Lasten asusteet - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Lapset
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Lasten asusteet

Näytä tuotteetPeruuta

Suosituimmat lasten asusteet merkeiltä

LindexReimaCalvin Klein

Suosituimmat lasten asusteet merkeiltä

DidriksonsGantTommy Hilfiger

Lasten asusteet talveen, kesään ja välikausiin – myös ale!

Asusteet ovat tärkeä osa kokonaisuutta, johon kuuluvat myös vaatteet ja kengät. Jotkut asusteista ovat käytännöllisiä ja toiset eivät niin välttämättömiä. Esimerkiksi talvella käsineet, pipot ja huivit ovat välttämättömiä, jotta lapset eivät palentuisi leikkiessään pihalla. Käsineisiin lukeutuvat sormikkaat, rukkaset, hanskat ja lapaset. Ne voivat olla tekonahkaa, villaa tai esimerkiksi flanellikangasta sisältä. Käsineiden tulee olla tarpeeksi paksut, mutta myös ulkonäöllisesti sellaiset, joissa lapsi viihtyy. Pipot puolestaan ovat usein villaa ja niissä voi olla käännetty reunat ja tupsu. Pipojen joukossa on monia hauskoja värejä piristämään pimeää vuodenaikaa, kuten muissakin hatuissa. Huivit ovat usein nekin villaa. Välikausina käytettävät huivit voivat olla puuvillakangasta. Tärkeitä asusteita ovat laukut ja reput, joissa lapsi kantaa koulukirjansa ja harrastusvälineensä. Aurinkolasit toimivat myös aurinkoisina päivinä ulkoilun yhteydessä. Trendikäs vyö sen sijaan saa lapsen pukemaan ylleen isommat lapsen housut. Löydät lasten asusteet sekä täyshintaisina, että alesta netistä.

Mitä asusteita lapsi tarvitsee?

 

 

  • Talvella ja välikausina käsineet, pipot ja huivit ovat tärkeitä asusteita, jotta lapset pysyvät lämpiminä leikkiessään pihalla.

  • Kes√§ll√§ aurinkolasit tulevat tarpeeseen niin kaupungille, kuin rannallekin!

  • Muita t√§rkeit√§ asusteita ovat vy√∂t, hatut ja laukut, sek√§ reput.

Pipot, huivit ja käsineet myös netistä!

Talvella käytettäviin asusteisiin kuuluvat pipot, käsineet ja huivit. Pipoista löytyvät muun muassa sellaiset, joiden reuna on käännetty, joissa on jonkin brändin logo tai tupsu. Pipot ovat villaa, puuvillalankaa tai puuvillaa. Kaksi ensimmäistä toimivat parhaiten talvella, ja viimeinen välikausina. Huiveista osa on tehty villalangasta ja osa on puuvillakangasta, kuten pipot. Huivit suojaavat sekä kaulaa, että niskaa, ja joskus osittain myös kasvoja. Käsineisiin lukeutuvat sen sijaan lapaset, rukkaset ja hansikkaat. Talvirukkaset ovat usein tekonahkaa ja niiden sisällä on vuori tai jotain lämmintä materiaalia. Hanskat toimivat sadekeleillä, koska ne ovat kumia eivätkä päästä vettä sisälle hihojen suista. Niitä pystyy kiristämään reunasta sopiviksi. Asusteet on helppoa löytää netistä, jossa valikoima on suuri ja laadukkaat tuotteet käden ulottuvilla.

Aurinkolasit, vyöt, laukut ja hatut rannalle ja arkikäyttöön

Kesäasusteiden joukosta löytyvät vuodesta toiseen aurinkolasit. Ne toimivat parhaimmillaan rannalla, mökillä tai kaupungilla. Lasten aurinkolasien sangat voivat olla klassisen mustat, pirteän punaiset tai tyylikkään valkoiset. Linssit voivat olla mustat, ruskeat, vihreät tai moniväriset. Vyöt eivät puolestaan sovi ihan kaikenikäisille lapsille, mutta isommat lapset oppivat käyttämään niitä lopulta vanhempien opastuksella. Vyön avulla housut pysyvät jalassa tukevasti ja varmasti. Lasten asusteista löytyvät myös laukut ja reput. Hieno laukku tai reppu nostaa lapsen itseluottamusta ja piristää koulunkäyntiä. Repussa hauskoja ovat monet erilaiset taskut ja värit. Hattujen joukosta löydät lippikset ja muunlaiset kangashatut, jotka suojaavat päätä kesällä ja välikausina.