Fellow Finance on joukkorahoituspalvelu, joka tarjoaa lainaa yksityishenkilöille sekä yrityksille. Lainapalvelu on saatavilla viidessä eri maassa yksityishenkilöille ja kolmessa yrityksille. Fellow Financen kautta lainaa voi hakea niin isoihin kuin pieniinkin käyttötarkoituksiin aina auton hankinnasta remonttiin tai lainojen yhdistämiseen.

Verkossa sijaitseva markkinapalvelu Fellow Finance tuo yhteen rahoitusta hakevat yksityishenkilöt ja yritykset korkotuottoa etsivien sijoittavien kanssa. Yritys siis yhdistää rahoituksen kysynnän ja tarjonnan verkkopalvelun kautta. 

Fellow Finance Oyj on Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelun tarjoaja, kun mittarina toimii välitetyn rahoituksen määrä. Fellow Finance yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle ja sillä on Suomen Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

Fellow Financen lainapalvelu tavoittaa Euroopassa yhteensä 153 miljoonaa henkilöä. Sijoittajille palvelu on tarjolla globaalisti. 

fellow finance laina

Vertaa Fellow Financen lainaa +10 muuhun lainatarjoukseen.

 • Vertaa ja löydä helposti paras laina
 • Ilmainen vertailupalvelu
 • Kilpailuta lainat ja säästä rahaa

Fellow Finance laina

Fellow Finance myöntää vakuudetonta lainaa niin lainojen yhdistelyä, suurempia hankintoja kuin arjen yllättäviä menoja varten. Rahan tarve voi yllättää, mutta onneksi rahoitusratkaisuja on tarjolla, joten ratkaisuja talouden hallintaan on mahdollista saada. 

Fellow Finance myöntää vertaislainaa 500-20 000 euroa enintään 120 kuukauden laina-ajalla ilman takaajia tai vakuuksia. Heidän sivuiltaan löydät lainalaskurin, jonka avulla voit vertailla lainan kuukausieriä muuttamalla lainan suuruutta ja laina-aikaa. Fellow Financen laina on tyypiltään kertaluotto, jonka korko vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella yksilöllisesti. 

Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista ja sen tekeminen onnistuu vaivattomasti lainalistamme kautta.

Saat Fellow Financelta lainapäätöksen nopeasti. Voit saada rahat tilillesi pikaisesti saman arkipäivän kuluessa kello 9.00-17.00 välillä, jos hyväksyt saamasi lainatarjouksen ajoissa. 

Fellow Financen myöntämää vakuudetonta lainaa voi saada alkaen 5 % korolla. Korko on riippuvainen lainamäärästä ja -ajasta, jonka lisäksi siihen vaikuttavat myös lainanhakijan tiedot ja takaisinmaksukyky. Korko siis määräytyy loppujen lopuksi sekä lainanantajan korkovaatimuksesta että lainanottajan maksukyvystä. 

Fellow Finance yhdistelylaina

Fellow Financen yhdistelylainalla yhdistät vanhat pienemmät lainasi yhdeksi edullisemmaksi ja isommaksi lainaksi, jolloin säästät ylimääräisissä kuluissa ja helpotat taloutesi hoitamista maksamalla vain yhtä lainaa takaisin. Fellow Finance tarjoaa yhdistelylainaa jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla, jolloin kuukausittaisten lyhennyserien säätäminen juuri itselle sopiviksi summiksi onnistuu takuulla. 

Yhdistelylainaa voit saada aina 20 000 € asti. Riippuen lainasummasta ja -ajasta on kuukausierä alkaen 24 € ja kiinteä vuosikorko alkaen 5 %. Tarkemmat tiedot löydät saamastasi lainatarjouksesta, jonka saat täyttämällä lainahakemuksen. Fellow Finance tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaiden kuukausien pitämiseen ja eräpäivää on mahdollista siirtää jopa kahdella viikolla. Ottamalla yhteyttä Fellow Financen asiakaspalveluun voit sopia mahdollisista muutoksista!

Fellow Finance kulutusluotto

Fellow Financen kulutusluotolla mahdollistat esimerkiksi autohaaveesi toteutumisen, tarttumisen edulliseen matkatarjoukseen tai keittiöremontin rahoituksen. Tilanteen mukaan kulutusluotto voi siis olla niin autolaina, matkalaina tai remonttilaina – sinä päätät sen tarpeesi ja tilanteesi mukaan! 

Kulutusluottoa voit saada ilman takaajia ja vakuuksia 500-15000 € ja laina-aikaa 2-10 vuotta. Lyhennysvapaiden kuukausien on sovittavissa lainanantajan kanssa ja eräpäivää voi tarpeen tullen siirtää kahdella viikolla. Voit myös korottaa kulutusluottoa tarpeen tullen 3 kuukauden välein. Täytä lainahakemus ja pyydä lainatarjous tarkempien lainaehtojen saamiseksi!

Miten haen lainaa Fellow Financelta? 

Lainaa voit hakea netistä käsin missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Näin helposti lainan hakeminen onnistuu suoraan Fellow Financen verkkosivujen kautta:

 1. Aloita valitsemalla tarvitsemasi lainasumma ja talouteesi sekä budjettiisi sopiva kuukausittainen lyhennyserä 
 2. Täytä tietosi lainahakemukseen huolellisesti. Hakemuksen täyttäminen käy kätevästi Fellow Financen verkkosivuilla.
 3. Lainahakemuksen täytettyäsi saat nopeasti lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä.
 4. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi saat rahat parhaimmillaan jopa samana arkipäivänä tilillesi! 

