Asics tuotteet - ALE jopa 50%

Väri
Koko
Merkki
Alennus
Kauppa
Hinta
Toimitus
Suosituimmat
Merkki: Asics
Aseta tuotevahti
Suodattimet
Suosituimmat

Rajaa tuotelistausta valitsemalla väri: Asics tuotteet

Näytä tuotteetPeruuta

Merkin Asics suosittuja tuoteryhmiä ovat tenniskengät, juoksukengät, urheilukengät, nilkkasukat

TenniskengätJuoksukengätUrheilukengätNilkkasukat

Asics – kenkiä ja varusteita urheiluun

Asics -brändi perustettiin vuonna 1949 Japanissa ja se valmistaa urheilukenkiä sekä urheiluvarusteita naisten, miesten ja lasten käyttöön. Valikoimassa on monenlaisia urheilukenkiä niin sisällä tapahtuvaan urheiluun ja treeniin, kuin myös ulkona juoksemiseen kesällä ja talvella nastalenkkareilla. Kengät ovat elintärkeä varuste jokaiselle urheilujalle toimivuutensa ja mukavuutensa puolesta, mutta myös ulkonäöllä on oma merkityksensä. Tyylikkäistä urheilukengistä voi saada lisää motivaatiota lähteä lenkille tai treeniin, vaikka se ei tietenkään toimi kaikkien kohdalla. Panosta silti kenkiesi ulkonäköön, varsinkin jos se ei tule maksamaan ylimääräistä. Kenkien lisäksi Asics valmistaa urheiluvaatteita, kuten takkeja, paitoja ja housuja. Ne sopivat yhteen Asics kenkien kanssa. Yhdistele klassisia värejä, kuten valkoista ja mustaa, pienillä kirkkaamman värisillä yksityiskohdilla, tai hanki itsellesi värikkäät urheiluvaatteet, jotka keräävät katseita puoleensa.

Sisäpelikengät, juoksukengät ja nastalenkkarit

Koska urheilussa välttämätöntä ovat kengät, miksi et ostaisi samalla kestäviä ja laadukkaita urheilukenkiä, jotka ovat pitkäikäiset ja pitävät jalat kunnossa? Ei siis enää särkyä jaloissa treenin jälkeen, tai muita inhottavia oireita, jotka voivat huonontaa omaa motivaatiota urheilla ja saada jäämään sohvalle koko päiväksi. Asics -urheilukenkien pohjalla on gel -pohjallinen, joka vaimentaa tärähtelyä ja antaa jalkojen kiertyä nopeissa liikkeissä vaivattomasti ja vaarattomasti. Sisäpelikenkinä toimivat tällaiset gel-pohjalliset kengät, kun taas juoksukengiksi suositellaan Nimbus -kenkiä, jotka mahdollistavat tehokkaan suorituskyvyn uudenlaisella teknologialla. Nastalenkkarit sen sijaan soveltuvat talviolosuhteisiin, kuten jäälle tai tamppautuneelle liukkaalle lumelle. Sinun ei siis tarvitse lopettaa juoksuharrastusta talven tullessa.

 

Gel nimbus 26 ja cumulus 7, sekä Gel kayano ja Novablast

Gel nimbus 26 ja Gel kayano ovat Asics kenkämalleja, joissa on geelimäinen pohjallinen kengän sisällä. Se pitää huolta jaloista, joihin voi pahimmillaan kohdistua tärähtelyä, mikä johtaa jalkojen kipeytymiseen. Gel -teknologia mahdollistaa myös nopeat liikkeet esimerkiksi sisäpeleissä. Jalka ei siis kierry liikaa ja pääse vammautumaan. Novablast -kengät sopivat juoksijoille, jotka haluavat nauttia ulkoilusta hieman enemmän. Blast -kengänpohjallinen sisältää vaahtoa, joka tekee juoksukokemuksesta miellyttävän. Novablast -kengät ovat normaaleja juoksukenkiä korkeampia, ja tästä syystä niissä pystyy juoksemaan myös pidempiä matkoja. Cumulus 7 -kengissä on myös gel-teknologiaa, joka tekee juoksemisesta vaivatonta. Asics -kengät ovat hyvä sijoitus kaikkiin urheilulajeihin.

Gt 2000 ja 1000 ja kokotaulukko

Gt 2000 ja 1000 ovat kenkämalleja, jotka sopivat juoksemiseen. Gel -teknologia parantaa vakautta, parantaa suorituskykyä ja vaimentaa iskuja. Miellyttävältä tuntuvat jalkineet tekevät urheilemisesta sen arvoista. Kun tilaat Asics -kengät netistä, muista katsoa mitä kokoa kokotaulukko suosittelee sinulle. Näin sinun ei tarvitse palauttaa kenkiä ja vaihtaa toiseen kokoon myöhemmin. Kivijalkaliikkeessä kenkien sovittaminen on varmempaa, mutta siitä on myös enemmän vaivaa verrattuna netistä tilaamiseen, jolloin paketti voidaan tuoda vaikka kotiovelle asti.