Nordea

Nordea on Pohjoismaiden ja useassa muussa Itämeren alueen maassa toimiva suurin rahoituspalveluita tarjoava konserni. Nordean tarjontaan kuuluu laina ilman vakuuksia, vakuudellisia lainoja sekä laajaa valikoimaa erilaisia luottokortteja. Nordean missiona on auttaa asiakkaitaan unelmiensa saavuttamisessa tukemalla heitä säästämisessä ja tarjoamalla markkinoiden parhaita lainapalveluita. Pääset tutustumaan Nordea-pankkiin tarkemmin tällä sivulla.

Nordea – lainaa finanssialan jättiläiseltä

Nordea on tunnettu sekä lainatuotteiden että muiden tarjoamiensa palveluiden kautta innovatiivisuudesta ja se mielletäänkin yhtenä markkinoiden edelläkävijänä. Nordea oli muun muassa ensimmäisiä pankkeja, jotka tarjosivat asiakkailleen mahdollisuuden kirjautua Nordea verkkopankkiin kätevästi tunnusluku -sovelluksen avulla ilman tunnuslukulistoja.

Kuten jo aiemmin lyhyesti mainitsimme, Nordean kattavaan rahoitustuotteiden valikoimaan kuuluu tuotteita laidasta laitaan. Rahoitustuotteista osa edellyttää vakuutta ja osa on täysin vakuudettomia. Pankin suosituimpia vakuudettomia lainoja on Nordea Joustoluotto, joka tarjoaa lainaa todella joustavasti eri tarpeisiin 2000 – 50 000 euron väliltä.

Joustoluotto on näppärä ja nopea vakuudeton laina. Hakemuksen voit täyttää verkkopankin kautta ja lainaa voit lyhentää joustavasti kuukausierää enemmän tai hakea verkkopankin kautta lyhennysvapaata kuukautta.

Joustoluottoa voi hakea kaikki säännöllisiä tuloja tienaavat henkilöasiakkaat ja laina-aikaa voi toivoa itse 12 ja 60 kuukauden väliltä. Ajatuksena joustoluotossa on maksuohjelman sopiminen joustavasti asiakkaan maksukyvyn mukaan.

Yleisesti Nordeasta voi hakea lainaa, kunhan sinulla on säännölliset tulot, olet täysi-ikäinen eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Varsinaista tulorajaa ei ole. Kaikki lainahakemukset arvioidaan aina tapauskohtaisesti ja lainapäätökseen vaikuttaa muutkin seikat kuin pelkästään asiakkaan tulot.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainasumma maksetaan asiakkaan tilille heti pankin aukioloaikojen puitteissa kello 7:00 ja 22:30 välillä.

Tietoa Nordeasta

Nordea on varmasti tuttu pankkialan toimija jokaiselle suomalaiselle, eikä turhaan. Onhan Nordea yksi Suomen suurimmista rahoitusalan toimijoista, toiseksi suurin heti Osuuspankin jälkeen. Suomen lisäksi Nordea -pankki toimii laajasti myös muissa Pohjoismaissa sekä useimmissa Itämeren alueen maissa. Nordealla on pankkina kattava palvelutarjonta, sekä kuluttaja että yritysasiakkaille. 

Euroopan mittakaavassa Nordea kuuluu markkina-arvoltaan kymmenen suurimman rahoitusalalla toimivan pankin joukkoon ja on yksi harvoista eurooppalaisista toimijoista AA-luottoluokituksella. Nordean asiakaskunta koostuu tällä hetkellä noin 11 miljoonasta henkilöasiakkaasta sekä 700 000 yritysasiakkaasta. Nordean Suomen asiakaskunta käsittää noin 2,3 miljoonaa asiakasta. Lisäksi Nordean markkinaosuus kaikista Suomen luotoista ja talletuksista on noin 30 %. 

