Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
  • Koti
    • Keittiö & ruoanlaitto (20)
MerkitSodastream

Sodastream tuotteet

20 tuotetta 4 kaupasta
Koti
20 tuotetta 4 kaupasta
Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Merkki: Sodastream
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat
Sodastream  Hiilihappolaite Genesis /Harmaa - Makujakauppa

Sodastream Hiilihappolaite Genesis /Harmaa

86,30 €
Makujakauppa
Lisätiedot

SodaStream – hiilihapollista juomaa kotikäyttöön

SodaStream brändi syntyi vuonna 1903 Englannissa ja on kehittynyt maailman suurimmaksi kotikäyttöisen hiilihapotusjärjestelmän valmistajaksi. Nyt jokaisella on mahdollisuus päästä nauttimaan tuoreesta soodavedestä ja virvoitusjuomista omassa keittiössä. Hiilihapollinen juoma syntyy yksinkertaisesti lisäämällä kylmään veteen hiilidioksidia. Tyhjän pullon voi käydä täydentämässä helposti SodaStreamin jälleenmyyntiliikkeessä. Hiilihapollista juomaa varten Suomessa on tarjolla 80 eri makua makutiivisteiden joukossa. Näin on mahdollisuus juoda eri makuisia virvoitusjuomia vaikka joka päivä. SodaStream:ia käyttämällä vähennät muovijätettä, juot aina tuoretta hiilihapollista juomaa, säästät rahaa ja vältät painavien pullojen raahaamista kotiin kaupasta. SodaStream on siis ekologinen vaihtoehto, joka pienentää myös perheen kuluja merkittävästi. SodaStream-laitteet sopivat ulkonäöllisesti jokaiseen keittiöön. Ne ovat väreiltään hillittyjä ja muotoilultaan klassisen tyylikkäitä. SodaStream laitteet on viimeisteltu näyttämään myös metallisilta ja siisteiltä.

SodaStream maut ja makutiivisteet, sekä kaasupullot

Yhteen SodaStream kaasupulloon mahtuu litra vettä sekä yksi patruuna, josta saa noin 130 litraa juomista. Jos soodajuoma on jo nähty, kokeile jotain kahdeksastakymmenestä eri mausta. Mukaan mahtuu suosittu pepsi max, sitruuna, gingerale, mustikan ja limen yhdistelmä, vadelman ja mintun yhdistelmä, appelsiini, cola, lime ja persikka. Kun ostat yhden SodaStream-setin, saat mukana itse laitteen, kaasupullon, makutiivisteen, sekä kaksi muovista juomapulloa, joita voit käyttää silloin, kun haluat ottaa hiilihapollista juomaa mukaasi esimerkiksi salille, töihin tai kouluun. Sinun ei siis tarvitse raahata mukanasi enää normaalia muovipulloa, joka pitäisi kaiken lisäksi viedä muovin kierrätykseen juonnin jälkeen. SodaStream juomapullon voit työntää takaisin laukkuun juonnin jälkeen, ja laittaa sen kotona yksinkertaisesti pesukoneeseen.

Hiilihapollisen soodaveden täyttö vaihtokaasulla ja käyttöohje

SodaStreamin hiilihapollisen veden valmistaminen on helppoa, eikä vie paljoa aikaa. Tarvitset makutiivistepussin, sekä kaasupullon, jonka korkkia tulee käyttää annostelussa. Makutiivistettä tarvitaan yksi korkillinen noin viiteentoista osaan soodavettä. 440 ml tiivistepullosta saa kahdeksan litraa valmista hiilihappojuomaa. Kuten käyttöohjeessakin sanotaan, SodaStreamin juomien kuplien määrää pystytään säätelemään oman maun mukaiseksi vain napin painalluksella. Normaaleissa muovipulloissa ongelmana on yleensä se, että kun sen kerran avaa, mukana katoaa osa hiilihapoista. Lopulta virvoitusjuoma voi muistuttaa enemmänkin mehua. SodaStream on mahtava tapa tarjota virvoitusjuomia oman perheen lisäksi myös vieraille. Juoman kanssa ei tarvitse nuukailla pidemmissäkään juhlissa tai illanistujaisissa.

Mistä hankkia SodaStream? Prismasta, Tokmannilta tai Gigantista?

Suomessa on useita jälleenmyyjiä, joilta voit löytää SodaStream-laitteita ja sitä varten olevia tuotteita. Ensimmäisenä mieleen tulevat Prisma ja Gigantti, joissa on tunnetusta myynnissä kaikenlaista elektroniikkaa, myös kodinelektroniikkaa, johon SodaStream tietenkin kuuluu. Myös Tokmanni ja Motonet ovat liikkeitä, joihin jokaisella kaupunkilaisella on mahdollisuus mennä ostoksille. SodaStreamin hankkimisesta on siis tehty mahdollisimman vaivatonta. Voit katsella Sodastream-vaihtoehtoja myös netistä kivijalkaliikkeiden lisäksi. Näin voit löytää hieman laajemman valikoiman mitä tulee SodaStream-laitteisiin, mutta myös makutiivisteisiin. Täyshintaisten tuotteiden joukosta voi myös löytää aletuotteita tarjouksesta.