Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
KotiKaupatEllos

Kodin tuotteet kaupalta Ellos

0 tuotetta 0 kaupasta

Etsitkö mekkoa vai lamppua? Eipä hätää, olet tullut oikeaan paikkaan, Ellokselta löydät niin vaatteet kuin kodintarvikkeetkin.

Lue lisää

Tällä sivulla ei juuri tällä hetkellä ole tuotteita, mutta ei hätää! Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua:

Tietoa Elloksesta

Ruotsalaisen Elloksen menestystarina alkoi postimyyntikatalogeista vuonna 1947. Nyt 70 vuoden jälkeen yritys on onnistunut kasvamaan ja saamaan merkittävän aseman yhtenä Pohjoismaiden suosituimpana muodin ja kodinsisutuksen verkkokauppana. Tänä päivänä Ellos toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Elloksen muotiosio edustaa Skandinaavista modernia ja vaivatonta pukeutumista. Löydät sieltä Ellos Collection vaatteita sekä pohjoismaiseen tyyliin sopivia merkkejä kuten Esprit, Tiger of Sweden, Levi’s, Vagabond ja Adidas Originals. Puhuttiinpa sitten Elloksen naisten, miesten tai lasten vaatteista, niin tuotteet ovat valittu sivuille niiden käytännöllisyyden ja tyylikkyyden takia. Laajan valikoiman ansiosta Ellos on monipuolinen ja erinomainen paikka aloittaa uusien vaatteiden etsintä.

Ellokselta löydät kaiken naiste mekoista valaisimiin

Mekot ovat yksi suosituimmista kategorioista Elloksella. Ellokselta löydät naisten normaali- ja alehintaiset mekot lukuisilta suosituilta brändeiltä kuten Desigual, InWear ja Vila. Näiden brändien mekot sopivat tyyliltään hyvin erilaisiin tilanteisiin töissä ja vapaa-ajalla. Etsitpä sitten arki- tai juhlamekkoa tai vaikkapa isoja kokoja, niin Elloksen valikoimasta löytyy valinnan varaa. Elloksen valikoima ole myöskään vain rajoittunut vaatteisiin. Ellos Home on täynnä ihania ja ajanhermoilla olevia kodin sisustustuotteita kuten mattoja ja verhoja sekä huonekaluja kuten sohvia ja valaisimia. Mikä parasta, Elloksen hinnat eivät ole päätä huimaavia ja voit hyödyntää usein vaihtuvia alennuskampanjoita.

Suosittelemme myös liittymään MyEllos asiakkaaksi. Silloin saat käyttöösi klubietuja, jotka ovat vain jäsenten ulottuvilla. Saat muun muassa pääsyn aleostoksille ensimmäisten joukossa ja tietoa kampanjoista sekä muoti- ja sisustusvinkkejä. 

Ellos asiakaspalvelu

Elloksen asiakaspalvelu on avoinna klo 10-17 ja la-su 10-17. Voit ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 01019 1313 tai sähköpostitse info@ellos.fi

Ellos toimitus ja palautus

Ellos.fi tuotteiden normaali toimitusaika Suomessa on 3-6 arkipäivää. Jos tuotteella on kiire, voit valita Express24-toimituksen ja saada paketin jopa kahdessa arkipäivässä. Tehdastoimitusten toimitusaika on hieman pidempi noin 4-6 viikkoa. Yli 59 euron ostoksissa toimituskulut kuuluvat hintaan. Mikäli tilasit tuotteen, jonka haluisit palauttaa – ei huolta! Elloksen tuotteilla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Lue lisää palautus-ja vaihtoehdoista yrityksen omilta sivuilta.