Rahalaitos on suomalainen vuodesta 2011 lähtien toiminut lainanvälityspalvelu. Rahalaitos yhdistää lainanhakijat ja lainanantajat kätevästi verkkopalvelunsa avulla. Rahalaitos toimii yhteistyössä yli 25 rahoituslaitoksen ja luotonmyöntäjän kanssa, joten lainojen klpailuttaminen Rahalaitoksen kautta on kannattavaa.

Kotimaisena yrityksenä Rahalaitos on luotettava ja turvallinen. Lainanvälityspalvelun tarjoajana ja rahoitusalan asiantuntijana Rahalaitos haluaa kehittää asiakkailleen entistä parempia keinoja lainan hakemiseen ja lainojen kilpailuttamiseen. 

Rahalaitos.fi -lainanvälityspalvelu kuuluu Eone Oy:seen, joka on ollut tuottamassa palveluja sähköisessä liiketoimintaympäristössä sekä kuluttajille että yrityksellä vuodesta 2001 lähtien. 

Vertaa lainoja Rahalaitoksen avulla.

 • Vertaa 25 lainaa ja löydä paras
 • Nopea ja ilmainen vertailu
 • Säästä rahaa kilpailuttamalla lainat

Rahalaitos laina

Rahalaitoksen kautta onnistuu lainojen hakeminen ja niiden kilpailuttaminen. Voit hakea lainaa suuruudelta 500 € – 70 000 €. Pystyt itse määrittelemään tarkan lainasumman 100 € euron tarkkuudella ja laina-aikaa on valittavissa 1-15 vuoden välillä. Täyttämällä hakemuksen saat heti päätöksen siitä, myönnetäänkö sinulle lainaa. 

Lainaa voit hakea tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Rahalaitoksen kautta haettavia ja myönnettäviä lainoja ovat niin autolainat, pikalainat, remonttilainat kuin erilaisiin muihin tarpeisiin tarvittavat kulutusluotot. Lainatarpeet vaihtelee elämäntilanteiden mukaan ja laina käy rahoitusvaihtoehtona moneen. Autoiluun liittyvän unelman toteuttaminen voi vaatia vuosien säästämisen, jolloin laina auton ostamista varten nopeuttaa prosessia huomattavasti. Arjen keskellä voi tulla yllättäviä menoja, joita varten ei olekaan juuri sillä hetkellä säästössä rahaa. Pesukone voi hajota tai yllättävä lääkärikäynti voivat olla syinä pikalainan hakemiseen. 

Rahalaitoksen yhteistyökumppaneiden myöntämät lainat ovat vakuudettomia, eli et tarvitse lainalle takaajia tai vakuutta. 

Kilpailuta laina helposti Rahalaitoksen kautta ja säästät rahaa lainassasi.

Rahalaitos – lainojen yhdistäminen

Rahalaitoksen kautta voit myös saada yhdistelylainan, jolla yhdistät aiemmin ottamasi pienemmät lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Rahalaitoksen kautta voit yhdistää pienemmät lainat, luotot, luottokortit ja osamaksusopimukset.

Yhdistelmälainalla selkeytät talouttasi ja voit parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja, sillä yhdistelmälainan ottamalla maksat lainakuluja vain yhdestä lainasta useamman erillisen sijaan.

Isompien lainojen korot ovat usein matalammat, joten todennäköisesti säästät myös korkokuluissa yhdistelemällä lainasi. Yhdistelylainalla rahoitat nykyiset lainasi uudelleen parempien ehtojen kera. 

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahoituslaitoksen yhteistyökumppaneilla on tiettyjä ehtoja, joita he edellyttävät lainanhakijoiltaan, jotta lainaa voidaan hakijoilla myöntää. Lainojen myöntämiseen vaaditaan hakijalta vähintään 20 vuoden tai sitä vanhempaa ikää. Hakijan vuositulojen on ylitettävä 7200 € ja hänen maksutietojen on oltava kunnossa. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. 

