Lasten vaatteet - myös ALE

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Lapset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Lasten vaatteet

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat lasten vaatteet merkeiltä

adidas Originals8848 AltitudePUMA

Suosituimmat lasten vaatteet merkeiltä

LindexHelly HansenReima

Lasten vaatteet arkeen ja vapaa-ajalle – myös ale netistä!

Jokainen lapsi tarvitsee vaatteet vapaa-ajalle, kotioloihin, kouluun tai päiväkotiin, urheilemiseen, ulkoiluun, sekä muihin harrastuksiin. Lisäksi vaatteita pitäisi löytyä jokaiseen vuodenaikaan. Koska lapset kasvavat nopeasti, myös uusia vaatteita tulee hankittua usein. Löydät netistä verkkokaupoista edullisia ale-tuotteita täysihintaisten tuotteiden lisäksi. Lapsen vaatekerran yläosaksi sopii paita, pusero, collegepaita, toppi, neule, t-paita, sadetakki, yöpaita ja takki. Alaosiksi sen sijaan shortsit, housut, ulkoiluhousut, hameet, haalarit, sadehousut, urheiluhousut, ulkoiluhousut, yöpuvun housut, alushousut, bokserit ja collegehousut. Työvaatteita sen sijaan lapsi ei vielä tarvitse, eivätkä merkkivaatteetkaan ole kovin tärkeät lapselle.

Mihin kaikkeen lapset tarvitsevat vaatteita?

 

 

  • Ulkoilemiseen. Lapsi tarvitsee ulkona leikkimiseen ja muuhun ulkoilemiseen kest√§v√§t vaatteet, kuten ulkoiluhousut ja ulkoilutakin. Talvella paras on toppatakki tai untuvatakki, ja v√§likausina sek√§ kes√§ll√§ ohuemmat takit.

  • Kotona oleskeluun. Kotoisa fiilis syntyy pehmeissä kotivaatteissa tai joskus myös naamiaisasuissa, jos tekee mieli leikkiä.

  • Kouluun tai päiväkotiin. Muista hankkia lapsellesi sadeasut ja uima-asut koulua ja päiväkotia varten, sillä molemmille löytyy kyllä käyttöä. Myös urheiluvaatteet ovat tärkeitä. Sen sijaan merkkivaatteet ja työvaatteet eivät välttämättä ole niin tärkeitä.

Vaatteet ulkoilemiseen, urheilemiseen, lasketteluun ja uv-vaatteet

Ulkoiluvaatteet ovat osa jokaisen lapsen jokapäiväistä elämää. Ulkoileminen on hyvin tärkeää ja lisäksi ulkona leikkiminen. Siksi vaatteiden täytyy olla kestävät, jotta ne eivät hajoa leikkiessä. Yleensä ulkoiluhousuilla pärjää hyvin. Niiden kangas on paksua ja kovaa, mutta ei kuitenkaan tee lapsen olosta epämukavaa. Talvihousuissa housujen sisältä löytyy yleensä myös toppaus tai jokin muu lämmittävä materiaali. Ulkoiluun lapsi tarvitsee myös laadukkaan takin, jonka materiaalin on hyvä hylkiä vettä ja tuulta, kuten housujenkin. Lapsella on tietenkin erikseen myös sadevaatteet sadesäätä varten, vaikka ulkoiluvaatteet toimivat myös sateella. Lammikoissa istuminen ei kuitenkaan sovi niitä varten. Urheilemiseen kannattaa hankkia vaatteet niin sisä-kuin ulkoliikuntaan. T-paita ja kevyet housut toimivat aina sisällä, ja ulkona normaalit ulkoiluvaatteet. Lasketteluun lapsi tarvitsee lämpöisen ulkotakin, kuten untuvatakin, toppatakin tai parkatakin. Untuvatäyte ja toppaus pitävät laskettelijan lämpimänä. Päällyshousut puolestaan hylkivät lunta. Kesällä lapsi tarvitsee rannalle tai mökille uv-vaatteet, jotka suojaavat haitalliselta uv-valolta. Hanki muodikkaat uv-vaatteet lapselle kesää varten, jotta kesä sujuisi leppoisasti.

Paidat, housut, hameet, topit, shortsit, mekot, farkut, neuleet ja takit

Paidat, puserot, topit, t-paidat, neuleet ja collegepaidat ovat tärkeitä vaatteita eri vuodenaikoihin ja tilanteisiin. Kesällä lapsen päällä toimii paita, pusero, toppi ja t-paita, sekä alaosina shortsit tai hameet. Välikausina ja talvella sen sijaan tärkeitä ovat housut, paidat, farkut, neuleet ja takit. Lapsen vaatteissa voi olla hauska kuosi ja kirkkaita värejä, jotka lapsi tai aikuinen on valinnut. Lapsi tarvitsee myös alusvaatteita, kuten alushousuja. Myös sukat ovat tärkeitä, jotta jalat pysyvät lämpimämpinä kenkien sisällä tai ovat hankaamatta inhottavasti ihoa.