Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
KaupatCoolshop

Tuotteet kaupalta Coolshop

0 tuotetta 0 kaupasta

Tällä sivulla ei juuri tällä hetkellä ole tuotteita, mutta ei hätää! Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua:

Coolshop – pelejä, viihdettä ja paljon muuta

Coolshop syntyi vuonna 2002 kahden veljeksen ideasta aloittaa yhteinen yritys. Vuonna 2010 tämä tanskalainen yritys lähti kunnolla nousuun Suomessa Ahvenanmaalla. Coolshop tunnetaan varsinkin siitä, että se myy pelejä ja viihdettä Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa. Pelien osalta Coolshopin tuotevalikoimassa on konsoleita, tietokonepelejä, ja lisälaitteita. Lisäksi sivustolla myydään leluja, kauneustuotteita, puutarhatuotteita, elektroniikkaa, kodin ja keittiön tarvikkeita, elokuvia ja tv-ohjelmia, vauvojen ja lasten tarvikkeita, vekottimia ja hupiesineitä, urheilu- ja ulkoiluvarusteita, tietokoneita, fanituotteita, matkalaukkuja, työkaluja, toimisto- ja koulutarvikkeita, naamiais-ja juhla-asuja, vaatteita, terveyden hoito ja hygienia, lemmikkitarvikkeita, sekä tarvikkeita syömiseen, ruokaan ja juomaan. Coolshop on luotettava paikka tehdä ostoksia ja löytöjä laadukkaiden tuotteiden joukosta.

Toimitusaika, tilauksen seuranta ja palautus

Kun tilaat paketin Coolshopilta, haluat varmasti tietää sen milloin tilauksesi on perillä. Toimitusaika varastolta löytyville tuotteille on 2-3 arkipäivää. Pystyt näkemään tuotteen arvioidun toimitusajan myös tuotteen hinnan alapuolelta. Näin saat etukäteen tiedon siitä milloin pakettisi saapuu perille. Kun olet tehnyt itsellesi Coolshop-tunnuksen, pystyt seuraamaan paketin toimitusaikaa. Jos haluat palauttaa tuotteesi Coolshopille, voit tehdä sen 14 päivän sisällä . Tuotteiden täytyy olla kuitenkin käyttämättömiä. Joidenkin tuotteiden kohdalla pakettia ei ole saanut ollenkaan avata, koska se vähentää tuotteen arvoa. Tällaisia tuotteita ovat hajuvedet, kosmetiikkatuotteet ja pelikonsolit.

Alennuskoodit ja arvostelut

Coolshopin alennuskoodien avulla voit normaalihintaisten tuotteiden lisäksi hankkia edullisia tuotteita alehinnoin. Coolshopilla on pelejä ja pelitarvikkeita jopa 76% alennuksella. Outletissa alehinnat ovat 66%. Asiakkaat ovat arvostelleet Cooshopin lähetyksen nopeutta erinomaiseksi, sekä itse tilauksen tekemistä yksinkertaiseksi ja helpoksi. Hyvää palautetta on tullut myös Coolshopin toimituksesta, sillä se on aina ilmaista huolimatta siitä kuinka painavat tilatut tuotteet ovat tai kuinka suuri niiden hinta on.

Asiakastuki

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@coolshop.fi tai aloita chat, joka on auki ma-to 10-18 ja pe 10-17

Toimitusmaksut

Ilmainen toimitus

Palauttaminen

Voit palauttaa tilauksesi 14 päivän sisällä. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön.

Maksutavat

Nettipankeista: Nordea, Säästöpankki, Danske Bank, Osuuspankki, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP Pankki

Luottokortti

Klarna