Pop Pankki on suomalainen pankkiyhteisö, johon kuuluu 22 paikallista itsenäistä osuuspankkia, POP Pankkia, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea. POP Pankkien konttoreita ja palvelupisteitä on 76 ympäri Suomen, ja pankkiryhmä työllistää noin 700 toimihenkilöä. Pankkien tunnuksena toimii koivunlehti, jonka vuoksi ryhmän pankkeja kutsutaan myös koivunlehtipankeiksi. POP Pankit ovat osuuskuntamuotoisia pankkeja ja siten niiden jäsenasiakkaat omistavat pankit. 

POP-Pankissa hoidat sekä päivittäiset raha- ja laina-asiat että säästämisen ja sijoittamisen. Lisäksi POP Pankki tarjoaa edullisia vakuutuksia niin kodille ja omaisuudelle kuin tapaturmienkin varalle. 

pop pankki laina

Vertaa Pop Pankilta saamaasi lainatarjousta +10 lainan kanssa.

  • Vertaa lainatarjoustasi +10 muuhun lainaan
  • Helppo ja nopea vertailu verkossa
  • Löydä edullisin laina ja säästä rahaa

POP Pankki – Suomen paras pankki 

Pohjoismaiden pankkiasiakkaiden tyytyväisyyttä mittaavan EPSI-tutkimuksen perusteella POP Pankki on vuosina 2012-2020 valittu Suomen parhaaksi pankiksi jo yhdeksän kertaa. 

POP Pankki Lainat

POP Pankki tarjoaa lainaa eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Tarjolla on muun muassa POP Asuntolaina asuntohaaveiden toteuttamiseksi, POP Jousto elämän yllättäviä tilanteita varten sekä POP Pikalaina kulutusluotoksi. 

POP Asuntolaina

Olipa ajatuksenasi ostaa uusi koti, sijoitusasunto tai mökki, on asuntolaina sopiva rahoitusvaihtoehto niitä kaikkia varten. Asuntolainalaskurilla selvität sinulle sopivan laina-ajan, arvioit tuloihisi sopivat kuukausittaiset lyhennyserät ja varaudut nouseviin korkoihin. Asuntolainalaskurin kautta pääset suoraan tekemään asuntolainahakemuksen POP Pankin verkkosivujen kautta. Laskurin antama lainalaskelma on suuntaa-antava. Lainan ehdot korkoineen ja kuluineen tarkentuvat lainahakemuksen perusteella annettavassa tarjouksessa. 

ASP-laina

POP Pankin tarjoaman ASP-lainassa säästät sinulle avattavalle ASP-tilille 10% ostettavan tai rakennettavan ensiasunnon hinnasta. Pankki lainaa loput tarvittavasta lainasummasta. Säästöillesi tulee myös lisäkorkoa ja lainanmaksullesi valtion korkotuki. ASP-tili on mahdollista avata, mikäli olet 15-39-vuotias ensiasunnonostaja. 

Mikä ihmeen ASP?
ASP tulee sanasta asuntosäästöpalkkio. ASP järjestelmän kautta valtio tukee ensiasunnon hankintaa. ASP-lainassa lainanottaja sitoutuu säästämään vähintään 2 vuoden ajan erilliselle ASP-tilille vähintään 10 % asunnon ostohinnasta ja säästöajan lopulla pankki lainaa loput asunnon ostosummasta tiettyyn enimmäismäärään asti. 

POP Jousto

POP Jousto on POP Pankin tarjoama joustoluotto on rahoitusvaihtoehto niin arjen yllättäviä menoja kuin toiveiden ja suunnitelmien toteuttamista varten. POP Joustolla voit rahoittaa esimerkiksi hajonneen pesukoneen, halvan äkkilähdön tai keittiö remontin. Joustoluotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti. Joustoluoton haettuasi voit nostaa sitä tarpeesi mukaan verkkopankin kautta. Kun lyhennät nostamaasi luottoa, vapautuu se uudelleen käytettäväksi. 