Työntekijöitä rahoitusalan jättiläisellä on 30 000, jotka työskentelevät 600 konttorissa eri puolilla Itämerta. Konttoreiden lisäksi Nordealla on noin 800 toimipistettä ympäri maailmaa. Suurimman osuuden Nordeasta omistaa Sampo -konserni reilulla 20 % omistusosuudella.

Rahoitusalan jättiläisen juuret ovat lähes 200 vuotta vanhat. Itse Nordea syntyi vasta vuonna 2001 neljän Pohjoismaissa toimivan pankin yhdistyessä, missiona saattaa pohjoismaisista pankkialan toimijoista parhaat saman katon alle (Nordbank, Merita, Unibank ja Christiania Bank).

Lainapalveluita Nordea tarjoaa asiakkaille monipuolisesti pieniin sekä isoihin tarpeisiin. Nordean kautta pystyt hakemaan muun muassa tavalliset luottokortit, autolainan, asuntolainan tai vaikkapa lainaa veneen tai lomareissun ostamiseen. Lainojen lisäksi Nordea on nykyisin myös johtava eläke- ja henkivakuutustuotteiden tarjoaja koko Pohjoismaissa.

Ota yhteyttä – Nordea Asiakaspalvelu 

Nordea Asiakaspalvelu palvelee asiakkaita puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 8:00 – 20:00 välillä ja viikonloppuisin 9:00 – 17:00 välillä. Tämän lisäksi Nordealla on kätevä Nordea Chat, josta saat vastauksia useimpiin kysymyksiin vuorokauden ympäri. Lisäksi Nordea Asiakaspalvelu tarjoaa viittomakielisille asiakkailleen Chabla-palvelun.

Nordea Asiakaspalvelu palvelee asiakkaita puhelimitse ja kätevin tapa hoitaa laina-asioita onkin soittaa 0200 3000 valmiiksi mobiililaitteella tunnistautuneena. Tämä onnistuu helposti kirjautumalla mobiilipankkiin ja klikkaamalla “Ota yhteyttä”-välilehdellä sijaitsevaa “Puhelu”-painiketta. Ulkomailta soittaessa muistathan lisätä suuntanumeron +358 200 3000.

Nordea Chat tarjoaa apua useimpiin kysymyksiin ilman jonottamista. Nordean oma chat-botti Nova osaa vastata ja neuvoa monissa kortteihin, lainoihin, säästämiseen tai maksuihin liittyvissä asioissa. Tämän lisäksi Nova osaa tehdä jopa muutamia toimeksiantoja puolestasi. Mikäli asiasi hoitamiseen tarvitaan asiakasneuvojan apua, osaa Nova ohjata sinut sellaiselle asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Chabla-palvelu tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse myös viittomakielisille. Chabla on täysin viittomakielisiä asiakkaita varten kehitetty videopuhelusovellus. Sovellus mahdollistaa viittomakielen tulkin mukaan ottamisen nappia painamalla. Palvelu on avoinna arkisin maanantaista perjantaihin 8:00 – 16:00 välisenä aikana. 

Nordea yhteystiedot

Puhelinnumero: 0200 3000

Osoite: Satamaradankatu 5, 00020 Nordea, Helsinki

Nordea laina – tarpeidesi mukaan

Nordea laina -palvelut mahdollistavat, että rahan tarpeen syntyessä pääset toteuttamaan unelmasi, vaikka juuri sillä hetkellä säästösi eivät sitä mahdollistaisi, tai et vain halua kajota säästöihin. Yleisesti Nordea tarjoaa lainaa kaikille 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja puhdas maksuhäiriö -rekisteri. Yleisesti lainat perustuvat kuukausilyhennukseen ja vakuudettomissa lainoissa yläraja on yleensä 50 000 euroa.

Miten haen lainaa Nordealta?

Useimmissa tapauksissa voit hakea lainaa netistä Nordealta, vaikka et olisi pankin asiakas valmiiksi. Tarvitset lainanhakuun verkkopankkitunnukset.

