Santander Consumer Finance Oy on Suomessa vuonna 2007 toimintansa aloittanut rahoitusyhtiö, joka on osa kansainvälistä vuonna 1857 perustettua Santander-konsernia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Madridissa, Espanjassa, ja Santander on yksi maailman suurimmista ja vakavaraisimmista pankeista, joka tarjoaa sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoja. 

Santander toimii yli 40 maassa ja on euroalueen suurin finanssiryhmä. He tarjoavat työpaikan yli 200 000 pankki- ja rahoitusalan ammattilaiselle, jotka auttavat raha-asioissa yli 130 miljoonaa asiakasta. Suomessa Santanderilla on yli 200 000 asiakasta ja heidän laaja yhteistyöverkostonta kattaa koko Suomen. Santander on Suomen suurin autorahoittaja.

 

Santander laina

Vertaa Santanderin lainoja +10 muuhun lainaan.

 • Löydä paras laina ja säästä rahaa
 • Vertaa helposti ja ilmaiseksi
 • Löydä halvin lainatarjous heti

Santander autorahoitus

Santander on Suomen suurin autorahoittaja. Heillä on kolme erilaista vaihtoehtoa ajoneuvorahoitusta varten. Santanderin tarjoamat mahdollisuudet autolainaan ovat All in One, Osamaksu tai Leasing. 

Santander All in one

Santanderin tarjoaman All in one-palvelun avulla hankit auton uutena kätevästi. All in one -palvelun avulla sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon. Maksat kiinteää kuukausierää autosta ja valitsemista palveluista sopimuskauden ajan, jonka jälkeen voit vaihtaa All in one -sopimuksen uuteen, lunastaa auton itsellesi tai palauttaa sen. 

All in one -palveluja on tarjolla kolme vaihtoehtoa, jotka sisältävät eri palveluita. Valittavina on palvelutasot perus, helppo ja mukava. Valitse niistä itsellesi sopivin ja hae luottopäätös helposti verkosta!

All In One uusille autoille palvelutasot:

Santander

Osamaksu

Santanderin osamaksurajoitus on turvallinen tapa rahoittaa auton osto. Osamaksurahoitus on mahdollista saada sekä uudelle että käytetylle autolla ajoneuvoja jälleenmyyjästä yrityksestä. 

Santanderin ajoneuvorahoitusta voit hakea, mikäli olet yli 18-vuotias ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Luottopäätöstä ajoneuvorahoituksesta haetaan kätevästi autoliikkeestä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Osamaksurahoituksessa et tarvitse erillisiä vakuuksia, vaan ajoneuvo toimii rahoituksen vakuutena. Sopimuksen päättyessä ajoneuvon omistajuus siirtyy sinulle. 

Osamaksuautorahoitus mahdollistaa sinulle turvallisen ja helpon auton rahoitusratkaisun.

Ajoneuvorahoitus tarjoaa lyhentämisen kiinteällä kuukausierällä ja korolla jopa viiden vuoden laina-ajalla. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on usein 10-30 % rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta. Käsirahana on myös mahdollista käyttää vaihtoautoasi. 

Leasing

Santander tarjoaa kahdenlaista ajoneuvoleasing -palvelua asiakkailleen. Voit valita heidän tuotteistaan juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Rahoitusleasing on auton vuokrasopimus kiinteällä kuukausivuokralla, joka sovitaan 2-4 vuodeksi. Rahoituksen vakuutena toimii auto ja sopimuskauden päättyessä auton voi joko vaihtaa uuteen tai myydä eteenpäin. Sopimusta tehdessä autolle määritetään jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän perusteella. Mikäli ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu, on asiakkaalla mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuskauden päättyessä. 

Huoltoleasing on ajoneuvon vuokrasopimus, joka sovitaan 2-4 vuodeksi. Huoltoleasing -sopimuksessa maksat kiinteää kuukausivuokraa, joka pitää valintasi mukaan sisällään kaikki auton käyttöön liittyvät palvelut huolloista renkaanvaihtoon, sijaisautopalveluihin ja vakuutuksiin. Huoltoleasing on helppo valinta autoiluun, kun et halua itse sitoutua auton omistamiseen. Sopimuksen päättyessä auto palautetaan Santanderin palautuspisteeseen. 

Santander laina

Santanderilta on mahdollista saada lainaa 2 000 – 50 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voit hakea itsellesi tarpeellisten suunnitelmien toteuttamiseen, kuten kodin remonttiin tai auton korjaamiseen. Lainan hakeminen onnistuu helpostija nopeasti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Rahat saat tilillesi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. 

Lainojen korko on riippuvainen lainasummasta ja vaihtelee 4,50 %-9,40 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 4,96-16,99 %. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 2-15 vuotta. Laina-aika riippuu haettavasta lainasummasta.

Lainan hakeminen Santanderilta edellyttää vähintään 24 vuoden ikää, pysyvää osoitetta Suomesta ja virheettömiä luottotietoja. Hakijan tulojen tulee myös olla ennen veroja vähintään 1500 €/kk (18 000€/vuosi). Lainapäätös tehdään aina arvioimalla hakijan tiedot kokonaisvaltaisesti. Yli 20 000 euron lainaa hakevilta edellytetään vakaan tulotason lisäksi omistusasuntoa. Asuntoa ei aseteta lainan vakuudeksi. 

