Lasten kengät - myös ALE

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Lapset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Lasten kengät

1617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454648
Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat lasten kengät merkeiltä

VikingSkechersPUMA

Suosituimmat lasten kengät merkeiltä

ASICS SportStyleBirkenstockMigant

Lasten kengät kesään, välikausiin ja talveen – myös ale!

Kasvavat lapset tarvitsevat jatkuvasti uusia kenkiä jokaiseen vuodenaikaan. Kesällä aikaa vietetään kotona, kaupungissa tai maalla, mökillä tai rannalla. Sandaalit ovat käytännölliset jalkineet, jotka on helppoa laittaa jalkaan ja potkaista jalasta. Varvassandaaleissa aika kuluu mukavasti rannalla tai mökillä, mutta näillä kengillä ei ole hyvä kävellä kovin pitkälle, sillä varvassandaalien pohja on melko ohutta materiaalia ja voi aiheuttaa jalkojen kipeytymistä. On kuitenkin olemassa myös paksumpi pohjaisia sandaaleja, joissa on kätevät remmit tai soljet, joita voi säätää. Kesäkengiksi voidaan lukea myös tossut, ballerinat ja tennarit, joiden pintamateriaali on hengittävää kangasta ja pohja kumia. Sadepäiviä varten kannattaa vaihtaa tennarit kumisaappaisiin tai gore tex -materiaalista tehtyihin jalkineisiin. Välikausina kumisaappaille on myös käyttöä, kuten myös nilkkureille, kävelykengille, saapikkaille ja saappaille. Talvella toimivat talvikengät, sekä saappaat, joissa on mahdollisesti lämmin vuori sisällä. Lapsi tarvitsee kenkiä myös sisäkäyttöön, kuten urheilukenkiä sisäpelikengiksi kouluun tai harrastuksiin. Myös lumilautailukengät ovat tarpeellisia lumilautailuharrastuksessa ja paljasjalkakengät toimivat kesällä mukavuutta tarjoten. Lapset ovat myös kiinnostuneita vilkkuvista kengistä. Löydät täyshintaiset tuotteet ja alessa olevat tuotteet helposti nettisivuston valikoimasta.

Millaisia kenkiä lapsi tarvitsee?

 

 

  • Keng√§t, jotka pit√§v√§t vett√§. Mik√§√§n ei tunnu yht√§ ep√§mukavalta, kuin m√§r√§t sukat. Hanki lapsellesi joko keng√§t goretex -materiaalilla tai sitten kumisaappaat.

  • Urheilukengät, joissa lapsi voi juosta ja pelata pelejä. Urheilu on tärkeää lapselle ja takaa aktiivisen elämäntavan.

  • Tennareita, ballerinoja, sandaaleja ja tossuja kesään, talvikenkiä ja saappaita talveen, sekä nilkkureita, saapikkaita ja saappaita välikausiin.

Tennarit, nilkkurit, saappaat, talvikengät, ballerinat ja urheilukengät

Tennarit ovat varmasti monien lapsien lempikengät kesällä. Ne on helppo vetäistä jalkaan ja niiden joukosta löytyy monia hauskoja värejä ja kuoseja. Tennarit sopivat kuiville keleille vaikka kaupungille, kouluun, harrastuksiin ja mökille. Myös sandaalit ovat oivat kesäkengät vaikka rannalle. Ballerinat soveltuvat hyvin juhlakengiksi kesällä järjestettäviin juhliin. Nilkkurit puolestaan toimivat varsinkin välikausina ja myös talvella, jos niissä on vuori sisällä. Talvikenkinä käytetyissä nilkkureissa olisi myös hyvä olla korkeampi varsi, vähän kuin saappaissa, jotta lunta ei pääse kengän sisään. Kengän pohjassa on myös hyvä olla kuviointi, joka ehkäisee liukastumista. Urheilukengistä löytyy yleensä ne joita käytetään ulkona ja ne joita sisällä. Ulkona urheilukenkiä voi käyttää juoksemiseen, lenkkeilyyn, leikkimiseen ja pallopelien harrastamiseen. Sisällä käytetään sisäpelikenkinä samanlaisia urheilukenkiä. Valitse urheilukengistä mustat klassiset kengät tai sitten pirteän väriset oranssit, jos ne tuovat paremmin esille omaa persoonaa.

Lumilautailukengät, vilkkuvat led kengät, sekä kokotaulukko

Joissain urheilulajeissa kengiksi eivät kelpaa mitkä tahansa lenkkarit. Lumilautailua harrastaessa täytyy laittaa rahaa lumilautailukenkiin samalla tavalla kuin jalkapallossa juoksukenkiin. Tietyn ikäiset lapset ovat myös kiinnostuneita vilkkuvista kengistä, joissa vilkkuvat eri värit kävellessä. Tällaiset kengät tuovat piristystä muuten niin tyypilliseen arkeen ja sen rutiineihin. Vilkkuvissa kengissä voidaan käyttää led -valoja, jotka voi vaihtaa tarvittaessa. Kun tilaat lapsellesi vaatteita netistä, muista ottaa huomioon tuotteen yhteydessä oleva kokotaulukko.