Vaihtoehtoisesti lainahakemus onnistuu myös konttorissa tai soittamalla Nordea Asiakaspalvelu p. 0200 3000 puhelinnumeroon. Verkkopankin kautta tehtävissä lanahakemuksissa saat yleensä luottopäätöksen välittömästi ilman odotteluita. Samoin asiakaspalveluun soittamalla tai konttorissa asioidessa saat luottopäätöksen lähes poikkeuksetta samalla käynnillä tai puhelulla.

Myönteisen luottopäätöksen jälkeen laina maksetaan useimmissa tapauksissa tilille saman tien, kuitenkin niin että on arkipäivä ja 7:00 – 22:30 välillä. Asuntolainojen kanssa toimintaperiaate saattaa poiketa tästä. 

Nordea lainalaskuri

Nordea tarjoaa sivuillaan kätevän lainalaskurin, jonka avulla pystyt laskemaan esimerkiksi Nordea Joustoluotto -kulutusluoton koron tai minkälainen vakuudellinen kulutusluotto olisi sinun tilanteeseesi sopivin. Laskuri havainnollistaa hyvin, miten laina-aika ja lainan suuruus vaikuttaa kuukausierään tai kulujen määrään. Näin pystyt helpommin vertailemaan, millainen vaihtoehto on tilanteeseesi paras. 

Laskuri ilmoittaa sinulle usein tarkasti mutta suuntaa antavasti kuukausierän sekä kaikki luotosta syntyvät kustannukset. Usein lainojen todellinen vuosikorko saattaa vaihdella erilaisissa laskelmissa, jonka vuoksi onkin hyvä verrata kaikkia eri vaihtoehtojen muuttujia. Lainalaskurin laskelma ei ole kuitenkaan tae luoton saamisesta, vaan pankit tekevät aina päätöksen ja lainatarjouksen tapauskohtaisesti. Laskuri toimii kuitenkin hyvänä työkaluna lainoja vertaillessa. Nordea Joustoluotto -laskuriin pääset täältä.

Nordea lainojen yhdistäminen

Nordean Joustoluotto tai vakuudettomat kulutusluotot toimivat akuuttiin tarpeeseen oli sitten kyseessä auton hankinta, lomamatka tai vaikkapa olemassa olevien lainojen yhdistäminen edullisemmaksi yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen usein helpottaa maksajan stressikuormaa useasta eri lainasta ja pienentää usein myös lainasta syntyviä kustannuksia.

Mikäli suunnitelmissasi on lainojen yhdistäminen, kannattaa kuitenkin ensin selvittää tulisiko lainojen pois maksaminen halvemmaksi yhdistelemättä, vai esimerkiksi vakuudettomalla Nordea Joustoluotolla.

Joustoluottoa voi hakea sekä Nordean että muiden pankkien asiakkaat. Tunnistautuminen onnistuu minkä tahansa pankin verkkopankkitunnuksilla. Ennen päätöstä lainojen yhdistämisestä, kannattaa myös selvittää millaisia vaihtoehtoja muilla pankeilla olisi, jotta löydät varmasti parhaan vaihtoehdon itsellesi.

Nordea luottokortti

Nordean luottokortti -valikoimassa on lukuisia erilaisia Mastercard -luottokortteja, joista kaikki ovat helppoja ja turvallisia sekä käteisnostojen että maksujen tekemiseen niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Jokainen Nordean luottokorteista on kansainvälisesti hyväksytty, joten teet niillä ostoksia ympäri maailmaa turvallisesti, jopa miljoonissa eri myyntipisteissä. Kansainvälisesti hyväksytty luottokortti tarkoittaa käytännössä sitä, että korttia pystyy käyttämään maksuissa sekä käteisnostoissa myös ulkomailla. Luottokortti itsessään on äärettömän hyvä tapa lisätä maksukapasiteettia ja joustoa päivittäiseen rahankäyttöön. Näin sinun on mahdollista tehdä tarpeen tullen myös isompia ostoksia kuin tilin saldo sallisi.

