Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
  • Koti
    • Sisustus (13)
KotiKaupatAsos

Kodin tuotteet kaupalta Asos

13 tuotetta 1 kaupasta

Asos on kasvanut vuodesta 2000 yhdeksi suosituimmaksi nuorten aikuisten verkkokaupaksi.

 

 

Lue lisää
13 tuotetta 1 kaupasta
Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Koti
Kauppa: Asos
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat
Fujifilm  Instax Mini 11 Instant Camera in Lilac Purple-No Colour - Asos

Fujifilm Instax Mini 11 Instant Camera in Lilac Purple-No Colour

109,99 €
Asos
Lisätiedot

Asos Curve, Petite ja muut koot

Asos uskoo maailmaan, jossa jokainen saa olla juuri sellainen ja sen kokoinen kuin haluaa. Jääkö housujen lahkeet sinulle yleensä liian pieniksi? Tai jakkujen hartiat liian leveiksi? Nämä ovat tilanteita, joiden kanssa yllättävän moni meistä taistelee vaatteita ostaessa. Onneksi Asokselta voit löytää vaatteita monille eri vartalotyypeille. Sen valikoimasta löytyy normaalikokojen lisäksi muun muassa vaatteita kurvikkaille, pienille ja pitkille. Mikä ikinä vartalotyyppisi olikaan, niin et myöskään maksa extraa siitä, että housujen lahkeesi ovat normaalia pidemmät.

Terveellisen kehokuvan esiin tuominen on yksi Asoksen missioista. Asoksen mallit on valittu mielessä pitäen asiakaiden erilaisuutta. Myös liialliset kuvien parantelut on jätetty pois, jotta nettisivujen mallit vastaisivat paremmin todellisuutta.

 

Asos Marketplace

Asos Marketplace tuo yhteen parhaat itsenäiset brändit ja vintage butiikit. Se on paikka, jossa voit tehdä mitä uniikimpia löytäjä. Pienemmillä nousevilla brändeillä on useimmiten persoonallisia tuotteita, joita ei löydy muualta.

 

Asos opiskelija-alennukset ja muut edut

 

● Opiskelija alennus 10%

● Ilmainen palautus

● Ilmainen toimitus yli 35€ ostoksista

 

Asos toimitus ja palautus

 

Normaali toimitusaika Suomeen on noin 5-7 arkipäivää ja maksaa 5€. Saatavilla on myös seuraavan päivän pikatoimitus 20€. Lue tarkemmat toimitusehdot Asoksen sivuilta. Palauttaminen Asosksella on helppoa ja ilmaista! Sinun tarvitsee vain printtaa ja täyttää palautuslomake ja jättää Asos pakettisi Post Nord toimipisteeseen. Voit palauttaa tuotteen vielä jopa 45 päivän päästä! Kuitenkin kokosumman palauttamiseen alkuperäiselle maksuvälineelle vaaditaan, että tuote on lähetetty takaisin 28 päivän sisällä. Muussa tapauksessa palautus tehdään lahjakortille.

Assos asiakaspalvelu

Asoksen englanninkielinen asiakaspalvelu palvelee sen sivuilla ja on tavoitettavissa, sosiaalisen median, sähköpostin ja chatin kautta. Ota yhteyttä Asoksen omien sivujen kautta.