POP Joustoa haet kätevästi POP Pankin verkkosivujen kautta. Lainalaskurin avulla lasket itsellesi sopivan lainasumman, maksuajan ja kuukausierän. Laskurin kautta pääset täyttämään ja lähettämään hakemuksen heti verkossa, mikäli niin haluat. Voit myös varata ajan konttoriin. Lainapäätöksen saatuasi on joustoluotto käytettävissä verkkopankissasi, josta voit siirtää sitä käyttelytilillesi. 

POP Pikalaina

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto nopeaan rahantarpeeseen, sillä lainasumman saat nopeasti suoraan tilillesi. Pikalainan hakeminen onnistuu, vaikka et olisi POP Pankin asiakas. Pikalainaa on mahdollista hakea 2 000 – 20 000 € ja lainan myöntää Bonum Pankki Oyj, joka on osa POP Pankki-ryhmää.

Pikalainalaskurin esimerkkilaskelman mukaan 5 000 € lainasummalle 5 vuoden laina-ajalla maksettavaksi tulee 112 € kuukausierä. Todellinen vuosikorko lainalle on 12,9 %. Laskelmassa oletetaan, että luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Lopullisen lainatarjouksen saat täytettyäsi lainahakemuksen. POP Pankin pikalaina on tähän asti ollut verrattain melko edullinen laina.

POP Opintolaina

Opiskeluajan talouteen helpotusta tuo POP Opintolaina. Opiskelun kuuluisi olla elämän parasta aikaa, mutta rahahuolet voivat aiheuttaa ylimääräistä stressiä. Opintolaina on auttaa rahoittamaan opiskelujen aikaista elämää, jotta voit ottaa kaiken ilon irti!

Opintolainan haku:

  1. Hae opintotukea Kelalta

  2. Hae POP Opintolainaa

  3. Nosta opintolainaa

Opintolainaa voit hakea, kun olet saanut Kelalta hyväksytyn opintoraha- ja takauspäätöksen. Mikäli olet POP Pankin asiakas, voit hakea opintolainaa suoraan verkkopankissa. 

POP Pankki – näin haet lainaa helposti verkossa

Lainaa haet kätevästi ja nopeasti suoraan POP Pankin verkkosivujen kautta. Voit myös halutessasi varata ajan lähimpään konttoriin, jonka yhteystiedot löydät POP Pankin verkkosivujen Etsi lähin konttori -palvelun avulla. 

Näin haet lainaa:

  1. POP Pankin verkkosivujen lainalaskurin avulla voit tehdä alustavia laskelmia lainallesi kuukausierän tai laina-ajan mukaan. Voit tehdä vertailua määrittämällä eri laina-aikoja ja kuukausieriä. 
  2. Lainalaskurin kautta pääset suoraan tekemään ja täyttämään lainahakemuksen. Täytä hakemus huolellisesti vaadituilla tiedoilla. 
  3. Myöntävän lainapäätöksen saatuasi voit hyväksyä sen, jolloin saat lainan käyttöösi. 

Huomioithan, että lainalaskurin avulla saat esimerkkilaskelman mahdollisesta lainasta. Lopulliset lainan ehdot korkoineen ja kuluineen tarkentuvat lainahakemuksen perusteella annettavassa tarjouksessa.

Muista myös, että lainatarjous ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit halutessasi perua sen. Lisäksi verkossa haetuilla lainoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus. 

POP Takaus

POP Takaus on lisävakuus, joka avustaa asunnonostossa. POP Takauksen avulla oman asunnon ostaminen onnistuu ilman vakuusjärjestelyitä vanhemmilta tai muilta läheisiltä. Takauksen voit ottaa myös jo olemassa olevaan asuntolainaan, jolloin lainan nykyinen takaaja vapautuu lainan vakuuttamisesta.

Tutustu lisää palveluihin POP Pankin verkossa ja ottamalla yhteyttä pankkiin.