Nordea credit

Nordea Credit -luottokortin luottarajan voit valita 1500 – 5000 euron väliltä. Luottokorttiin sisältyy Tuoteturva-vakuutus, jolla saat turvaa kotiin ja vapaa-ajan asuntoon tehtyihin ostoksiin. Lisätietoja Nordea Credit -luottokortista.

Nordea Gold

Nordea Gold -luottokortti tarjoaa mahdollisuuden suurempiinkin hankintoihin, sillä luottorajan voit saada 10 000 euroon saakka. Tuoteturva-vakuutuksen lisäksi Nordea Gold tarjoaa ulkomaan matkavakuutusturvan. Lue lisää Nordea Gold -luottokortista.

Nordea Premium

Nordea Premium -maksukortti tarjoaa mahdollisuuden suurempiin hankintoihin, tuo lisää turvaa matkallesi sekä lisäksi matkustamisesta mukavampaa. Nordea Premium -maksukortin omistajana saat lounge-edun lentokenttien loungeihin. Lue lisää Nordea Premium -maksukortista.

Lisäksi Nordealta löytyy mm. TUOHI mastercard, Finnair Plus Mastercard sekä Stockmann Mastercard -maksukortit. Näistä pääset lukemaan lisää Nordean omilta sivuilta.

Luottokortti eroaa pankkikortista siten, että maksettua summaa ei veloiteta heti pankkitililtä toisin kuin pankkikortilla maksaessa. Maksu veloitetaan korttiin liitetyltä maksutililtä ja Nordea myöntää kaikille luottokortilla tehdyille ostoksille keskimäärin 30 päivää maksuaikaa. Laskutuskauden päättyessä luottokortin haltija saa laskun tehdyistä ostoksista ja maksaa lyhennysprosentin mukaisen vähimmäismäärän ostoksistaan, esimerkiksi 20 %.

Nordea Joustoluotto

Sivusimme jo Nordea Joustoluottoa aiemmin tällä sivulla, mutta koska tämä lainatuote on niin tärkeä osa Nordean palveluita, käydään se vielä tässä uudelleen läpi. Nordea Joustoluotto on siis vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka. Lainan myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy ja se on hyvin samankaltainen rahoitustuote kuin kulutusluotto, etuna tässä on se, että sitä voi nostaa nopeasti lisää luottorajan puitteissa.

Nordea Joustoluotto on täysin vakuudeton laina ja sopii parhaiten pikaiseen rahan tarpeeseen, esimerkiksi huoneiston remontin tai auton huollon yllättäessä tai vaikkapa matkustamista varten. Nordea Joustoluotto on sanan mukaisesti joustava, ja samoin kuin asuntolainaan, voi siihen hakea lyhennysvapaita kuukausia esimerkiksi verkkopankin kautta.

Samoin kuin muille Nordean lainoille, edellytyksenä Joustoluoton hakemiseen on 18-vuoden ikä, säännölliset tulot sekä puhdas maksuhäiriörekisteri. Maksuaika voi olla mitä vain 12 ja 60 kuukauden väliltä. Maksuohjelma sovitaan usein asiakkaan tarpeen mukaan joustavasti.

Nordea kulutusluotto

Nordealla on kahdenlaisia kulutusluottoja, kuten useimmilla pankeilla: Vakuudettomia ja vakuudellisia. Vakuudettomat kulutusluotot eivät edellytä minkäänlaista vakuutta lainan takaamiseksi, ja niitä voi hakea kuka tahansa, jolla on säännölliset tulot, puhdas maksuhäiriö-rekisteri ja kuka on täyttänyt 18-vuotta. Vakuudettomia kulutusluottoja Nordean tuotteista löytyy esimerkiksi Nordea Joustoluotto, jota voit hakea 2 000 – 50 000 euroon asti. Maksuaikaa näille on mahdollista saada aina 12 ja 60 kuukauden väliltä.

