Miesten bootsit

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Bootsit miehille netistä

Matkaa on parasta taittaa laadukkaissa, kestävissä ja tyylikkäissä bootseissa, eli saappaissa. Bootsit toimivat osana tyyliä niin välikausina, kuin myös talvella. Välikausina bootseissa on hyvä olla vettä hylkivä pintamateriaali, joka pitää varpaat kuivina. Talvella bootsien sisällä pitäisi olla sen sijaan kankaasta tai karvasta valmistettu vuori, jotta jalat eivät palennu pakkasissa. Myös talvibootseissa vettä hylkivä materiaali, kuten nahka, on välttämätön. Bootsit voidaan jakaa karkeasti kahteen eri luokkaan. Osa on tylppäkärkisiä ja teräväkärkisiä. Tylppäkärkiset ovat kärjestä leveämmät verrattuna teräväkärkisiin. Molemmat ovat trendikkäitä vaihtoehtoja. Löydät monenlaisia bootseja netistä eri verkkosivuilta, kuten valkoisia ja ruskeita bootseja, sekä suomalaisia ja lyhytvartisia. Jos netistä tilaaminen ei ole oma juttu, bootseja voi etsiä myös kivijalkaliikkeistä esimerkiksi Helsingistä, Oulusta ja Tampereelta.

Tylppäkärkiset, teräväkärkiset ja cowboy

Miltä kuulostaisivat tylppäkärkiset mustat bootsit, joissa on tyylikäs remmi ja paksu kestävä pohja? Vai ovatko teräväkärkiset cowboy -saappaat sittenkin sinun juttusi? Nettikaupoista löydät molempia. Teräväkärkisissä cowboy -bootseissa on usein jokin hieno kuviointi nahkapinnassa. Se voi olla tehty mustalle nahkalle kullan tai hopean värisenä. Teräväkärkiset bootsit tulevat Amerikasta ja sen cowboy -kulttuurista. Jos olet kiinnostunut Amerikan historiasta, kulttuurista tai pelkästään hienoista bootseista, sinun kannattaa hankkia sellaiset omaan käyttöösi. Bootsit ovat usein hintavia laadukkaan materiaalinsa puolesta, joka on usein nahka. Lisäksi paksu kumipohja on laadukas, eikä tee bootseista sen halvempia. Parasta on kuitenkin se, että bootsit voivat kestää käytössäsi jopa loppuelämäsi ajan.

Tampere, Helsinki ja Oulu – suomalaiset kengät

Jos verkkokaupasta tilaaminen ei kiinnosta, voit aina lähteä sovittamaan bootseja kivijalkaliikkeisiin. Näin voit sovittaa kenkiä saman tien ja tehdä ostopäätöksen sen sijaan, että tilaisit itsellesi kengät, jotka eivät välttämättä ole omaa kokoasi. Silloin joudut näkemään vaivaa bootsien lähettämiseen takaisin nettikauppaan. Toisaalta nettikaupasta tilaamisessa on myös hyvät puolensa. Esimerkiksi valikoiman läpikäyminen eri nettikaupoissa on helppoa, eikä maksa paljon vaivaa. Kivijalkaliikkeitä löydät esimerkiksi Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta. Kivijalkaliikkeistä ja netistä löydät myös suomalaisia bootseja, jotka on valmistettu suomalaisista materiaaleista.

Lyhytvartiset, valkoiset, ruskeat nahkabootsit

Bootseista lyhytvartiset mallit ovat suosittuja. Lyhytvartisuus ei tarkoita samalla tavalla lyhytvartisia kenkiä, kuten nilkkureita tai tennareita. Lyhytvartiset bootsit yltävät usein puoli väliin pohkeita. Ne ovat käytännölliset myös talvella, jos kävelee vaikka lumihangessa. Usein bootsit ovat mustia tai ruskeita, mutta myös valkoiset ovat haluttuja. Valkoiset saappaat toimivat kaiken väristen vaatteiden kanssa, samoin kuin mustat. Toisaalta ruskeat saappaat ovat perinteiset ainakin Suomessa. Amerikassa ruskeat bootsit eivät ehkä ole samalla tavalla suosittuja. Bootseja käytetään myös siellä päin Amerikkaa, jossa ilmasto on täysin erilainen verrattuna Suomeen. Perinteisistä Amerikkalaisista bootseista ei siis yleensä löydy vuorta.