Danske Bank on moderni kansainvälisesti toimiva pohjoismainen pankki, joka tarjoaa erilaisia pankkipalveluita, kuten lainaa ja kulutusluottoja. Suomen Danske Bank on lähtöisin vuonna 1887 perustetusta Postisäästöpankista ja markkinaosuudella mitattuna Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki.

Danske bank

Vertaa Danske Bankilta saamaasi lainatarjousta +10 lainaan.

 • Vertaamalla löydät edullisimman lainan
 • Kilpailuta lainat ilmaiseksi
 • Säästä rahaa lainoissa

Tietoa Danske Bankista

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankkialan toimija, jolla on lähes miljoona henkilöasiasta sekä noin 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Danske Bank toimii 13 maassa tarjoten kokonaisvaltaisia pankkipalveluita henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaille. Suomessa Danske Bankilla on 39 konttoria ja asiantuntijakeskusta, joissa työskentelee noin 2000 pankkialan asiantuntijaa tarjoten laadukasta asiakaspalvelua asiakkailleen. 

Pankin palveluksessa työskentelevät asiantuntevat ammattilaiset auttavat asiakkaitaan niin sijoitustoiminnan tehtävissä kuin päivittäisissä pankkiasioiden hoitamisessa. Pankkipalveluiden lisäksi Danske Bankin palvelutarjonnasta löytyy muun muassa henki- ja eläkevakuutuksia, asuntolainoja sekä varallisuudenhoitoa. 

Danske Bank lainat

Danske Bank tarjoaa monipuolisesti erilaisia lainatuotteita erilaisia elämäntilanteita varten. Heidän valikoimastaan löytyy asuntolaina, kertalaina, käyttölaina, haavelaina, opintolaina sekä autorahoitus. 

Asuntolaina

Asuntolainan avulla toteutat unelmasi kodista. Danske Bank tarjoaa kolmea erilaista asuntolainaa: Vakaa Plus, Vakaa ja Perus. Lisäksi mahdollisuuden ASP-lainaan, joka on tarkoitettu ensiasunnon hankintaan. Danske Bankin Lainalaskurin ja Lainavalitsimen avulla selvität taloudelliset mahdollisuutesi sekä sopivan asuntolainan juuri sinulle.

Kertalaina

Kertalaina on vakuudellinen kulutusluotto isompiin yli 10 000 euron rahoitustarpeisiin. Kertalainan käyttökohteita on monia ja tilanteesta riippuen kertalainaa voikin kutsua muun muassa autolainaksi tai venelainaksi. Lainan korko muodostuu viitekorosta ja lainakohtaisesta marginaalista. Laina-aika ja takaisinmaksu on sovittavissa joustavasti tarpeidesi mukaan.

Käyttölaina

Käyttölaina on luottokortin tapaan toimivat jatkuvasti voimassa oleva laina suunnitelmien, kuten remontin, ja arjen äkillisten menojen rahoittamista varten. Käyttölainaa on mahdollista saada alkaen 2 000 e lainaa aina 10 000 € asti, maksukykysi mukaan. 

Käyttölainan korko on sidottu 3 kuukauden Euribor 365-viitekorkoon ja siihen lisätään 9 prosenttiyksikköä.

Danske Bankin käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto.

Haavelaina

Onko sinulla haaveita ja suunnitelmia, joita toteuttaa, mutta säästösi eivät riitä? Haavelainan avulla toteutat isompienkin haaveiden, kuten auton ostamisen, rahoitustarpeen. Haavelaina on vakuudeton ja sitä voit hakea maksukyvystäsi riippuen 10 000 euroon asti. Kahdella lainanottajalla on mahdollista saada 20 000 € lainaa. 

Lainankorko koostuu viitekorosta, jonka päälle lisätään 5-10 prosenttiyksikköä. Viitekorkona lainassa käytetään 12 kk Euribor-korkoa. Haavelainalle myönnetään maksimissaan 5 vuoden laina-aika ja lyhennytapana toimii tasaerälyhennys. 

Opintolaina

Opintolaina on opiskelijoille tarkoitettu laina, jonka avulla voit rahoittaa opiskelujen aikaista elämääsi. Opintolainalle et tarvitse vakuuksia, sillo valtio takaa sen puolestasi. Lainan lyhennys alkaa vasta, kun olet suorittanut opintosi. 

Opintolaina mahdollistaa keskittymisen opintoihin työnteon sijasta ja voit sen avulla rahoittaa tarpeelliset hankinnat. Opintopaikan varmistuttua hae ensin Kelasta opintorahaa, asumislisää ja opintolainan valtiontakaus. Kelan hyväksytyn päätöksen jälkeen voit hakea opintolainaa verkkopankissa.

Mikäli suoritat opintosi määräajassa, voit saada Kelalta tuen lainan lyhennykseen. Kelan sivuilta löydät tarkemmat tiedot koskien opintolainahyvitystä ja -vähennystä, www.kela.fi.