Vakuudellisia kulutusluottoja taas haetaan aina pankista erikseen, koska ne vaativat jonkinlaista vakuutta lainan saamiseksi, esimerkiksi velattoman osuuden omistamastasi talosta tai mökistä. Vakuuden tulee olla pankin hyväksymä. Vakuudeton kulutusluotto soveltuu usein parhaiten yli 10 000 euron lainan tarpeeseen ja laina-aika voi olla enintään 20 vuotta. Etuna vakuudettomaan kulutusluottoon tarjoaa vakuudellinen yleensä pienemmät kulut sekä usein huomattavasti matalamman koron.

Nordea autolaina

Nordean vakuudeton autolaina on myöskin vakuudeton joustoluotto. Autolainaa voi korottaa tarpeen mukaan ja sen maksuohjelma on yhtä lailla joustava. Maksuohjelma sovitaan aina maksukykysi mukaan.

Nordea autolainaa voit hakea aina 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka ja maksuaika lainalle voi olla mitä vain 12 ja 60 kuukauden väliltä. Moni asiakas hakee Nordea autolainaa ihan vain auton oston käsirahaksi, mutta se toimii myös ihan auton ostamiseen.

Ehtoina Nordea autolainan hakemiseen on 18-vuoden ikä, säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintöjä. Rahat maksetaan tilillesi usein saman tien, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen.

Nordea autolaina tarjoaa mahdollisuuden kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen yhtä vuotta kohden ja tämän hetkinen luoton nimelliskorko on 8,90 %. Nordea autolaina on periaatteessa sama tuote kuin Nordea Joustoluotto ja sopii sen vuoksi myös erinomaisesti myös venelainaksi tai moottoripyörä lainaksi.

Edellä mainitun lisäksi Nordean rahoitusyhtiö tarjoaa A1 autolainaa.

Nordea verkkopankki – pankkiasiat helposti ja turvallisesti

Nordea verkkopankin käyttäminen

Nordea on vasta uudistanut verkkopankkiaan ja uudistuksen myötä verkkopankin ulkoasu, toiminnot sekä navigointi on helpottunut huomattavasti. Uuden ilmeen lisäksi verkkopankki taipuu nyt käyttämäsi laitteen mukaan, joten voit hoitaa pankkiasioitasi millä laitteella tahansa. Nordean verkkopankkia kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa ja uusia ideoita otetaan käyttöön rohkeasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. 

Käyttääksesi Nordea verkkopankkia tarvitset käyttäjätunnuksen ja tunnuslukulaitteen tai sovelluksen. Verkkopankkia käytetään netissä ja se löytyy osoitteesta nordea.fi/verkkopankki. Nordea takaa asiakkailleen entistä turvallisemman verkkopankin ja sekä tunnuslukusovelluksen että -laitteen täyttävän viimeisimmät turvallisuusvaatimukset.

Nordean tunnusluvut -sovellus tekee verkkopankkiin kirjautumista helppoa, koska sinun tulee muistaa ainoastaan neljä numeroinen PIN-koodi. Lisäksi voit sallia mobiililaitteella kirjautumisen joko sormenjäljen tai kasvojen tunnistuksen kautta, mikäli älypuhelimesi sen sallii.

Nordea verkkopankki palvelut

Nordean verkkopankkia kehitetään jatkuvasti, mutta ihan kaikki palvelut eivät ole sinne vielä rantautuneet. Verkkopankin kautta pääset katsomaan sekä yrityksesi että henkilökohtaiset tilisi; näet käytännössä kaikki tilit, joihin sinulla on käyttöoikeus. Mikäli haluat vaihtaa näkymää yrityksen tilien ja henkilökohtaisten tilien välillä, onnistuu se klikkaamalla omaa nimeä verkkopankin oikeassa yläkulmassa.

Verkkopankin kautta saat myös näkyville tiliotteet Talous-välilehdeltä, kun valitset Tilit ja tapahtumat. Tiliotteet saa näkyviin tilikohtaisesti. Mikäli haluat viedä tilitapahtumia koneellesi taulukko-ohjelmaan, voita ladata ne tulostuspainikkeen viereisestä latausnapista. Voit myös halutessasi nimetä tilejä Talous-välilehdellä.

