Marimekko tuotteet - ALE jopa 51%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Merkki: Marimekko
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Marimekko tuotteet

Näytä tuotteetPeruuta

Merkin Marimekko suosittuja tuoteryhmiä ovat lautaset, mekot, mukit & kupit, tarjoilukulhot, paidat ja puserot

LautasetMekotMukit & kupitTarjoilukulhotPaidat ja puserot

Marimekon laadukkaat ja pirteät tuotteet – myös ale!

Jokainen suomalainen tuntee Marimekon; ylellisen, laadukkaan ja elämäniloisen brändin, jonka valikoimasta löytyy jotain jokaiselle. Mallistossa on mekkojen ja hameiden lisäksi huppareita, paitoja, neuleita, takkeja, housuja ja yöpaitoja varsinkin naiselliseen tyyliin. Muita Marimekon tekstiilejä ovat suositut kangaskassit, sekä pussilakanat, tyynynpäälliset, kylpytakit ja pyyhkeet. Löydät Marimekolta myös vahakankaat, sekä kankaat, joiden avulla voit ommella itsellesi verhot tai vaikka pöytäliinan. Astioiden puolesta suosiossa pysyvät aina räsymatto ja siirtolapuutarha -nimiset astiastot. Lisäksi valikoimassa on muitakin mukeja, lautasia, laseja, maljakoita ja tarjottimia. Marimekosta puhuttaessa ei kannata myöskään unohtaa unikko -tuotteita, sillä tuleehan Marimekosta helposti ensimmäisenä mieleen unikon kuva. Marimekon brändituotteet voivat tuntua kalliilta, mutta voit löytää edullisempia tuotteita alennusmyynneistä alesta.

Mistä kaikesta Marimekko tunnetaan?

 

  • Kankaista, sillä Marimekon printit ovat haluttuja. Kankaista voit ommella esimerkiksi pöytäliinan, verhot, pussilakanat, lakanat tai vaatteita.

  • Vaatteista, tekstiileist√§ ja asusteista. T√§llaisia ovat mekot, y√∂paidat, hupparit, pussilakanat, tyynynp√§√§lliset, kangaskassit, reput, laukut, kylpytakit, pyyhkeet, vahakankaat ja farkkutakit. Laukuista suosittuja ovat varsinkin gratha -laukut ja karla -laukut.

  • Astioista, kuten maljakoista, tarjottimista ja siirtolapuutarha -sarjasta.

Kankaat, mekot, hupparit, pussilakanat, kangaskassit ja pyyhkeet – myös outlet

Marimekon kankaiden joukosta löydät puuvillakankaat, pellavakankaat, satiinikankaat ja pinnoitetut kankaat. Voit ommella näistä kankaista verhot, pussilakanat, pöytäliinan tai tyynyliinan, sekä erilaisia vaatteita aina mekoista paitoihin. Printeistä löydät tunnetun unikon, sekä kivet, lokin, siirtolapuutarhan, räsymaton ja veljekset, sekä monet muut. Mekoista löydät ihanan pirteitä kesäisiä tuotteita punaisina ja sinisinä, sekä kirjavina. Huppareista ja paidoista on moneen vuodenaikaan ja tilanteeseen. Marimekon paidat toimivat niin koulussa, kuin myös töissä. Muita Marimekon tekstiilejä vaatteiden lisäksi ovat vuodevaatteet. Niitä ovat pussilakanat ja tyynyliinat. Hanki itsellesi ihanan laadukkaista materiaaleista valmistetut Marimekon vuodevaatteet tekemään nukkumisesta vähän ylellisempää. Lisäksi tekstiilejä ovat kangaskassit, pyyhkeet ja kylpytakit. Kangaskasseja löytyy katukuvasta melko usein, sillä ne sopivat kaikenlaisten tavaroiden kuljettamiseen tyyli edellä. Marimekon pyyhkeet ovat mukavan paksuja ja niissä on tunnettuja kuoseja. Muista vilkaista myös outletin valikoimaa.

Maljakot, tarjottimet, siirtolapuutarha -astiat, gratha ja karla -laukut

 

Maljakot ovat kauniita sisustuselementtejä. Lasimaljakoiden värejä ovat muun muassa sininen, punainen ja läpinäkyvä vaihtoehto. Maljakoita ei kannata laittaa astianpesukoneeseen. Tarjottimet sopivat esimerkiksi juhlatilaisuuteen tai brunssin tarjoilemiseen. Siirtolapuutarha -astiat toimivat niin kesällä kuin talvella. Kodikas ja aito sarja tuo hymyn kasvoille jokaisen aterian aikana. Laukkujen puolesta suosittuja malleja ovat gratha ja karla nimiset laukut. Grathan mallistossa on kameralaukkuja klassisen mustan värisinä. Laukun sisällä on vuori, olkahihnassa on brändin logo ja se on säädettävä. Karla -laukkua löydät sen sijaan kahdessa eri koossa mustana, sekä muina vaihtuvina väreinä. Karla sopii yhteen esimerkiksi mustien tai valkoisten vaatteiden kanssa.