Kriteerit tarkistetaan lainan hakemisen yhteydessä. Mikäli ne täyttyvät ja lainahakemuksesi hyväksytään, saat tarjouksia eri rahoitusyhtiöiden tarjoamista lainoista. Rahalaitoksen Oma Rahalaitos-palvelun kautta näet saamasi tarjoukset ja voit vertailla niitä rauhassa. 

Lainan hakijalta edellytetään:

 • Vähintään 20 vuoden ikää
 • Vähintään 7200 € vuosituloja
 • Puhtaita luottotietoja

Miten haen lainaa Rahalaitoksen kautta?

Rahalaitoksen kautta lainojen hakeminen ja kilpailuttaminen käy käden käänteessä. Hakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti muutamassa minuutissa netissä Rahalaitos.fi:ssä.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, Rahalaitos kilpailuttaa rahoitusyhtiöt ja pankit ilmaiseksi sinun puolestasi. Rahalaitos tekee yhteistyötä yli 25 rahoitusyhtiön kanssa. 

On hyvä muistaa, että hakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia juuri sinulle ja saat ne vuorokauden sisällä hakemuksen lähettämisestä. 

Ensimmäiset lainatarjoukset voit jopa saada muutamassa minuutissa! Näet sinulle tehdyt lainatarjoukset Oma Rahalaitos-palvelusta, jossa voit vertailla ja päättää rauhassa, minkä niistä haluat. 

Lainojen yhdistäminen tapahtuu helposti samanlaisen hakemuksen kautta.

Alla vielä kertauksena ohjeet lainan hakemiseen:

 1. Mene Rahalaitos.fi -osoitteeseen.
 2. Täytä lainahakemus omilla henkilötiedoilla ja haluamallasi lainan suuruudella sekä laina-ajalla.
 3. Lähetä lainahakemus. 
 4. Rahalaitos kilpailuttaa pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi.
 5. Saat 24h sisällä sinulle tarjotut henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista valitset itsellesi sopivimman ja parhaan! 

Rahalaitos luottokortit

Rahalaitoksen kautta voit hakea Nordea Rahoituksen myöntämän vuosimaksuttoman Tuohi Mastercard -kortin helposti ja vaivattomasti verkosta käsin. Nordea Rahoituksen myöntämä kansainvälinen Tuohi Mastercard on maksuaika- ja luottokortti, jolle voit jopa saada 10 000€ luottorajan. Tuohi Mastercardin saat ilman vuosimaksua ja se käy maksuvälineenä kaikkialla, myös verkossa. 

Tuohi Mastercardilla myönnettävä luotto on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto. Luottorajaa Tuohi Mastercardille voi hakea 2000€ – 10 000€. Takaisinmaksuvaihtoehdot ovat joustavat ja voit valita parhaimman vaihtoehdon taloutesi ja tarpeidesi mukaan. Voit maksaa laskun eräpäivänä laskuun merkityn minimikuukausierän, koko laskutettavan velkasaldon tai haluamasi summan siltä väliltä. Jos käytät luotto-ominaisuutta, maksettavat korot ja kulut määräytyvät sopimusehtojen mukaisesti. 

Tuohi Mastercardia voit hakea täyttämällä hakemuksen Rahalaitoksen verkkosivuilla. Hyväksytyn hakemuksen myötä muodostuu luottosopimus sinun ja Nordea Rahoituksen välille!

Rahalaitos kokemuksia

Rahalaitoksen asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Rahalaitoksen nopeaan palveluun. Asiointi on ollut vaivatonta, joustavaa ja selkeää. Asiakaspalvelu on saanut kiitosta asioiden ammattitaitoisesta hoitamisesta ja ystävällisyydestä. Rahalaitoksen palvelua verkossa kehutaan selkeäksi ja toimivaksi. 

