkasta valmistetut remmisandaalit ovat pitkäikäiset ja pysyvät hyvän näköisinä jos niitä huoltaa välillä. On myös sandaaleja, jotka muistuttavat lenkkeilykenkiä, mutta joissa on ohuita väliköitä, joiden ansiosta jalat pystyvät hengittämään kovallakin helteellä. Jos olet kiinnostunut aletuotteista, etsi itsellesi tyylikkäät sandaalit jo aikaisin keväällä edellisen kesän mallistosta.

Ulkoilukengät netistä

Sandaalit ovat ehkä kaikkein mukavimmat kesäkengät, koska ilma pystyy vaihtumaan niissä ja lisäksi maastoon soveltuvissa sandaaleissa on laadukkaat pehmeät remmit ja paksu joustava pohja. Kesällä ulkoilukenkinä voidaan käyttää myös lenkkareita, kumisaappaita ja tennareita. Sandaalit sopivat kuitenkin kouluun, töihin, harrastuksiin, lenkkeilyyn ja muuten vapaa-ajalle. Ne eivät kuitenkaan ole oikeat kengät virallisempiin juhliin tai työpaikalle, jossa vaaditaan siistejä kenkiä, ei niinkään rentoja sandaaleja. Löydä itsellesi sandaalit joko kivijalkaliikkeistä, tai sitten netistä. Netissä shoppailemisessa on omat hyvät puolensa, kuten se että on helppoa löytää haluamansa sandaalit lempivärissä, hyvässä hinnassa ja oikeassa koossa. Kokotaulukkoa käyttämällä oman koon valitseminen on helppoa ja vaivatonta.

Prisma, Tokmanni, Xxl, Citymarket vai ehkä Zalando?

Monet kivijalkaliikkeet myyvät sandaaleja eri brändeiltä. Yleensä brändit ovat urheiluvaatemerkkejä, kuten Adidas tai Nike. Tällaisia urheiluhenkisiä sandaaleja voi löytyä Xxl:stä, Stadiumilta tai Intersportista. Myös Prisma ja Citymarket, sekä Tokmanni, saattavat myydä sellaisia. Kivijalkaliikkeiden lisäksi mieleen tulee Zalandon kaltainen nettikauppa, josta voi löytyä jonkinlaiset ulkoilukengät kesäksi.

Rieker ja Ecco brändit

Sandaalien suosituimmat merkit eivät jää vain urheiluvaatemerkkeihin, vaan niihin kuuluvat myös esimerkiksi Rieker ja Ecco. Riekerin sandaalit ovat tyylikkäitä materiaaliensa puolesta ja sandaaleissa on myös muodikkaita yksityiskohtia, jotka tekevät niistä ainutlaatuiset. Niissä voi olla esimerkiksi koristeena ompelukset, jotka normaalisti pidettäisiin piilossa. Ecco on suosittu jalkojen hyvinvointiin liitetty brändi, jonka valikoimasta löytyy esimerkiksi vaellussandaaleja luonnosta ja metsässä kävelemisestä pitäville miehille. Ne sopivat myös muuhun lenkkeilyyn kaupungissa, mökkeilyyn ja rannalle. Ecco -sandaalit pitävät jalat terveinä ja ehkäisevät jalkoihin kohdistuvaa tärähtelyä, joka saattaa kipeyttää jalkojen lihaksia. Muista pitää huolta sandaaleistasi puhdistamalla niiden pinta kostealla kankaalla, jotta ne kestäisivät hyvinä pidempään. Nahkaiset osat voi myös kiillottaa erikseen kuin uuden veroisiksi.