Huomioithan, että hakemukseen tulee liittää tiettyjä asiakirjoja, jotta lainanantaja voi varmistaa maksukykysi. Palkansaajan tulee liittää hakemukseen viimeisin palkkalaskelma, yrittäjän kopio viimeisimmästä ja vahvistetusta tilinpäätöksestä täydeltä tilikaudelta ja eläkeläisen kopio virallisesta eläkepäätöksesta tai indeksikorotusilmoituksesta.

Varaa vaaditut liitteet etukäteen lähellesi, jotta voit nopeuttaa hakuprosessia!

Kuka voi saada Fellow Financelta lainaa?

Fellow Financelta voi hakea lainaa, mikäli on Suomessa vakituisesti asuva 20-75-vuotias henkilö. Hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja Fellow Finance arvioi hakijan maksukyvyn luottokelpoisuusarviolla. Hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat ja hakemiseen vaaditaan suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset henkilötietojen varmentamista varten. 

Edellytyksiä lainan saamiseen Fellow Financelta ovat:

 • 20-75 vuoden ikä
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili
 • Riittävä maksukyky
 • Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset

Fellow Finance verkkopalvelu – kokemuksia

Fellow Financen verkkopalvelusta voit selvittää ajantasaisen tilanteesi lainasi ja laskujesi suhteen. Kun olet Fellow Financen asiakas, onnistuu kirjautuminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tunnistautuminen palveluun on mahdollista tehdä myös pankkitunnusten avulla. 

Fellow Financelta saa eri suuruisia lainoja, esimerkiksi 2000 e laina on mahdollinen palvelun kautta.

Fellow Financen asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä lainapalveluun. Lainan saaminen on ollut nopeaa ja helppoa tiukankin rahatilanteen yllättäessä. Lainanhaku on ollut turvallista ja lainapäätöksen on saanut pikaisesti. Asiakaspalvelivat ovat palvelualttiita ja ystävällisiä. Korkoja on pidetty kohtuullisina. Useat Fellow Financen tyytyväiset asiakkaat suosittelevat heidän lainapalveluitaan! Tutustu lisää Fellow Financen verkkosivujen www.fellowfinance.fi kautta. 

Fellow Finance Asiakaspalvelu

Fellow Financen Asiakaspalveluun saat yhteyden soittamalla arkisin klo 10-16 välillä numeroon 0203 80101 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Yritysrahoituspalvelun numero on 0293 230 910 ja sähköpostiosoite [email protected].

Sijoittajapalvelun numero on 0757 568 603 ja sähköpostiosoite [email protected]

Fellow Finance Yhteystiedot

Fellow Finance Oyj
Pursimiehenkatu 4 A
00150 Helsinki
Puhelinnumero 0203 80101 (0,1717€/min)
Arkisin avoinna klo 9-17
Sähköposti: [email protected]

Fellow Finance FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada lainaa Fellow Financelta?

Fellow Financelta on mahdollista saada lainaa Suomessa vakituisesti asuva 20-75-vuotias hakija, jonka luottotiedot ovat kunnossa ja hänellä on suomalainen pankkitili. Lainan hakemiseen vaaditaan myös verkkopankkitunnukset henkilötietojen varmentamiseksi. Fellow Finance suorittaa luottokelpoisuuden arvioinnin, jonka avulla lainanhakijan maksukyky varmistetaan.

Miten lainan hakeminen Fellow Financelta tapahtuu?

Lainan hakeminen Fellow Financelta tapahtuu yksinkertaisesti ja helposti netissä Fellow Financen verkkosivuilla. Verkkosivuilta löydät lainalaskurin. Päätä tarvitsemasi lainasumma ja budjettiisi sopiva kuukausittainen lyhennyserä. Tämän jälkeen siirryt täyttämään lainahakemukseen henkilötietosi. Muista liittää tarpeelliset asiakirjat hakemukseen mukaan. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja se on ilmaista. Saat lainatarjouksen parhaimmillaan muutamissa minuuteissa, ja mikäli hyväksyt tarjouksen arkena kello 9.00-17.00 välillä saat rahat pankkitilillesi nopeasti. Laina on siis pikalainaa.

Kuinka paljon voin hakea Fellow Financen lainaa?

Fellow Financelta voi hakea lainaa enintään 20 000 €. Myönnettävän lainasumman määrä riippuu tulotiedoistasi, jotka sinun lainahakemuksen yhteydessä tarvitsee esittää. Tulotietojen perusteella lainan takaisinmaksukykysi arvioidaan, jotta tulosi riittävät muiden kulujen lisäksi kattamaan säännöllisen lainan lyhentämisen.

Voinko saada lainalleni lyhennysvapaita?

Sinun on mahdollista saada lyhennysvapaita Fellow Financelta saamallesi lainalle. Ole yhteydessä Fellow Financen asiakaspalveluun. Lyhennysvapaata voit myös hakea kirjautumalla Fellow Financen verkkopalveluun.

Voinko siirtää laskuni eräpäivää?

Fellow Financen myöntämän lainan eräpäivää onnistuu siirtää jopa kahdella viikolla. Mikäli eräpäivän siirtämiselle on tarve, ole yhteydessä Fellow Financen asiakaspalveluun. Eräpäivän siirtäminen onnistuu myös Fellow Financen verkkopalvelun kautta kirjautumalla palveluun sisään.

Miksi lainahakemukseni hylättiin?

Fellow Finance on vertaisrahoituspalvelu eli yksityiset sijoittajat hylkäävät tai hyväksyvät lainahakemuksesi. Hakemuksesi on kuitenkin anonyymi sijoittajalle, mutta hän näkee luottokelpoisuuttasi koskevat tiedot. Luottokelpoisuutta laskevat esimerkiksi maksuhäiriömerkintä tai liian pienet tulot verrattuna menoihin tai lainan summaan. Näiden perusteella sijoittaja voi päättää, ettei sijoita lainaasi.