Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Header logoHeader logo
 Suosikit
NaisetMiehetLapsetKoti
miehetVaatteetHousut

Miesten housut - myös ALE

3480 tuotetta 15 kaupasta
3480 tuotetta 15 kaupasta
CollegehousutUlkoiluhousutKuorihousutCaprihousutSadehousutSuorat housutChinotReisitaskuhousutVapaa-ajan housutTalvihousutTiukat housut
Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat
Aseta tuotevahti

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri:

Näytä tuotteetPeruuta
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?
ASETA TUOTEVAHTI

Miesten alushousut ja uimahousut – lisäksi korkea ja joustava vyötärö

Miesten alushousuja löytyy monenlaisia mallien ja materiaalien suhteen. Suosittuja ovat varsinkin laadukkaasta puuvillasta tai trikoosta valmistetut bokserit, joissa on kireä vyötärökuminauha. Tämä kuminauha tukee hyvin ja antaa miehelle varman ja mukavan olon. Miesten alushousujen joukossa ei ole yleensä korkea vyötäröisiä ja joustava vyötäröisiä alushousuja, mutta jos tiukat alushousut ahdistavat, voi käyttää talvella esimerkiksi pitkiä alushousuja. Pitkien alushousujen vyötärö on joustava, eikä anna ahdasta ja kiristävää kokemusta. Pitkät alushousut ovat myös tilavat joka puolelta, eli täydelliset alushousut mukavuuden haluiselle miehelle. Kesällä pitkien alushousujen tilalla voi käyttää tilavampia puuvillaisia klassisia boksereita, jotka ovat mukavan väljiä. Tällaiset bokserit muistuttavat hieman uimahousuja malliltaan, vaikka ovat tietenkin eri materiaalia. Uimahousut ovat rentoja jo pelkästään kuoseiltaan, joissa on usein pirteitä värejä ja kaikenlaisia eksoottisia kuvioita. Alushousujen ja uimahousujen lisäksi jokainen mies tarvitsee mukavat collegehousut varsinkin vapaa-ajalle, mutta miksei myös arkikäyttöön. Collegehousuja voi pitää kotona, mutta ne jalassa voi myös lähteä lenkille. Ulkoiluhousut voivat myös olla lämpötilasta riippuen topatut, ja sellaista materiaalia, joka hylkii vettä ja tuulta. Ulkohousuissa käytännöllisiä ovat materiaalin lisäksi myös reisitaskut, joissa voi säilyttää kaiken kokoisia tärkeitä tavaroita minne ikinä on matkalla.

Housut Prismasta ja Tokmannilta – myös kokotaulukko ja isot koot

On etsinnässä sitten pyjamahousut, nahkahousut tai farkut, housuja voi lähteä etsimään Prisman ja Citymarketin kaltaisista supermarketeista, Tokmannin ja Sokoksen tapaisista tavarataloista, sekä sellaisista liikkeistä, kuten Halonen, Hm, Stadium, Intersport ja Xxl. Tällaisissa paikoissa housuja on helppo sovittaa päälle ennen ostoa, kun taas netistä tilatessa tilanne on tietenkin toisenlainen. Vaikka netistä tilatessa tuotetta ei voi kokeilla päälle ennen ostotapahtumaa, kokotaulukon avulla on helppoa löytää oman kokoinen tuote. Kokotaulukon käyttö voi kuulostaa vaikealta ja aikaa vievältä, mutta se ei kuitenkaan ole sitä. Netistä tilatessa on myös helppoa valita hakuvaihtoehdoista tietyn kokoiset tuotteet, myös isot koot. Näin ei tarvitse selata satoja tuotteita turhaan. Netistä tilatessa myös aletuotteet on helppoa rajata muiden tuotteiden joukosta. Shoppailun ei tarvitse siis olla hankalaa, aikaa vievää ja kallista, vaan nopeaa, helppoa ja edullista.