Miesten asusteet

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Miehet
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Miesten asusteet

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat miesten asusteet merkeiltä

Ray-BanDavid BeckhamOakley

Suosituimmat miesten asusteet merkeiltä

Hugo BossHawkersPersol

Asusteet omaan tyyliin, eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin

Joskus asusteisiin tulee kiinnitettyä liian vähän huomiota. Tärkeämmältä tuntuu ostaa uusia vaatteita ja kenkiä, kuin käsineet, pipo, laukku, huivi, kaulaliina, hattu tai vyö. Myös korujen ja rannekellojen ostamista ei pidetä kovin tärkeänä, koska nykymaailmassa pärjää ilman rannekelloa ja korut eivät ole turhan tärkeitä käytännöllisyyden puolesta. Omasta tyylistä riippuen asusteisiin tulee laitettua enemmän tai vähemmän rahaa. Talveksi on hyvä ostaa pipo tai muu hattu, käsineet tai lapaset, sekä huivi tai kaulaliina. Silloin ei tarvitse värjötellä ulkona, olet sitten matkalla töihin, kouluun, harrastuksiin tai lenkkeilemään. Kesällä ja välikausina toimivat sateenvarjot, ohuemmat käsineet, huivit, solmiot, henkselit ja hatut, kuten lippikset. Miten olisivat tekonahkasta valmistetut käsineet, värikäs silkkihuivi ja hienot kalvosinnapit pukuusi? Korujen puolesta miehiltä löytyy yleensä kaulakoru, tai sitten sormus. Sormuksia löytyy kullan ja hopean värisinä, kuten muitakin koruja, ja niissä voi olla esimerkiksi jokin logo, joka on itselle tärkeä. Aurinkolasit puolestaan sopivat kesään. Hanki itsellesi muodikkaat pilottilasit mökille, rannalle tai kaupungille. Löydät tuotteita runsaasti verkkokaupoista, mutta myös Helsingistä, Turusta, Lahdesta ja Tampereelta.

Mitkä asusteet voisivat toimia juuri sinulle?

 

 

  • Kun kyseess√§ on viile√§mpi vuodenaika, muistathan hankkia itsellesi pipon p√§√§hineeksi, sek√§ kaulaliinan ja sormikkaat. Ilman niit√§ ulos astuminen tuntuu aina yht√§ ep√§mukavalta.

  • Pient√§ lis√§√§ omaan jokap√§iv√§iseen tyyliin tuovat harkitut korut ja rannekellot. Varmista, ett√§ molemmat ovat laadukasta materiaalia, joka kest√§√§ hyv√§n√§ pitk√§√§n. Voit my√∂s laittaa kaulaasi kaulakorun, jossa on jokin omaa silm√§√§ miellytt√§v√§ merkki.

  • Jokap√§iv√§iseen k√§ytt√∂√∂n sopivat sateenvarjot, vy√∂t, huivit, laukut, aurinkolasit ja silm√§lasit. Jokainen ei tietenk√§√§n tarvitse n√§it√§ kaikkia, mutta ulkoilu on aina v√§h√§n rennompaa sateenvarjo k√§dess√§, housut pysyv√§t paremmin paikoillaan vy√∂n avulla ja aurinkolasit toimivat aina aurinkoisella s√§√§ll√§.

Hanki pipo, hattu, käsineet, huivit ja kaulaliinat talveksi

Talven odotus on hyvä aloittaa uusien asusteiden kanssa. Kun ostat ajoissa itsellesi pipon tai muun hatun, sormikkaat tai lapaset, ja huivin tai kaulaliinan, sinun ei tarvitse värjötellä ulkona ja palennuttaa itseäsi. Talvipäähineistä pipo on yksi suosituimmista. Valitse valikoimasta itsellesi pipo, jonka väri sopii muuhun vaatetukseesi, tai tuo esille omaa persoonaasi. Musta pipo toimii aina kaikkien hiusten värien kanssa. Käsineet, kuten sormikkaat ja lapaset, ovat myös tärkeä osa talvivarustusta. Varsinkin pidempi ulkona vietetty aika vaatii jonkinlaiset käsineet. Huivit ja kaulahuivit puolestaan suojaavat kaulaa ja niskaa, sekä joskus myös kasvoja. Talviasusteet eivät ole pelkästään käytännölliset, vaan ne voivat näyttää myös tyylikkäiltä, jos olet kiinnostunut muodista. Pipossa voi olla esimerkiksi käännetty reuna ja jonkin suositun brändin logo, ja se voi olla jotain suosittua väriä, kuten musta, harmaa, tummansininen, vihreä ja ruskea.

Rannekellot, korut, aurinkolasit, laukut, sateenvarjot ja vyöt kaikkiin tilanteisiin

Miehet pitävät rannekelloista, joista löytyy pieniä kiinnostavia ominaisuuksia ja jotka ovat väreiltään tyylikkäitä. Mitä tulee koruihin, yksinkertainen näyttävä tai minimalistisempi sormus toimii aina. Aurinkolasit sopivat sen sijaan laukkuun, kun tulee kesä. Esimerkiksi pilottilasit ovat aina suositut. Sateenvarjo toimii sateisempina päivinä, ja vyöt pitävät sekä housut jalassa, että näyttävät hyviltä.