Nordea verkkopankki mahdollistaa myös verkkotapaamiseen osallistumisen Ota yhteyttä -välilehden takaa. Tämä helpottaa asiakasneuvojan työtä, koska olet valmiiksi jo tunnistautuneena. Lisäksi voit helposti jakaa dokumentteja pankkineuvojallesi lisäämällä viestiin liitteen ja lähettämällä sen neuvojalle tapaamisen aikana. Verkkopankin Sopimukset ja asiakirjat osio taipuu myös näppärästi sopimusten allekirjoittamiseen sähköisesti.

Verkkopankki kirjaa sinut turvallisuussyistä automaattisesti ulos 5 minuutin jälkeen, jos et ole käyttänyt sitä.

Nordea verkkopankki hinnat ja lisätietoa

Verkkopankkitunnuksista veloitetaan 3,00€ kuukausimaksua. Kuukausimaksun lisäksi Nordea voi periä palvelukohtaisia lisämaksuja nämä hinnat on eriteltynä erikseen palvelu-kohtaisesti hinnastossa.

Nordea verkkopankki toimii muun muassa seuraavilla selaimilla:

 • Google Chrome
 • Microsoft Edge
 • Firefox
 • Safari

Näiden lisäksi voit käyttää verkkopankkia lähes kaikilla muillakin selaimilla. Osa verkkopankin palveluista edellyttää ponnahdusikkunoiden sallimista selaimellasi. Nämä asetukset saat määriteltyä selaimen ponnahdusikkunaa koskevista asetuksista.

Nordea Mobiilipankki

Nordean mobiilipankki mahdollistaa pankkiasioinnin lähes yhtä kattavasti älylaitteelta kuin verkkopankissa. Mobiilipankin kautta voit muun muassa hoitaa maksut, lainalyhennysten muutokset, kortteihin liittyvät asiat ja monia muita asioita. Etuna tietysti se, että voit hoitaa ne juuri itsellesi sopivaan aikaan – mistä vain. Mobiilipankki toimii älypuhelimella ja sinne kirjaudutaan turvallisesti tunnusluvut -sovelluksella. Lisäksi voit määrittää mobiililaitteesi asetuksista luvan kirjautua joko sormenjäljen tai kasvojentunnistuksen avulla.

Nordea Mobile helpottaa arkea, koska sen kautta pääset hoitamaan sijoituksia, maksamaan laskuja sekä selailemaan tilitapahtumia nopeasti ja kätevästi. Lisäksi Nordea Mobile -mobiilipankin kautta voit hakea asuntolainaa tai muuta lainaa, sekä osallistua verkkotapaamisiin kätevästi tunnusluvut -sovelluksella.

Nordea Mobile tarjoaa kätevät toiminnot

 • Laskujen maksaminen – Maksa laskut ja muut maksut tavallista nopeammin. Laskujen maksu on nopeaa ottamalla laskujen skannerin käyttöön.
 • Asuntolainat – Voit hakea Nordea Mobilen kautta asuntolainaa ja pyytää siihen tarvittaessa muutoksia.
 • Korttiasiat helpommin – Voit sulkea kortin, sallia verkkomaksamisen tai tarkistaa PIN-koodisi muutaman klikin kautta.

Näiden lisäksi sovellus tarjoaa paljon muita ominaisuuksia muun muassa lainoihin ja sijoituksiin liittyen.

Vinkkejä Nordean mobiilipankin käyttämiseen

 • Mobiilipankista voit muokata tarpeidesi mukaisen aloitussivun, jolloin näet kaiken tarpeellisen yhdellä silmäyksellä.
 • Mobiilipankin kautta pystyt hoitamaan myös kattavasti säästämisen ja sijoittamisen asioita.
 • Ota yhteys asiakaspalveluun nopeammin valmiiksi tunnistautuneena mobiilipankin kautta.
 • Liity verkkotapaamiseen tai varaa uusi tapaaminen mobiilipankin Ota yhteyttä -välilehdeltä.