POP Visa-kortit

POP Pankin korttivalikoimassa on tarjolla useita kortteja, joista löytyy vaihtoehto jokaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. Valittavissa on pankkikortti, luottokortti tai näiden kahden yhdistelmä. POP Visa -korteilla on turvallista maksaa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kaikista korteista löytyy lähimaksuominaisuus, jonka avulla maksat aina 50€ asti ostoksesi nopeasti korttia maksupäätteen vieressä heilauttamalla. 

Korttien hakeminen onnistuu jättämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -lomakkeella verkkosivujen kautta pankille, jolloin asiakaspalvelijat ottavat sinuun yhteyttä! Voit myös varata ajan lähimpään konttoriisi. Yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta POP Pankin verkkosivuilta. 

POP Visa -yhdistelmäkortti

POP Visa -yhdistelmä kortissa yhdistyy pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti. Visalla ostosten maksaminen onnistuu helposti niin kotimaassa, ulkomailla kuin verkossakin. Luotto-ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoja tilanteeseesi ja talouteesi sopivissa erissä. 

Myös opiskelijan on mahdollista saada POP Visa Credit/Debit -kortti ilman säännöllisiä tuloja. Opiskelijana voit saada luottorajaa aina 2 000 € asti.

POP Visa Gold -yhdistelmäkortti

POP Visa Gold -yhdistelmä kortissa yhdistyy pankkikortti, maksuaikakortti ja luottokortti. Sen lisäksi, että luotto-ominaisuus tarjoaa joustavan vaihtoehdon ostosten takaisinmaksuun, sisältää POP Visa Gold myös jatkuvan ja kattavan vapaa-ajan matkavakuutuksen.

POP Visa Debit -pankkikortti

POP Visa Debit on nimensä mukaisesti pankkikortti, jolloin tekemäsi ostokset veloitetaan suoraan pankkitililtäsi. Maksaminen onnistuu turvallisesti kotimaassa, ulkomailla ja verkossa. 

POP Visa Business Debit -pankkikortti

POP Pankin korteista löytyy myös vaihtoehto yrityksillekin. POP Visa Business Debit -pankkikortti on yrityksen pankkitiliin sidottu kortti, jolloin yritysostot veloitetaan suoraan yrityksen pankkitililtä. 

POP Pankki Verkkopankki

POP Pankin verkkopankki tekee asioinnista vaivatonta. Verkkopankissa hoidat kätevästi päivittäiset raha-asiasi turvallisesti riippumatta siitä, missä olet. Verkkopankkiin kirjautuminen onnistuu tietokoneen tai mobiililaiteen avulla. Palvelussa onnistuu kaikkien pankkiasioiden hoitaminen aina laskujen maksamisesta lainanhakuun ja rahastomerkintöihin. 

Jotta voit käyttää verkkopankkia, tarvitset verkkopankkitunnuksen, salasanan ja erillisen tunnistautumisvälineen, eli joko POP Avain -tunnuslukusovelluksen tai avainlukukortin. Saat verkkopankin ja tunnukset käyttöösi, kun teet oman POP Pankkisi kanssa verkkopankkisopimuksen. 

POP Pankki Asiakaspalvelu

Tarkemmat POP Pankkien konttoreiden ja palvelupisteiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät poppankki.fi -sivuston Hae pankkia tai konttoria -palvelun avulla. 

Lisäksi poppankki.fi -sivuston kautta voit ottaa yhteyttä Ota yhteyttä -lomakkeen täyttämällä.

POP Pankin verkkosivujen kautta on myös mahdollista varata aika verkkotapaamiseen valitsemaasi toimipaikkaan. Tutustu lisää verkkotapaamisen ajanvaraukseen POP Pankin verkkosivuilla.

POP Pankin korttiasiakaspalvelu palvelee numerosta +358 10 248 4800 maanantaista perjantaihin klo 9-18. 

Jos korttisi on kadonnut, voit soittaa 24 h avoinna olevaan numeroon +358 20 333.