Ferratum Oyj ja sen tytäryhtiöiden muodostama Ferratum-konserni on kansainvälinen mobiilien rahoituspalvelujen tuottaja. Ferratum-konserni aloitti toimintansa vuonna 2005 ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Ferratum toimii 20 maassa ja sen työllistää yli 600 työntekijää ympäri maailmaa. 

Ferratum haluaa tarjota arjen pankkiasioista vähemmän stressaavia ja enemmän innostavia asiakkailleen!

Vertaa Ferratumin lainatarjousta +10 muuhun lainaan.

  • Vertaa lainoja helposti
  • Hae verkossa – rahat tilille nopeasti
  • Löydä paras laina ja säästä rahaa

Ferratum Lainat

Ferratum tarjoaa lainaa elämän erilaisia tilanteita ja hankintoja varten. Ferratumin tarjoama kertalaina mahdollistaa muun muassa lainojen yhdistämisen tai se voi tilanteen mukaan olla autolaina, remonttilaina tai venelaina. Ferratumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä.

Ferratum Kertalaina

Ferratum Kertalaina on suuruudeltaan 3 000 – 30 000 €, joiden laina-aika on lainan suuruudesta riippuen 1-10 vuotta. Kertalainan avausmaksu ja nostokulut ovat 0 euroa ja kuukausittainen tilinhoitomaksu 9,90 €. Nimellinen vuosikorko on maksimissaan 9,95 € ja todellinen vuosikorko maksimissaan 16,20 %. 

Lainaesimerkki: 

Luoton määrä: 9000 €
Laina-aika: 7 v 
Maksuerät: 84 kpl
Kuukausittainen maksuerä: 159,08 €/kk
Todellinen vuosikorko: 12,74 %
Nimellinen vuosikorko: 9,95 %
Avausmaksu 0 €
Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk

Luoton arvioitu kokonaiskustannus yhteensä: 13 363 €, kun takaisinmaksu tapahtuu edellä mainittujen ehtojen mukaisesti. 

Ferratum Yhdistelmälaina

Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos pieniä erillisiä lainoja on kertynyt maksettavaksi. Yhdistelylainalla on mahdollista selkeyttää omia talousasioita ja tehdä yksinkertaisempi taloussuunnitelma tulevaa varten. Tämän lisäksi voit säästää, sillä jokainen erillinen laina sisältää myös erilliset lainakulut. Yhtä lainaa lyhentäessäsi maksat vain yhdet lainakulut. 

Voit yhdistää lainasi Ferratumilla Kertalainan avulla, ja säästää rahaa muihin menoihin ja sijoituksia varten.

Voit hakea Ferratum Lainaa lainojen yhdistämiseen, jos olet uusi asiakas tai sinulla ei ole tällä hetkellä lainaa Ferratumilla. 

Ferratum Autolaina

Ferratum Autolainalla mahdollistat joustavan ja nopean autorahoituksen pankin kautta. Ferratumin Autolaina on vakuudeton kertalaina, jonka korko määräytyy henkilökohtaisesti hakijan tietojen perusteella. Lainan takaisinmaksu onnistuu myös alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja, mikäli taloutesi tilanne mahdollistaa sen. Autolainan avulla voit joko rahoittaa koko auton kauppahinnan tai hakea täydennistä säästöjen lisäksi. 

Ferratum Joustoluotto

Ferratum Joustoluoton avulla rahoitat niin arjen yllättäviä menoja kuin erilaisia hankintoja. Ferratumin Joustoluottoa on mahdollista saada 1 000 – 4 000 €. Joustoluotto toimii samaan tapaan kuin luottokortti, eli asiakkaalle avataan luottotili, joka on hänen jatkuvassa käytössä. Kaikkeen ei voi varautua ja sen vuoksi joustoluotto voi toimia taloudellisena taustatukena yllättäviä tilanteita varten. 

Ferratumin Joustoluoton luottoraja on 4000 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 12 €. Joustoluoton avausmaksu ja nostokulut ovat 0 €. Nimelliskorko luotolle on 19,97 % ja todellinen vuosikorko maksimissaan 29,79 %. Laina-aika on tyypillisesti 3-54 kuukautta.

Joutoluoton hakeminen Ferratumilta edellyttää vähintään 22 vuoden ikää ja hakijan tulee olla Suomessa asuva Suomen kansalainen. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Ferratum Pikalaina

Ferratum Pikalaina tai Pikavippi on laina, jonka saat tilillesi hetkessä. Äkillinen rahantarve voi yllättää ja Ferratumin Pikalaina on oiva rahoitusratkaisu tällaisessa tilanteessa. Ferratumin Pikalainaa on mahdollista saada joustavasti jopa 2000 € ja hakeminen onnistuu vaivattomasti Ferratumin verkkopalvelun kautta. Pienemmän lainantarpeen kohdalla voit myös harkita korotonta pikalainaa, Ferratum Korotonta, jota voit saada maksimissaan 300 €.

Ferratum Koroton pikalainan todellinen vuosikorko on todella 0 %. Saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, jos otat 300 euron pikavipin. Pienempien summien laina aika on lyhyempi, kuitenkin vähintään 7 päivää. Ferratum Koroton voi olla ratkaisusi, kun rahantarpeesi on tilapäinen ja olet saamassa esimerkiksi palkan lähipäivinä. 

Miten lainan hakeminen Ferratumilta tapahtuu?

