Lasten talvikengät - myös ALE

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Lapset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Lasten talvikengät

19202223242526272829303132333435363738394041
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat lasten talvikengät merkeiltä

VikingTIMBERLANDReima

Lasten lämpimät talvikengät – myös ale

Talven tullessa välikausikengät on aika laittaa varastoon ja ottaa sieltä esiin lasten talvikengät. Ulkoleikeissä tärkeää on pitää jalat sekä lämpiminä, että kuivina. Siksi talvikenkien on hyvä olla tuulen ja veden kestäviä, kuten goretex nimistä materiaalia. Laadukkaat kengät, joissa on paksu kuminen pohja ja korkea varsi, toimivat talvella joka säällä. Talvikenkien joukkoon kuuluvat lämpimät toppasaappaat, korkeavartiset talvisaappaat, sekä vuoratut tennarit ja nilkkurit. Osassa talvikengistä on heijastimet, tarrakiinnitys ja nauhakiinnitys. Ne soveltuvat talvella jalkapallokengiksi yhtä hyvin kuin ratsastuskengiksi. Leveä lestiset jalkineet lisäävät leveäjalkaisen lapsen mukavuutta talven leikeissä ja ulkoilussa. Myös kumisaappaita voidaan käyttää talvella. Reima ja Viking ovat suosittuja brändejä, joiden talvikenkiin monet laittavatkin rahaa. Jos merkkikenkiin ei satu olemaan varaa, sellaiset voi aina ostaa keväällä tai kesällä alennusmyynneistä. Alessa olevat talvikengät ovat sitten odottamassa talven ensimmäisiä päiviä.

Prisma, Citymarket, Tokmanni, Stadium ja Xxl

Toiset etsivät lasten talvikenkiä kivijalkaliikkeistä ja toiset nettikaupoista. Prisma, Citymarket, Tokmanni, Stadium ja Xxl ovat kauppoja, jotka myyvät tuotteitaan sekä kivijalkaliikkeissä, että netissä. Kun teet ostoksia kivijalkaliikkeessä, voit sovittaa kenkiä helposti lapsesi jalkoihin ja suunnistaa sitten kassalle. Netistä tilatessa toisaalta säästää aikaa ja vaivaa, ja joskus myös rahaa. Sinun ei tarvitse poistua kotoa kenkien takia, ja voit tilata ne suoraan kotiovelle saakka. Jos et ole varma lasten jalkojen ko’oista, voit käyttää hyödyksesi kokotaulukkoa ja mitata lapsen jalan kotona.

Viking, Reima ja goretex

Viking -brändi syntyi vuonna 1920 ja se on siitä lähtien valmistanut jokaiseen vuodenaikaan soveltuvia kenkiä lapsille. Viking -talvikengät ovat vettä ja tuulta hylkivää materiaalia ja ne tuntuvat jalassa tukevilta. Lapsen leikkiminen ei siis keskeydy märkiin ja kylmiin sukkiin tai kaatumiseen. Viking -talvikenkien pinta on goretex-materiaalia, joka on erityisen laadukasta. Reima -brändi syntyi sen sijaan vuonna 1944. Reiman vaatteet ja kengät on suunniteltu ammattitaidolla kaikille lapsille. Talvikengät ovat kuin kumisaappaat, niin hyvin ne pitävät vettä, mutta niissä on lisäksi sisällä lämmin vuori ja varsi on tarpeeksi pitkä pitämään tuulta ja vettä ja lunta.

Kaikki koot, myös kengät leveällä lestillä

Lasten talvikenkien koot vaihtelevat 24 ja 35 kokojen välillä. Tyylikkäät ja ilmastoomme suunnitellut talvikengät voi pukea lapsille tarhaan, kouluun, aktiiviseen ulkoiluun, harrastuksiin ja vapaa-ajalle. Valikoimassa on korkeavartisia talvisaappaita ja toppasaappaita, sekä vuorattuja nilkkureita ja tennareita. Synteettinen pintamateriaali on kulutuksen kestävää, ja kärkivahvistus suojaa varpaita. Useissa lasten talvikengissä on lisäksi heijastimet sekä takana, että edessä, jotta lapsi pysyisi turvassa. Pienimmille lapsille soveltuvat talvikengät, joissa on tarrakiinnitys, kun taas isommat lapset voivat käyttää nauhakiinnitystä. Talvikengistä löytyy myös jalkineita leveällä lestillä. Leveällä lestillä varustetut kengät lisäävät käyttömukavuutta lapsilla, joiden jalka on leveämpi kuin toisilla.