Suomi 24 logo
Kysy mitä vainSuomi24 BlogiKeskusteluChatTreffit
Suomi24 Nettialet logoSuomi24 Nettialet logo
 Suosikit
NaisetMiehetLapsetKoti
branditBirkenstock

Birkenstock tuotteet

188 tuotetta 7 kaupasta
188 tuotetta 7 kaupasta
NaisetMiehetLapset
VaatteetKengät
Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat
Aseta tuotevahti

Birkenstock Arizona Soft Footbed Shoes Summer Shoes Flat Sandals Ruskea Birkenstock

-25%
97,50 €130,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Rio Shoes Summer Shoes Sandals Liila Birkenstock

-45%
38,50 €70,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Milano Shoes Summer Shoes Sandals Vihreä Birkenstock

-40%
48,00 €80,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Arizona Shoes Summer Shoes Sandals Ruskea Birkenstock

-30%
91,00 €130,00 €
BooztLisätiedot

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri:

Näytä tuotteetPeruuta
Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta?
ASETA TUOTEVAHTI

Birkenstock Rio Shoes Summer Shoes Sandals Musta Birkenstock

-50%
35,00 €70,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Gizeh Shoes Summer Shoes Flat Sandals Musta Birkenstock

-35%
65,00 €100,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Boston Soft Footbed Shoes Summer Shoes Flat Sandals Ruskea Birkenstock

-20%
112,00 €140,00 €
BooztLisätiedot

Birkenstock Rio Shoes Summer Shoes Sandals Vaaleanpunainen Birkenstock

-60%
28,00 €70,00 €
BooztLisätiedot

 

 Birkenstock arizona, boston ja eva sandaalit

Birkenstock brändi syntyi vuonna 1774 Saksassa. Vuonna 1896 se alkoi kehittelemään uusia erityiskenkiä jokapäiväiseen käyttöön miehille ja naisille. Pari vuosikymmentä myöhemmin Birkenstock toi markkinoille ”madrid” nimiset sandaalit, jotka on valmistettu jalkojen terveyttä ajatellen. Birkenstock brändille kyse ei ole pelkästään kengistä ja ihmisistä, vaan myös meitä ympäröivästä maailmasta ja luonnon tilasta. Tästä syystä se tunnetaan myös ekologisena vaihtoehtona kenkämaailmassa. Birkenstock sandaalien joukosta löytyy muun muassa varvassandaaleja, sandaaleja yhdellä tai useammalla remmillä, sekä tohveleita. Suosituimpia malleja ovat Madrid, Arizona, Kyoto, Eva, Gizeh ja Papillio. Monet hankkivat Birkenstock kenkiä varsinkin työkengiksi. Seisomatyössä ne ovat erityisen tehokkaat ja estävät jalkoja liikarasitukselta. Birkenstockin patentoitu muotoilu on osa vuosikymmeniä kestäviä kenkiä.

Ostoksille Helsinkiin Prismaan ja Stockmannille?

Jos etsit itsellesi uutta paria Birkenstock sandaaleja, suunnista lähimpään Birkenstock-myymälään tai sen jälleenmyyjälle. Suomessa Birkenstock kenkiä löytyy muun muassa Helsingistä, Tampereelta ja Turusta. Sellaiset liikkeet kuin Prisma, Stockmann, Xxl ja Zalando tulevat usein mieleen kun aletaan puhumaan ostoksille menosta. Hanki Birkenstock kenkäsi uutuuksien ja klassikoiden joukosta, tai sitten aletuotteiden maailmasta. Sale, eli ale, on parasta aikaa tehdä hyviä löytöjä edullisesti. Alennusmyynneissä tehdyt hankinnat antavat hyvän mielen pitkäksi aikaa.

Kokemuksia jälleenmyyjistä, kokotaulukosta ja oikeasta koosta

Birkenstockin omista myymälöistä tai nettikaupasta on mahdollisuus ostaa autenttisia merkkituotteita. Tällä brändillä on jo pelkästään Suomessa paljon jälleenmyyjiä. Tämä mahdollistaa sen, että aina vain useammat asiakkaat saavat Birkenstockin sandaalit käyttöönsä. Kokemusten mukaan Birkenstockin kengät ovat laadukkaita aivan sama mistä ne on ostettu. Birkenstockin kokotaulukot eivät myöskään vaihtele jälleenmyyjien mukaan, vaan pysyvät samoina. Näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä ovatko vaikka netistä tilaamasi sandaalit oikeaa kokoa. Tietenkin on helpointa suunnistaa itse kivijalkaliikkeeseen ja testata jalkaan eri kokoisia sandaaleja. Näin maksimoit sen, että et joudu pettymään ja palauttamaan sandaaleja takaisin. Ne kestävät lisäksi monia vuosia, niin ettei sinun tarvitse välttämättä ostaa enää ollenkaan uusia. Birkenstock sandaalien ympäristöystävällisyys lisää myös oman hiilijalanjäljen vähentämistä.