Lasten urheilu - ALE jopa 60%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Lapset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Suosituimmat lasten urheilu merkeiltä

adidas OriginalsPUMAAsics

Suosituimmat lasten urheilu merkeiltä

New BalanceFilaUnder Armour

Lasten urheilukengät ja urheiluvaatteet aktiiviseen elämään

Urheileminen on osa jokaisen lapsen arkea. Koulussa urheileminen on monipuolista ja osa lapsista harrastaa sitä myös koulun ulkopuolella esimerkiksi harrastuksissa tai vaikka omalla pihalle leikkien. Koulussa lapselta vaaditaan urheiluvaatteita, mikä ei tosin ole niin virallista kuin miltä kuulostaa. Urheiluvaatteina voivat toimia ihan vain t-paita tai toppi, ja verkkahousut tai shortsit. Urheilukenkinä pidetään usein lenkkareita tai juoksukenkiä. Koulussa lenkkarit käyvät, mutta esimerkiksi jalkapallossa on hyvä olla juoksukengät tai jalkapallokengät, jotka parantavat juoksemisen kokemusta muun muassa keveydellään. Lasten urheiluvarusteisiin kuuluvat myös urheilureput tai urheilukassit, joissa kantaa urheiluvarusteita, jos siihen on tarvetta. Toisinaan myös uima-asuille on käyttöä koulun uimakerroilla, uimaharrastuksessa tai kesällä rannalla. Pojille löytyvät uimashortsit ja tytöille uimapuvut tai bikinit.

Mitä kaikkea lapsi tarvitsee urheiluun?

 

 

  • Urheilukengät. Ne voivat tarkoittaa yhtä hyvin lenkkareita, jotka sopivat ulkona tapahtuvaan urheilemiseen. Lenkkareita voi käyttää myös sisällä. On myös lajeja, joissa vaaditaan tietynlaisia urheilukenkiä, kuten jalkapalloon jalkapallokenkiä.

  • Urheiluvaatteet. Lapsi voi pukeutua t-paitaan tai toppiin, sek√§ trikoohousuihin tai verkkareihin.

  • Uima-asut uimahalliin ja rannalle, ja urheilurepun tai urheilukassin urheiluvarusteille.

Lenkkarit, juoksukengät ja jalkapallokengät

Urheilemiseen sopivat lenkkarit, jotka voivat olla jotain suosittua brändiä ja ostettu urheiluliikkeestä tai urheilunettikaupasta. Lenkkareissa on hyvä olla paksu kuminen pohja, joka ehkäisee jalkoihin kohdistuvaa tärähtelyä. Päällinen on sen sijaan hengittävää kangasmateriaalia, kuten myös kengän sisusta. Kengän välipohja on pehmeää vaahtomuovia, joka pehmentää omalta osaltaan liikettä. Valkoiset ja mustat jalkineet ovat klassiset väreiltään, mutta urheilukengistä löytyy myös paljon muita värejä ja väriyhdistelmiä. Myös juoksukengissä on samoja ominaisuuksia kuin missä tahansa lenkkareissa. Ne ovat joustavat siinä mielessä, että mahdollistavat jalkojen liikkua kunnolla, mutta samalla myös tukevat, jotta jalat eivät vahingoitu. Useista juoksukengistä ja lenkkareista löytyvät heijastavat elementit myös pimeässä urheilemiseen. Jalkapallokengistä löytyvät sen sijaan innovatiiviset ominaisuudet, kuten 360 asteen lukitus, kontrolloiva päällinen ja teknologia, joka vähentää lipsumista, hyvä suorituskyky, upea istuvuus ja kiihtyvyyden maksimalisointi. Lapsi pärjää jalkapallossa hyvin perus lenkkareilla, mutta jos haluaa panostaa kunnolla lajiin, jalkapallokengät ovat hyvä ostoratkaisu.

T-paidat, topit, trikoot, shortsit, verkkarit ja sukat

Urheiluvaatteisiin lukeutuvat sellaiset yläosat, kuin t-paidat ja topit, sekä alaosat, jotka ovat shortsit, verkkahousut, trikoot tai jopa collegehousut. Urheiluvaatekerrastoon lukeutuvat myös alusvaatteet ja sukat. T-paitojen joukosta löytyy jokaiselle jotakin. On klassisen yksivärisiä paitoja valkoisina ja mustina, mutta myös värikkäitä paitoja eri kuoseilla ja kuvioilla. Jos t-paidassa urheilu on epämukavaa, myös toppia voi käyttää urheillessa. Tekniset t-paidat ovat hyvä hankinta vaikka harrastuksena olevaa urheilulajia varten. Trikoot sopivat varsinkin tytöille, ja ne joustavat niin että urheileminen tuntuu mukavalta. Trikoissa on monia eri värejä ja kuviointeja, sekä väriyhdistelmiä. Trikookangas hengittää tehokkaasti ja on tukeva vyötärön kohdalta. Shortsit puolestaan toimivat niin ulkona, kuin sisälläkin tapahtuvassa liikunnassa varsinkin poikien jaloissa. Verkkarit toimivat viileämmällä ilmalla. Muista hankkia myös tarpeeksi sukkia verkkokaupasta aletuotteiden joukosta tai täyshintaisina.