Miesten lippikset - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Miesten lippikset

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten lippikset merkeiltä

GantUnder ArmourCalvin Klein

Suosituimmat miesten lippikset merkeiltä

SuperdryTommy HilfigerPeak Performance

Lippikset miehille netistä

Lippikset ovat alun perin tuttuja koripallokentiltä, mutta nykyään niitä löytyy kenen tahansa päästä. Lippalakki on käytännöllinen päähine, joka suojaa päätä sekä kasvoja auringolta. Voit siis huoletta lähteä golfaamaan, vaeltamaan, juoksemaan, pelaamaan koripalloa tai jalkapalloa. Kesällä lippis toimii myös osana urheilullista ja urbaania tyyliä, sekä katutyyliä. Lippis on myös suosittu asuste skeittareilla. Lippiksestä tekee itselle erityisen merkityksellisen, jos siinä on oma logo tai painatus. Lippiksen etupuolella on muuten yleensä brändin logo, kuten Adidas, Nike, CK, Levis tai Puma. Lippis toimii näin myös brändin mainostajana. Se kertoo lisäksi käyttäjänsä kiinnostuksesta johonkin tiettyyn brändiin, koska joskus se on tärkeä osa tyyliä. Hanki lippiksesi kivijalkaliikkeestä tai netistä. Netistä tilatessa voit saada paketin suoraan kotiovellesi, säästää ja aikaa ja vaivaa, sekä tehdä löytöjä, niin ettei kadulla tule vastaan ihmistä, jolla olisi samanlainen lippis, kuin itsellä.

Pesu käsin tai pesukoneessa

Jos lippis on sinulla t√§rke√§, katso ennen pesua hoito-ohje sen sis√§ll√§ olevasta lapusta. Vaikka lippiksen sis√§ll√§ lukisi, ettei sit√§ saa pest√§ ollenkaan vedell√§, se kest√§√§ yleens√§ ainakin k√§sin pesun. Joskus lippalakki on niin likainen, ett√§ sit√§ ei saa k√§sin puhtaaksi. Silloin heit√§ se suoraan pesukoneeseen. Lippiksen pesuun koneessa k√§ytet√§√§n hienopesuohjelmaa ja hienopesuainetta. Voit my√∂s k√§ytt√§√§ kirjopesuainetta ja pesupussia. Kun otat lippiksen pois pesukoneesta, muotoile se normaaliin muotoonsa, jossa se voi kuivua entisen n√§k√∂iseksi. Muuten lippiksest√§ tulee ruttuinen ja muodoton. Kuivata lippis avoimessa tilassa, jossa on hyv√§ ilmanvaihto. √Ąl√§ kuivata lippist√§ kuivausrummussa.

Lippalakki painatuksella tai omalla logolla

Onko sinulla mielessä aivan erityisen lippiksen käyttäminen? Silloin sinun kannattaa tehdä itsellesi lippis omalla painatuksella. Aloita valitsemalla itsellesi oma fontti ja väri. Yleensä lippalakin painatukseen laitetaan jotain hauskaa, kuten oma nimi tai jokin sisäpiirivitsi. Lippikseen voit laittaa myös oman logon. Voit valita useista lippisten eri malleista. Snabback, Nba, Nhl, Oakley, Ny, Vans ja baseball lippikset ovat yleisesti suosittuja. Korkealaatuiset lippikset kestävät pitkään käyttöä kesällä ja välikausina. Jotkut käyttävät niitä myös väärinpäin muotiin liittyvistä syistä enemmän kuin käytännöllisistä. Trendikäs lippis viimeistelee aina oma tyylin.

Helsinki, Turku, Iisalmi, Prisma, Xxl ja Zalando

Lippiksiä löytyy jokaisesta kaupungista niin Helsingistä, Turusta kuin myös Iisalmelta kivijalkaliikkeistä, mutta lisäksi netistä. Joillain kaupoilla on molemmat ja toisilla vain yksi kahdesta. Esimerkiksi Prisma, Xxl, Zalando, Motonet ja Intersport ovat tällaisia. Urheiluvaateliikkeistä löytyy parhaiten urheilubrändien lippiksiä, joissa on iso logo edessä. Lippiksiä löytyy niin koripalloilijoille, kuin myös skeittareille ja muille urheilijoille. Joskus urheilullinen lippis viimeistelee katutyylin tai urbaanin tyylin. Aina lippiksessä ei kuitenkaan ole urheilubrändin logoa, vaan jonkin muun vaatteita myyvän brändin logo, kuten Calvin Klein tai Tommy Hilfiger. Omalla logolla tai painatuksella tehty lippis on omaperäinen, persoonallinen ja hauska vaihtoehto perinteiselle lippikselle.