Miten haen lainaa Santanderilta?

Voit hakea Santanderin lainaa helposti netistä.

 1. Tutustu valitsemaasi lainaan sekä sen ehtoihin ja täytä lainahakemus huolellisesti.

 2. Lähetä tarvitut liitteet, joita ovat kopiot palkkalaskelmasta tai
  eläkepäätöksestä tai tilinpäätöksestä sekä vahvistetusta verotuspäätöksestä, jos olet yrittäjä.

 3. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan tilillesi pikamaksuna 1-2 arkipäivän kuluessa allekirjoitetun lainasopimuksen saapumisen jälkeen.

Santander verkkopalvelu

Santander verkkopalvelu on käytössä heidän asiakkailleen, joilla on Santanderin laina, ostorahoitus tai ajoneuvorahoitus. Santanderin verkkopalvelussa pääset hoitamaan sopimukseesi liittyviä asioita vuorokauden ympäri. Verkkopalveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella kätevästi millä laitteella tahansa. 

Verkkopalvelu tarjoaa palvelut:

 • lainasi saldon tarkistamiseen
 • maastavientivaltakirjan tilaamiseen
 • sopimuksesi eräpäivän muuttamiseen 
 • verkkoviestien lähettämiseen heidän asiakaspalveluunsa

Santander asiakaspalvelu

Santanderin asiakaspalvelijat auttavat sinua verkkopalvelussa sekä puhelimitse. Verkkopalvelussa voit hoitaa sopimukseesi liittyviä muutoksia ja lähettää viestejä heidän asiakaspalveluunsa.  

Puhelimitse asiakaspalvelu on avoinna tiistaita perjantaihin klo 12-16. 

Alta löydät listattuna eri palveluiden asiakaspalvelua koskevat puhelinnumerot.

Ajoneuvorahoitus ja All in One 
ti-pe klo 12-16 
09 8564 5111

Yksityisasiakkaat voivat myös lähettää viestin Santanderin verkkopalvelussa.

Yritysasiakkaat: [email protected]

Laina
ti-pe klo 12-16
09 8564 5250

Tiedustelut lainahakemuksista
ti-pe klo 12-16
09 8564 5237

Voit myös lähettää viestin Santanderin verkkopalvelussa.

Leasing 
ma-pe 9-16
09 8564 5236
[email protected]

Huolenpitosopimus
ti-pe klo 9-16
09 8564 5111
[email protected]

Ostorahoitus 
ti-pe 12-16
09 8564 5451

Voit myös lähettää viestin Santanderin verkkopalvelussa.

Vaihde 
ma-pe 9-16
09 8564 5100 

Santander yhteystiedot

Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki
+358 (0)9 8564 5100

Santander – Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa Santanderilta?

Santander edellyttää lainanhakijoilta vähintään 24 vuoden ikää, pysyvää osoitetta Suomesta ja puhtaita luottotietoja. Hakijan kuukausittaisten tulojen tulee myös olla vähintään 1500 € ennen veroja. Yli 20 000 euron lainaa hakevilta edellytetään vakaan tulotason lisäksi omistusasuntoa. Lainapäätös tehdään aina arvioimalla hakijan tiedot kokonaisvaltaisesti.

Mikä on Santander Autorahoitus?

Santander on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Heillä on tarjolla kolme erilaista palvelua ajoneuvon hankinnan rahoittamiseksi. Osamaksupohjaisella All in One -autorahoituksella saat uuden auton 24 tai 36 kuukauden sopimuksella käyttöösi. Santanderin Osamaksu -rahoituksella voit hankkia niin uuden kuin käytetyn auton ajoneuvoja jälleenmyyvältä yritykseltä. Lisäksi Santander tarjoaa Leasing -palvelua, joka on ajoneuvon vuokrauspalvelu 2-4 vuodeksi kiinteällä kuukausivuokralla. Tutustu lisää ja valitse palveluista itsellesi sopivin!

Millaista lainaa Santander tarjoaa?

Santanderilta on mahdollista saada lainaa 2 000 – 50 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Hakeminen on vaivatonta heidän verkkopalvelunsa kautta ja rahat saat tilillesi heti lainan myöntämisen jälkeen. Lainan korko määräytyy lainasumman mukaan ja vaihtelee 4,50-9,40 % välillä. Maksuaikaa voit saada lainallesi jopa 15 vuotta, mikäli lainasummasi on yli 10 000 euroa. Pienemmillä summilla laina-aika vaihtelee 2-10 vuoden välillä. Lainan lyhentäminen ennenaikaisesti osittain tai kokonaan ilman ylimääräisiä kuluja on kuitenkin aina mahdollista.

Miten haen lainaa Santanderilta?

Santander Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti heidän verkkosivujen kautta. Tutustu ensin eri lainavaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin. Tunnistautumalla pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla pääset täyttämään lainahakemusta. Näet jo täyttäessäsi lainan arvioidut kustannukset. Täytä hakemus huolella ja liitä tarvitut liitteet mukaan. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen laina maksetaan tilillesi pikamaksuna allekirjoitetun lainasopimuksen saapumisen jälkeen.