Rahalaitoksen avulla voi kilpailuttaa niin pieniä kuin suuriakin lainoja. Esimerkiksi 10 000 euron laina onnistuu, jos maksukyky ja luottotiedot ovat kunnossa.

Rahalaitos asiakaspalvelu

Rahalaitoksen asiakaspalveluun saat yhteyden soittamalla numeroon 09 2311 3670. Rahalaitoksen asiantuntevat asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa ma-to 9.30-16.30 ja pe 9.30-15.00. Vaihtoehtoisesti voit lähettää viestin sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Rahalaitos yhteystiedot

Osoite:
Kalevantie 7 C
33100 Tampere

Sähköposti: 
[email protected]
Rahalaitos kokemuksia
Oma Rahalaitos
Rahalaitos.fi

Rahalaitos FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lainaa voin saada?

Rahalaitos.fi kautta haettavaa ja kilpailutettavaa lainaa voi hakea tilanteesta ja tarpeesta riippuen 500 – 70 000 €. Lainanmyöntäjät arvioivat hakemuksen perusteella taloudellisen tilanteesi ja maksukykysi, kun haet lainaa. Sinulle myönnettävän lainan määrä riippuu tuloistasi ja saamasi lainan määrä perustuu rahoituslaitoksen tekemään maksukykyarvioon.

Miten haen lainaa Rahalaitos.fi kautta?

Lainaa haet Rahalaitoksen kautta kätevästi netistä vaikka kotisohvalta käsin. Täytä ensin lainahakemus tiedoillasi, sopivalla lainamäärällä ja laina-ajalla. Rahalaitoksella on yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhteistyökumppaninään, joten kun olet lähettänyt hakemuksen, Rahalaitos kilpailuttaa pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi. Saat lainatarjoukset 24 h sisällä hakemuksen lähettämisesta, ensimmäiset parhaimmillaan jopa minuuteissa. Valitset saamistasi lainatarjouksista itse parhaan, jonka jälkeen saat rahat tilillesi.

Mitä lainan saaminen edellyttää?

Lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta edellyttää vähintään 20 vuoden ikää. Vuositulojen on oltava minimissään 7200 €. Lisäksi vaatimuksena lainan saamiselle ovat puhtaat luottotiedot. Kun nämä edellä mainitut ovat kunnossa, on sinulla hyvät todennäköisyydet saada hyväksytty lainapäätös.

Miksi minulle ei myönnetä lainaa?

Hylätyn lainapäätöksen saamiseen voi olla useita syitä. Mikäli hakijalla ei ole puhtaita luottotietoja, on syy selkeä. Muita esteitä lainan saamiselle voivat olla liian pienet tai epäsäännölliset tulot. Lisäksi jotkin pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä opiskelijoille, työttömille tai eläkeläisille lainoja. Aikaisempien lainojen määrällä on myös vaikutusta lainan saamiseen. Mikäli lainoja on kertyneenä entuudestaan jo useampi, voi se hankaloittaa uuden lainan saamista. Mikäli haet aiemmat lainasi kuittaavaa yhdistelmälainaa, muista ilmoittaa siitä lainahakemuksessa!

Kuinka nopeasti rahat tulevat tililleni?

Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman pian, kuitenkin lainantarjoajan prosessin mukaisesti. Lainan siirtämiseen kuluva aika vaihtelee muutamista tunneista muutamaan päivään. Useimmiten pienten lainasummien saamisessa ei mene kauaa, ja ne voi parhaimmillaan saada tilille saman päivän aikana kuin lainatarjous on hyväksytty! Rahalaitos toimii vain lainojen välittäjänä, joten he eivät pysty vaikuttamaan lainantarjoajien maksuaikatauluihin.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin saada Rahalaitokselta lainan?

Rahalaitoksen välittämien vakuudettomia lainoja on mahdollista saada 1-15 vuoden laina-ajalla. Laina-aika pyritään kuitenkin asettamaan lainaa hakevan henkilön maksukyvylle sopivaksi lainamäärän suuruudesta riippuen.