Salomon kengät - myös aletuotteet

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Merkki: Salomon
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Kerro meille kenkäkokosi niin löydämme sinulle sopivat kengät: Salomon kengät

27394041424344454647
Näytä tuotteetPeruuta

Merkin Salomon suosittuja tuoteryhmiä ovat vaelluskengät, iskunvaimennetut juoksukengät, juoksukengät

VaelluskengätIskunvaimennetut juoksukengätJuoksukengät

Salomon kengät aktiiviselle ulkoilijalle

Salomon -brändi syntyi vuonna 2005 Ranskassa. Se myy urheiluvälineitä ja vaatteita, ja varsinkin sen kengät ja monot ovat hyvin suosittuja Suomessa. Salomon sns -monot, laskettelumonot ja luistelumonot ovat takuuvarma hitti talviurheilusta kiinnostuneille miehille ja naisille. Aktiivinen urheilu ja ulkoilu vaatii laadukkaita ja käytännöllisiä jalkineita. Sns -monoja käytät normaaleissa suksissa, kun sinun tekee mieli lähteä hiihtämään laduille. Laskettelumonot puolestaan toimivat niillä, jotka haluavat laskettelemaan rinteeseen. Luistelumonot sopivat luisteluhiihtoa varten, jos se on sinun lajisi. Nämä talvikengät toimivat siis urheilussa hiihdossa, laskettelussa ja luisteluhiihdossa. Salomonilta löydät talvea varten myös nastat talvikenkiisi tai voit ostaa erityiset talvikengät, joissa on nastat valmiina. Nastakengät ovat tärkeä vahvistus sinulle, joka haluat pitää huolta siitä, ettet kaadu jäällä ja satuta itseäsi. Näin säästät itsesi vaurioilta, joita kaatuminen voi aiheuttaa. Kesällä ja välikausina ulkoiluun soveltuvat puolestaan Salomon -vaelluskengät ja juoksukengät. Varsinkin speedcross -kengät ovat suosittuja Salomon -kenkien valikoimassa.

Miksi juuri Salomon?

 

 

  • Löydät itsellesi jalkineet talviseen ulkoliikuntaan, kuten hiihtämiseen ja lasketteluun. Tarvitset siis joko monot tai laskettelumonot. Myös luistelumonot ovat suosittuja.

  • Valikoimassa on laadukkaita vaelluskenkiä kaikenlaisia maastoja varten.

  • Tämän brändin nastakengät ja talvikengät varmistavat, että liikkuminen talvella on turvallista.

Sns -monot suksia varten, laskettelumonot, luistelumonot sekä talvikengät

Talvi ei tarkoita ajanjaksoa, jona urheileminen, lenkkeily ja muu ulkoileminen joudutaan lopettamaan, vaikka säät muuttuvat kylmemmiksi, taivaalta sataa lunta ja maa muuttuu jäiseksi. Sen sijaan hiihtoladut ja laskettelurinteet houkuttelevat aktiivisia ulkoilijoita puoleensa. Jos olet kiinnostunut hiihtämisestä, sns -monot ovat sinua varten. Näissä monoissa yhdistyvät hyvä luotettava istuvuus, sekä pikanauhoituksen kaltainen edistyksellisyys. Sns -monoja voivat käyttää harrastajat, mutta myös kilpailijat. Näillä monoilla sujuu perinteinen hiihtäminen laduilla. Sen sijaan luistelumonot sopivat niille, jotka hiihtävät mieluumin luisteluhiihtoa. Monot ovat tukevat ja niistä löytyy painonsiirrin. Istuvuus on erinomainen ja lesti kuin lesti mahtuu monon sisään helposti. Monojen pinta hylkii automaattisesti vettä ja likaa. Laskettelumonot sopivat sen sijaan laskettelurinteisiin halajille. Salomon -laskettelumonot imaisevat jalat sisään monoihin vaivattomasti. Laskettelumonoissa tärkeää on jäykkyys, jotta jalat pysyvät turvassa liialta taipumiselta. Salomon -talvikenkiin kuuluvat myös nastakengät. Niiden avulla pysyt pystyssä koko talven ajan ja voit nauttia kävelemisestä tai juoksemisesta ilman pelkoa kaatua ja rikkoa luita. Nastakengät sopivat jokaiselle, olet sitten vanhempi henkilö, aktiivinen lenkkeilijä tai koirienulkoiluttaja. Nastakenkien avulla voit ottaa normaaleja askeleita sen sijaan, että jännittäisit kävelemistä ja saat lihakset kipeiksi.

Vaelluskengät, spreedcross -kengät, sekä juoksukengät

Vaelluskenkien aatelijaksi voidaan kutsua Xa pro 3d gtx -nimisiä Salomonin vaelluskenkiä. Ne ovat entistä kevyempiä ja pehmeämpiä jalassa, eli tekevät liikkumisesta entistä mukavampaa. Paksu pohja ehkäisee jalkoihin kohdistuvaa tärähtelyä ja pohjien pito tekee liikkumisesta mukavaa myös liukkaassa maastossa. Näissä vaelluskengissä yhdistyvät nykytekniikka ja perinteiset käytännölliset piirteet. 3D -pohja tekee kävelemisestä ylellisen tuntuista ja pikanauhojen avulla sinun ei tarvitse kärsiä normaaleista kengännauhoista ja niiden ongelmista. Speedcross -kengät puolestaan sisältävät samantyyppisiä ominaisuuksia, kuten hyvän pidon, ne tuntuvat vakailta jalassa ja istuvat täydellisesti. Spreedcross -kengissä voit kulkea esimerkiksi metsässä, eikä sinun tarvitse pelätä taittavasi nilkkaasi ja pilaavasi lihaksiasi. Juoksukengissä voit sen sijaan mennä suoralla maastolla.