Miesten kengät

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Miesten kengät

162027293132333435363738394041424344454647484950XL(54)
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten kengät merkeiltä

Jason MarkkSaphir Medaille d'Oradidas Originals

Suosituimmat miesten kengät merkeiltä

The North FaceAstorflexRed Wing Shoes

Miesten kengät arkeen ja juhlaan – myös ale netistä!

Oma kenkävarasto on hyvä uusia tietyin aikavälein, sillä kengät menevät helposti huonokuntoisiksi paljosta kävelystä tai urheilemisesta. Niissä saattaa olla reikiä, ne ovat lyttääntyneet, niistä on lähtenyt väri, tai ne ovat muuten käyttökelvottomat. Joskus vanhoissa kengissä käveleminen kuluttaa myös jalkoja ja voi aiheuttaa kipuja muuallakin kehossa. Uudet kengät piristävät myös omaa ulkoasua, vaikka vanhoista luotettavista kengistä voi olla vaikeaa luopua. Mieheltä on hyvä löytyä talvikengät, kesäkengät, sekä välikausikengät. Talvikengiksi sopivat esimerkiksi saappaat, kesäkengiksi tennarit ja sandaalit, ja välikausikengiksi saapikkaat, nilkkurit ja kävelykengät. Aktiivista ja urheilullista elämäntapaa varten on hyvä omistaa urheilukengät, ulkoilukengät tai retkeilykengät. Tällaiset kengät toimivat esimerkiksi gore tex -materiaalilla, jonka ansiosta kengät eivät ime vettä. Myös juhlakengät on tärkeää omistaa. Ne voivat olla puvunkengät tai muunlaiset siistit nahkakengät. Löydät myös netistä monenlaisia kenkiä täyshintaisten ja aletuotteiden joukosta.

Millaisia kenkiä miehen kenkätelineestä kannattaisi löytyä?

 

 

  • Talvikenki√§ ja kes√§kenki√§, sek√§ v√§likausikenki√§. Talvella ja v√§likausina voi esimerkiksi harkita gore tex -pintaisia kenki√§, jotka hylkiv√§t likaa ja vett√§.

  • Juhlakenki√§, urheilukenki√§, ulkoilukenki√§, retkeilykenki√§ ja nahkakenki√§, jotta olisit valmis juhlaan, mutta my√∂s aktiiviseen terveelliseen el√§m√§√§n urheilun kautta.

  • Tennareita, kävelykenkiä, nilkkureita, saapikkaita, nauhallisia kenkiä, puvunkenkiä, saappaita ja tossuja.

Talvikengät, kesäkengät, juhlakengät, tennarit, nilkkurit ja saappaat

Talvikengissä parhaimmat ominaisuudet ovat lämpöä pitävä toppaus kengän sisällä, pitkä varsi, joka estää lunta joutumasta kengän sisään, paksu pohja, jossa on liukastumista ehkäisevä kuviointi, sekä pintamateriaali, joka ei ime vettä. Huonot talvikengät tarkoittavat jäisiä märkiä jalkoja, sekä suurempaa mahdollisuutta liukastua liukkaalla maastolla. Kesäkengät puolestaan voivat olla ohuemmat kengän pohjan puolesta, vaikka joukossa on myös paksupohjaisempia kenkiä ehkäisemään jalkoihin kohdistuvaa tärähtelyä. Kesäkenkien materiaali voi olla kangasta, joka hengittää ja pitää jalat viileämpinä verrattuna vaikka nahkakenkiin. Tällaiset kesäkengät kuitenkin imevät vettä, joten sadepäiviä varten kannattaa hankkia kumisaappaat tai gore tex -kengät. Kesäkengiksi sopivat siis tennarit, sandaalit ja kävelykengät. Välikausina kannattaa sen sijaan vetää jalkaan nilkkurit tai saappaat. Juhlakengiksi sopivat tyylikkäät ja siistit kiiltävät kengät, jotka voivat olla nahkaa tai tekonahkaa. Ne sopivat hyvin puvunkengiksi.

Urheilukengät, ulkoilukengät, retkeilykengät ja gore tex -pinta

Jos olet kiinnostunut aktiivisesta terveellisestä elämästä, sinun kannattaa panostaa urheilukenkiin. Urheilukenkiä voi käyttää esimerkiksi juoksemisessa, vaikka juoksemiseen sopivat myös juoksukengät. Urheilukenkiä käytetään myös lenkkeilyssä ja muussa ulkoilussa, sekä retkeilyssä. Retkeilykengiksi voi tosin ostaa erikseen tukevat korkeavartisemmat jalkineet, joissa on gore tex -pinta. Tämän pinnan ansiosta sukkasi eivät kastu kosteassakaan maastossa. Retkeilykenkien tukevuus ja jäykkyys ehkäisee nilkkoihin kohdistuvaa kiertämistä, koska joskus metsässä maasto voi olla epätasaista. Juoksukengissä sellaiseen maastoon ei voi mennä, mutta normaaleissa lenkkareissa tai muissa ulkoilukengissä se onnistuu paremmin.