Miesten farkut - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Miesten farkut

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten farkut merkeiltä

Calvin KleinTiger of SwedenGant

Suosituimmat miesten farkut merkeiltä

LEVI"S'Tommy HilfigerReplay

Farkut netistä – myös ale!

Nykymaailmassa tuskin kukaan suomalainen voi sanoa välttyneensä farkkujen käytöltä. Farkut ovat oikeastaan olleet osa vaatekulttuuria Suomessa jo 1950-luvulta lähtien, eikä suosio ole kadonnut mihinkään. Farkut sopivat lähes kaikkiin tilanteisiin ja paikkoihin muodikkuutensa, klassisuutensa ja ajattomuutensa puolesta. On tietenkin totta, että toiset farkuista ovat enemmän tällaisia kuin toiset, farkuissa kun on myös omat trendinsä. Eroa on myös eri ikäluokkien käyttämissä farkuissa. Aikuisilla on enemmän yksinkertaisia farkkuja, ja nuorilla näkee enemmän trendifarkkuja, joissa on jotain muodikkaita yksityiskohtia, kuten saumoja, nappeja, kuvioita tai repeytymiä. Revityt farkut tuntuvat kulkevan edelleen muodin mukana, mutta kangasta on helppoa repiä eri tavalla. Farkkujen malleista suosittuja ovat esimerkiksi bootcut-farkut, joissa on väljemmät lahkeet kuin ns. pillifarkuissa. Löydä omaan tyyliisi sopivat farkut netin valikoimasta, ja muista tarkistaa aletuotteet, jos mielessä on edullisemmat housut.

Korkea ja matala vyötärö, sekä Levi’s brändi

On sitten kyse puuvillahousuista, pellavahousuista, tai farkuista, mukavuus on yksi tärkeimmistä syistä valita itselleen housut. Harvat haluavat kulkea housuissa, jotka kiristävät tai tuntuvat muuten epämukavilta. Farkuissa korkea vyötärö ja matala vyötärö eivät automaattisesti kerro sitä kummat ovat paremmat päällä. Toisille korkea vyötärö on parempi vaihtoehto, koska se tukee kehoa, mutta toisaalta se voi puristaa. Matala vyötäröiset voivat tuntua päällä vähemmän puristavilta, mutta ne saattavat liikkua enemmän. Jos et ole varma siitä millaisista farkuista pidät, suositut brändit, kuten Levi’s ja Lee voivat olla oikea valinta sinulle.

Väljät ja revityt farkut – sekä kokotaulukko

Housujen ostaminen nettikaupasta kuulostaa ehkä monien korviin riskiltä, sillä oikean kokoisten löytyminen on vaikeaa jo pelkästään kivijalkaliikkeissä. Farkkuja sovitettaessa voi joutua kantamaan pukukoppiin vaikka kuinka monta kokoa eri malleista, ja silti omalle vartalolle ei löydy sitä tiettyä kokoa. Jos netistä tilatessa ei ole varma omasta koostaan, kannattaa käyttää hyväkseen kokotaulukkoa. Näin voit saada käsiisi oikean kokoiset tyylikkäät farkut, joissa voi olla väljyyttä esimerkiksi polvien alapuolella tai vyötäröllä. Suositut revityt farkut voi ostaa kaupasta, mutta sellaiset voi tehdä myös kotona.

Prisma, Hm, Tokmanni tai ehkä Dressmann?

Kivijalkaliikkeistä voi ajatella olevan helpointa löytää oman kokoiset farkut. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään koosta, vaan siitä, miltä farkut näyttävät. Millainen niiden väri on? Onko niissä jotain kuviointia? Sopiiko tämä ulkonäkö kuitenkaan omaan tyyliin? Monet suosivat kivijalkaliikkeissä Prismaa, Tokmannia, Dresmannia ja Hm:ää, eli H&M -liikettä. Löydä jostain näistä itsellesi valkoiset, punaiset tai mustat farkut. Toiset karttavat valkoisia farkkuja, koska ne menevät pilalle helposti, mutta ne sopivat klassisen värinsä puolesta yhteen monenväristen vaatteiden, asusteiden ja kenkien kanssa. Punaiset farkut eivät ole ehkä kaikkien juttu, mutta niillekin on oma käyttäjäkuntansa. Pukeudu rohkeasti oman mielen mukaan farkkuihin jotka ovat vaikka uusimman trendin mukaiset tai malliltaan ajattomat ja klassiset.