New Balance tuotteet - ALE jopa 44%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Merkki: New Balance
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: New Balance tuotteet

Näytä tuotteetPeruuta

Merkin New Balance suosittuja tuoteryhmiä ovat tennarit, juoksukengät, urheilukengät, tenniskengät

TennaritJuoksukengätUrheilukengätTenniskengät

New balance -kengät jokaiseen tyyliin

New balance -brändi syntyi Yhdysvalloissa vuonna 1906. Se on keskittynyt jalkineiden valmistamiseen, mutta valikoimasta löytyy myös joitain vaatteita ja asusteita. Tekniset innovatiiviset ominaisuudet vievät New balancen kengät aivan uudelle tasolle. Löydät valikoimasta niin juoksukengät ja lenkkarit, kuin myös vapaa-ajan kengät, eli tennarit. New balance -juoksukengät on kehitetty jokaiseen jalkatyyppiin sopiviksi. Ne jalassa voit huoletta juosta missä tahansa maastossa, ja paksu kuminen pohja ehkäisee tärähtelyä. Pintamateriaali on hengittävää, mutta samaan aikaan se myös hylkii vettä. Juoksukengät eivät voisi enää olla täydellisemmät. Löydät New balancen valikoimasta suuren määrän eri numeroilla nimettyjä kenkiä. Sellaisia ovat esimerkiksi 1080 v10, 550, 990, 530, 574, 890, 1500, 247, 996, 1400 ja 420. Tyylikkäitä tennareita löydät niin naisille, miehille, kuin lapsillekin. Miten olisi sinapin väriset valkokuvioiset tennarit lapselle? Tai ehkä punavalkoiset tennarit vanhemmille? Kaikki New balancen kengät ovat muodikkaita, moderneja ja viimeisteltyjä.

Juoksukengät ja fresh foam – myös Suomesta?

New balance -juoksukengät jalassa pystyt kiitämään pitkin kaupunkia tai sitten juoksemaan salilla juoksumatolla. Kevyet jalkineet tekevät juoksemisesta miellyttävän keveää, mutta kengät myös tukevat oikeista kohdista. Tämä ehkäisee jalkoihin kohdistuvan kivun syntymistä ja tärähtelyä, mikä voi olla kohtalokasta varsinkin asvaltilla. Nämä kengät kuitenkin soveltuvat mille tahansa maastolle. Hyvin muotoillut juoksukengät eivät vie sinulta liikaa energiaa, vaan päinvastoin lisäävät hyvän olon tuntua. Juoksukengät jalassa voit myös lenkkeillä, eli liikkua muulla tapaa aktiivisesti. Fresh foam sen sijaan tarkoittaa kenkien sisällä olevaa välipohjaa, joka on kevyt ja pehmeä. Se on valmistettu yhdestä palasta vaahtomuovia. Se on yksinkertaisesti sanoen iskunvaimennin. Löydät New balance -outletit nyt myös Suomesta. Ne sijaitsevat Helsingissä helppojen yhteyksien päässä.

1080 v10, 990, 550, 530, 574 ja 890 nimiset jalkineet

Vuosien varrella New balancen jalkineille on ehtinyt kertymään monenlaisia nimiä. Toiset kengistä ovat suositumpia, kuin toiset. Ja osa on poistunut jo valikoimasta. Kaikesta huolimatta suosittuja jalkineiden nimiä ovat olleet 1080 v10, 990, 550, 530, 574 ja 890. 1080 v10 kengät esimerkiksi ovat juoksukengät, joissa on fresh foam-pohjallinen. Nämä kengät ovat luksusta jaloillesi, juokset sitten epätasaisessa maastossa, tai asvaltilla. Kenkien muotoilu on teknologian ansiosta innovatiivista ja kehittynyttä. 990 nimiset kengät ovat taas tennarit, joissa yhdistyvät modernius ja ajattomuus. Tyylikkäät miesten harmaat tennarit tukevat jalkaa joka puolelta ja sopivat urheilulliseen tyyliin, katutyyliin ja urbaaniin tyyliin.

Tennarit ja lenkkarit, kokotaulukko ja kokemuksia

Tennarit ovat ajattomat ja klassiset jalkineet, jotka sopivat mihin tahansa tyyliin ja tuovat oman trendikkään lisänsä. On kyse sitten kouluun tai töihin menosta, vapaa-ajasta tai arjesta, New balance -tennarit toimivat kaikissa tilanteissa. Niitä suositellaan varsinkin kesäkäyttöön, sekä välikausiin, kuten muitakin tennareita. Lenkkarit puolestaan toimivat lenkkeillessä ja juoksussa sisällä tai ulkona. Värikkäät lenkkarit tuovat esille persoonaasi ja piristävät tyyliäsi. Kun tilaat netistä, huomioi että voit käyttää apunasi kokotaulukkoa. Sen avulla varmistat, että tilaat oikean kokoiset kengät. Jos olet kiinnostunut muiden asiakkaiden kokemuksista New balancen suhteen, löydät kokemuksia hakemalla niitä hakukoneesta.