Lainan hakeminen onnistuu helposti Ferratumin verkkosivuilla seuraavien kohtien mukaisesti, olipa lainatarpeesi mikä tahansa. Lainan hakeminen verkossa toimivalla nettiyhteydellä onnistuu niin tietokoneella kuin puhelimellakin.

Sopiva lainasumma riippuu rahoitustarpeestasi. Lainan käyttökohde voi olla niin veneen ostaminen kuin keittiöremonttikin. Lainanhakeminen niin sanotuksi yhdistelylainaksi on myös mahdollista, mikäli haluat säästää aiemmin ottamiesi lainojen kuluissa ja yhdistellä pienet lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi. 

Hakemuksen tekeminen verkossa onnistuu seuraavien kohtien mukaisesti!

  1. Aloita valitsemalla Ferratumin verkkosivuilta löytyvällä lainalaskurilla tarpeeseesi ja talouteesi sopiva lainasumma. Muista myös tutustua lainaehtoihin!
  2. Lainalaskurista pääset täyttämään lainahakemusta. Tunnistautuminen palveluun vaatii verkkopankkitunnukset. 
  3. Kun hakemus on saapunut, Ferratum varmistaa hakijan maksukyvyn, jonka jälkeen he antavat lainapäätöksen. 

Kun lainahakemus on saapunut Ferratumille, he tekevät luottopäätöksen. Tämän jälkeen myönnetty lainasumma maksetaan tilillesi pikaisesti. Lainan lyhentäminen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti alkaa, kun laina on maksettu sinulle. Lainan lyhentäminen tapahtuu takaisinmaksusuunnitelman mukaan, mutta voit halutessasi tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai lyhentää lainan ennenaikaisesti kokonaisuudessaan.

Kuka voi hakea Ferratumilta lainaa?

Ferratum Bank profiloituu vastuulliseksi luotonmyöntäjäksi ja edellyttää tiettyjen ehtojen täyttymistä, jotta heiltä on mahdollista saada lainaa. He haluavat varmistaa hakijan talouden säilymisen tasapainossa myös lainan ottamisen jälkeen.

Lainan myöntämisen ehdot ovat seuraavat:

  • Hakijalla on puhtaat luottotiedot
  • Hakija on vähintään 23-vuotias
  • Hakijalla on vakituinen osoite Suomessa
  • Hakijalla on säännölliset tulot

Hakemuksen liitteeksi on ladattava kopio viimeisimmästä palkkakuitista, jotta maksukykysi voidaan varmistaa. 

Ferratum Verkkopalvelu – Omat Sivut

Kirjautumalla Ferratumin verkkopalveluun pystyt hakemaan lainoja, tekemään Joustava-kulutusluotostaan nostoja sekä tarkastelemaan laina- ja asiakastietojaan. Verkkopalveluun kirjautuminen ensimmäisen kerran vaatii pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehtävän henkilötietojen tunnistautumisen. Tunnistautuminen varmistaa verkkopalvelun turvallisen käytön. Käytännössä tunnistautumisprosessi on sama kuin omaan verkkopankkiin kirjautuessa. 

Kun ensimmäinen kirjatuminen on tehty pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla, onnistuu kirjautuminen jatkossa henkilökohtaisen tunnusluvun eli PIN-koodin avulla. Tunnusluku toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Ferratum Asiakaspalvelu

Ferratumin Finland asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan aktiivisesti arkisin klo 9-17 välisenä aikana heidän verkkosivujensa Chat-palvelussa tai sähköpostitse [email protected]

Laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä voi ottaa Chat-palvelun välityksellä, sähköpostitse [email protected] tai soittamalla numeroon 0800 155 213 arkisin klo 8-18 välisenä aikana.

Ferratum – usein kysytyt kysymykset

Mitä lainan hakeminen Ferratumilta edellyttää?

Jotta voit hakea lainaa Ferratumilta, tulee sinun olla vähintään 23-vuotias. Ferratum Joustava-tuotteiden ollessa kyseessä vähintään 22-vuotias. Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä ja sinun tulee olla Suomen kansalainen sekä asua Suomessa vakituisesti. Maksukykysi varmistetaan vaatimalla lainahakemuksen yhteydessä kopio viimeisimmästä palkkakuitista tai muusta tositteesta. 

Kuinka haen lainaa Ferratumilta?

Lainan hakeminen onnistuu netissä. Aloita tutustumalla Ferratumin lainatuotteisiin ja valitsemalla arkeesi ja elämäntilanteeseesi sopiva lainavaihtoehto. Tutustu Ferratumin verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin avulla lainojen ja niiden ehtoihin huolella. Kun olet päätynyt sopivimpaan tuotteeseen, täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan viimeisin palkkakuittisi. Hakemukset käsitellään Ferratumin aukioloaikoina arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Luottopäätöksen saamisen jälkeen rahat siirretään mahdollisimman nopeasti käyttöösi.

Mistä hylätty lainapäätös johtuu?

Useimmiten syynä hylättyyn lainahakemukseen ovat maksukäytöshistoria, luottohäiriömerkinnät, liian pienet tulot tai liian suuret kuukausittaiset maksuerät. Myös hakemuksen tietojen puutteellisuus tai liian nuori ikä voivat olla syitä hylkäämiselle. Syitä voi myös olla muita, joten asian voit selvittää ottamalla yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun!