Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
KaupatBoozt

Tuotteet kaupalta Boozt

0 tuotetta 0 kaupasta

Tällä sivulla ei juuri tällä hetkellä ole tuotteita, mutta ei hätää! Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua:

Boozt tarjoaa vaatteita, kenkiä ja asusteita kaikille

Boozt syntyi vuonna 2011 Ruotsissa ja on siitä lähtien tuonut asiakkaiden saataville naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita. Boozt-sivustolla on tuotteita sadoilta eri brändeiltä, esimerkiksi maailman suurimmalta urheiluvaatteita myyvältä Adidas -brändiltä. Adidaksen tuotteet ovat laadukkaita ja toisinaan myös hintavia. Booztsilta löydät sekä uutuudet, että aletuotteet kätevästi. Muita suosittuja brändejä ovat esimerkiksi Marimekko, Esprit ja Helly Hansen. Booztsin valikoimasta löytyy takkeja, housuja, shortseja, paitoja, huppareita, mekkoja, hameita, alusvaatteita, erilaisia laukkuja ja muita asusteita, sekä kenkiä. Kokoa vaatekaappisi uudelleen Booztsin laadukkailla ja muodikkailla tuotteilla, sekä uusimmilla trendeillä.

Kokemuksia palautuksesta ja alekoodit

Booztsin tilaukset on mahdollista palauttaa ilmaiseksi 30 päivän kuluessa, jos olet esimerkiksi tyytymätön tilaukseesi, sinulle on lähetetty väärä tuote, tai tuote on viallinen. Booztsin palautusohjeiden mukaan sinun tulee kirjautua ensin asiakastilillesi, klikata kohtaa ”tuote/tuotteet”, ja kirjoittaa syy palautukselle. Palautettavat tuotteet tulee lähettää takaisin Booztsille alkuperäisessä kunnossa pussin tai laatikon sisällä. Hintalappujen tulee olla oikeilla paikoillaan, eikä tuotteita ole saatu käyttää. Sinun ei tarvitse maksaa mitään tuotteiden palautuksesta. Booztsin suosituin alekoodi on mahdollista saada omaan sähköpostiin, jos tilaa ensin itselleen uutiskirjeen. Tämän koodin voi käyttää vain kerran ensimmäisen tilauksen yhteydessä, ja se on 10 prosenttia tilauksen kokonaishinnasta.

Muista oikeinkirjoitus - ei Bootz, vaan Boozt

Oletko koskaan kirjoittanut hakukenttään vahingossa väärän hakusanan? Boozt yrityksen nimi kirjoitetaan helposti väärin, eli se kirjoitetaan sanalla”Bootz”, vaikka sen tulisi olla ”Boozt”. Tämä voi ehkä johtua siitä, että yrityksen nimen ajatellaan liittyvän sanaan ”boot”, eli saappaaseen. Onneksi sinulla on mahdollisuus löytää Booztsin nettisivuille myös väärällä hakusanalla, jotta et menetä mitään ja pääset yhtä helposti ostoksille.

 

Asiakastuki:

+358 753 25 20 77 ma-pe 9.00-20.00

Toimistusmaksut:

Postin kotiinkujetus 9,95 euroa ja postin toimitus noutopisteeseen 4,95 euroa

Palauttaminen:

Ilmainen palautus 30 päivän sisällä

Maksutavat:

Pankki- ja luottokortit, Klarna lasku, Paypal, Sas Eurobonus-pisteet, Mobilepay, tai arvoseteli

Ilmainen toimitus:

Ilmainen toimitus yli 59 euron tilauksissa