Nordea Mobile uudet ominaisuudet

Nordea mobiilipankkia kehitetään jatkuvasti ja asiakkaiden kehitysideat saavat ison painoarvon, kun uusia ominaisuuksia mietitään.

Tuoreimpia ominaisuuksia Nordea Mobilessa ovat 

 • Mahdollisuus laatia kuukausisäästämisen suunnitelma
 • Mahdollisuus lainojen hoitamiseen mobiilin kautta
 • Mahdollisuus hallinnoida e-laskuja suoraan sovelluksesta

Nordea Mobile ei maksa käyttäjälle erikseen mitään, ainoastaan pankkitunnusten hinta, joista aiemmin mainitsimme (3,00 € / kk). Käytön edellytyksenä on, että asiakkaalla on voimassa oleva verkkopankkisopimus. Pankkitunnukset voit tarvittaessa hankkia täältä.

Nordea mobile toimii useimmissa iOS ja Android laitteissa, kunhan ohjelmisto on ajan tasalla.

Lainaa Nordeasta – Usein kysytyt kysymykset

Saako Nordeasta helposti lainaa?

Lainaa voi hakea Nordealta kuka vain täysi-ikäinen, maksuhäiriötön ja säännöllistä tuloa tienaava henkilö. Lainahakemukset arvioidaan aina tapauskohtaisesti ja vaikka lainalupauksen saat etenkin vakuudettomiin luottoihin usein heti tai odotellessa, on vaikea sanoa saako lainaa helposti. Lainan saantiin vaikuttaa lainakin hakijan aiempi maksukäyttäytyminen, tulot ja menot.

Mikä on Nordea Joustoluotto?

Nordea Joustoluotto on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea monenlaiseen tarpeeseen, kuten esimerkiksi auton hankintaan, remonttiin, matkaan tai muuten vain akuuttiin rahantarpeeseen. Joustoluottoa voi hakea aina 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka ja maksuaika voi olla enintään 60 kuukautta. Joustoluottoa voit hakea Nordean verkkopankin tai mobiilipankin kautta, soittamalla asiakaspalveluun tai vierailemalla konttorissa.

Saako Nordeasta autolainaa?

Nordea tarjoaa mahdollisuuden hakea autolainaa esimerkiksi vakuudettomana Nordea Joustoluottona. Tällöin lainan maksuaika on enintään 60 kuukautta ja lainan määrä 2 000 eurosta 50 000 euroon. Joustoluoton hakeminen on nopea ja kätevä vaihtoehto auton hankintaan, etenkin jos tarve tulee yllättäen. Lisäksi Nordea tarjoaa joidenkin autoliikkeiden kautta A1 Autolainaa, mutta silloin on asioitava suoraan autoliikkeessä. A1 autolainaa ei voi erikseen hakea.

Onko Nordealla kalliit korot?

Nordean korot ovat hyvin kilpailukykyiset, kun verrataan muihin pankkeihin ja niiden vastaaviin lainatuotteisiin. Niin Nordean kuin minkä vain muun pankin lainojen korkoon vaikuttii tietysti aina myös yleinen markkinoiden korkotaso. Korkoja tarkasteltaessa kannattaa aina kiinnittää nimelliskoron lisäksi huomiota todelliseen vuosikorkoon. Sivustomme kautta kilpailutat ja vertaat lainat helposti.

Miten haen Nordealta lainaa?

Nordealta haet lainaa helpoiten verkkopankin tai mobiilipankin kautta valmiiksi tunnistautuneena. Lainahakemus on helppo täyttää tätä kautta ja saat usein lainapäätöksen vakuudettomiin lainoihin saman tien. Vakuudellisissa lainoissa on hyvä varata aika verkkopankin tai mobiilipankin kautta lainaneuvojalle, joka tekee hakemuksen kanssasi.