Bikinit kaupalta Bubbleroom - ALE jopa 69%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Kauppa: Bubbleroom
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kaupan Bubbleroom suosituimpia  merkkejä tässä tuoteryhmässä ovat

DORINAHappy HollyCalvin Klein

Kaupan Bubbleroom suosituimpia  merkkejä tässä tuoteryhmässä ovat

Chiara ForthiGoddivaY.A.S

Bikinit trendikkäissä väreissä ja kuoseissa

Kuumat kesäpäivät kutsuvat rannalle ottamaan aurinkoa ja uimaan. Hanki itsellesi sitä varten uudet bikinit uimapuvun sijaan. Usein bikineitä myydään ylä-ja alaosalla yhdessä, mutta joskus netissä vastaan tulee mahdollisuus yhdistellä erilaisia ylä-ja alaosia. Tämä voi käydä vaikeaksi, jos haluaa niiden olevan samaa tyyliä ja väriä, mutta toisaalta sinun ei tarvitse ostaa alaosan kanssa yläosaa, josta et pidä, tai toisinpäin. Ehkä suosituimpia ovat klassisen väriset bikinit, kuten musta ja valkoinen. Toisaalta kesällä naiset irrottelevat ostamalla pirteitä hauskoilla kuoseilla varustettuja bikineitä. Kukkakuosi on suosittu, tyylikäs ja naisellinen vaihtoehto, joka henkii aurinkoista kesää. Kukkakuosin lisäksi trendissä on leopardikuvioinen kuosi. Naisia varten löytyy erilaisia bikineitä, kuten narubikineitä, lappubikineitä, tuubitoppeja, olkaimettomia bikineitä, kolmiobikineitä ja push up-bikineitä. Alaosana voivat olla hipsterit, normaalin muotoiset alaosat tai tangat.

Kokemuksia palautuksesta netissä

Jos olet aikeissa tilata bikinit joltain nettisivustolta, muista selvittää paljonko mahdollinen palautus tulisi maksamaan. Useilla isoilla nettikaupoilla palauttaminen on ilmaista, mutta toisilla se voi maksaa vaikka viisi euroa. Palauttamista varten tarvitset lomakkeen, johon merkitset palautuskoodit. Paketin mukana on tullut palauttamista varten myös osoitetarra ja palautuskuitti, joita tarvitaan. Palautuksen käsittelyssä voi mennä jopa neljätoista päivää, joten rahoja ei ole mahdollista saada ihan heti takaisin, jos paketin on ehtinyt maksamaan aiemmin. Kun palautat netissä, muista ettei tuotteita ole saanut käyttää, vaan niiden pitää olla kuin uusia palautettaessa takaisin, jotta ne voidaan lähettää taas toiselle asiakkaalle. Tuotelappujen pitää olla myös paikoillaan. Bikineissä ja alusvaatteissa intiimisuojien täytyy myös olla omilla paikoillaan. Tämä hygieniasääntö pitää palautettavat tuotteet puhtaina, sillä niitä ei palautuksen jälkeen aleta pesemään ja paikkailemaan.

Toimitusaika ja asiakaspalvelu

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettiasi. Paketin saavuttua postitoimipaikkaan, saat siitä viestin ja voit käydä heti hakemassa sen. Jos olet tilannut paketin kotiin, se tuodaan kotiovellesi asti. Sinulle soitetaan ennen paketin toimittamista, jotta tiedetään, että olet silloin kotona. Toimituksessa voi tapahtua joitain ongelmia, kuten se että saat väärän tuotteen tai paketista puuttuu tuotteita. Silloin täytyy olla yhteydessä asiakaspalveluun, jotta asiat saadaan järjestymään. Paketin toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Jos et hae pakettiasi ajoissa, joudut maksamaan siitä neljä euroa. Kun tilaat nettisivulta yli 140 eurolla, sinun ei tarvitse maksaa postikuluja.

Alekoodit bikineistä ja uimapuvuista

Kun tilaat netistä, kannattaa etsiä mahdolliset sivustolla kelpaavat alekoodit. Koodit löytyvät usein yksinkertaisesti hakemalla niitä hakukoneella. Alekoodeja löytyy varsinkin uusille asiakkaille. Ne ovat prosenteissa yleensä 10% ja 20% ja näihin alekoodeihin liittyy joitain ehtoja, kuten etteivät tilattavat tuotteet saa olla aletuotteita. Alennusmyyntien aikaan voit saada bikineistä ja uimapuvuista tuntuvan alennuksen. Muista siis katsoa edulliset tarjoukset, jos sellaiset ovat mielessä.