Autorahoitus

Autorahoitus tarjoaa mahdollisuuden auton hankkimiseen osamaksurahoituksella. Autorahoitukselle et tarvitse erillisiä vakuuksia vaan osamaksurahoituksen kohde toimii vakuutena. Osamaksu toimii siten, että maksat autosta ostotilanteessa käsirahan ja rahoitusaikana kiinteän kuukausierän. Kun olet lyhentänyt rahoituksen kokonaisuudessaan, siirtyy auton omistajuus sinulle. Osamaksurahoituksen rahoitusaika vaihtelee useimmiten 12-72 kuukauden välillä. 

Näin haet lainaa Danske Bankilta

Lainan hakeminen onnistuu kätevästi Danske Bankin verkkosivujen kautta. Danske Bankin lainalaskurilla selvität ja suunnittelet, millainen laina olisi tilanteessasi sopivin. Lainalaskurin avulla voit vertailla lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja tarvittavan lainasumman määrää muuttamalla. 

Seuraavia vinkkejä noudattamalla varmistat onnistuneen lainahakemuksen ja helpotat pankin päätöksen tekemistä:

 1. Arvioi realistisesti lainatarpeesi. 
 2. Selvitä taloudellinen tilanteesi ja kuukausibudjettiisi sopiva lyhennyserä, jonka pystyt maksamaan muiden pakollisten menojen lisäksi. Muista jättää pelivaraa budjettiisi!
 3. Tarkista, että olet selvillä laina-ajasta ja lainan kustannuksista sekä varma omasta maksukyvystäsi.
 4. Lopuksi voit siirtyä pankin verkkopalveluun täyttämään lainahakemuksen. Täytä se huolellisesti ja liitä mukaan tarvittavat liitteet. Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Lainan saat nostettua vasta hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.
Muistathan, että verkossa haetuilla lainoilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen peruutusoikeus. 

Danske Bank Kortit

Danske Bankin valikoimasta löydät juuri tarpeisiisi sopivan kortin. Tarjolla erilaisia yhdistelmäkortteja, joihin sisältyy sekä luotto- että debit-kortti ja pelkkiä debit-kortteja. Kaikki Danske Bankin tarjoamat kortit toimivat maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Yhdistelmäkortit

Yhdistelmäkorttia käyttäessäsi saat itse päättää, maksatko ostoksesti luotolta (credit) vai tililtä (debit). Maksaessasi luotolta saat korotonta maksuaikaa keskimäärin 43 päivää. 

Yhdistelmäkortteja ovat:

 • MasterCard Platinum
 • MasterCard Gold

Debit-kortit

Debit-korttia käyttäessäsi maksat ostoksesi suoraan tililtäsi sekä kotimaassa että ulkomailla.

Debit-kortteja ovat:

 • MasterCard Debit
 • MasterCard Debit + opiskelijakortti samassa

Danske Bankin Mastercard Dedit- tai Mastercard Credit/Debit-maksukortteihin on myös mahdollista yhdistää K-Plussa, jolloin kanta-asiakkuus kulkee kätevästi aina mukanasti ja kerrytät Plussa-pisteitä asioidessasi K-Plussa-verkoston liikkeissä.

Finnair Plus Visa

Lisäksi Danske Bankilla on tarjolla Finnair Plus Visa -kortti, jonka avulla kerrytät Finnair Plus-pisteitä aina kortilla maksaessasi. Jokainen kortilla maksettu euro kerryttää yhen Finnair Plus-pisteen. Finnair Plus Visa Gold ja Finnair Plus Visa ovat siten loistavia kortteja paljon matkustaville. 

Maksa turvallisesti puhelimellasi tai kellollasi

MasterCard-kortin saat myös lisättyä Apple Payhin, Google Payhin sekä myös Garminin ja FitBitin laitteisiin.

Danske Bank verkkopankki

Danske Bankin verkkopankissa hoidat päivittäiset raha- ja sijoitusasiasi kätevästi kirjautumalla palveluun pankkitunnuksillasi.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla kirjaudut verkkopankkiin. Turvallisen käytön takaa kirjautumisen hyväksymisessä käytettävä Danske ID-sovellus tai erillinen tunnuslukulaite. Nämä tunnistautumisvälineet korvaavat muovisen turvakortin, ja tarvitset niistä vain toisen.

Verkkopankissa pystyt tarkistamaan tilisi saldon, maksamaan laskuja, siirtämään rahaa ja hyväksymään e-laskuja verkkopankista käsin.

Danske Bankin verkkopankin tarjoama Tulot ja menot-palvelulla seuraat omaa talouttasi vaivattomasti niin verkko-, mobiili- kuin tabletpankissa. Palvelun avulla oman rahankäytön suunnittelu on helpompaa ja näet tarkalleen, mihin rahasi kulutat – kuten asumiseen ja ruokaan. 

Verkkopankki tarjoaa myös alustan:

 • sijoitusten tekemiseen ja markkinoiden kehittymisen seuraamiseen
 • säästöjesi ja sijoitustesi kehittymisen sekä toimeksiantojesi seuraamiseen
 • sijoituskokonaisuutesi analysoimiseen

Muita verkkopankkipalveluja ovat:

 • sopimusten, kuten asuntolainasopimuksen,  allekirjoittaminen 
 • säästäminen
 • korttien ja lainojen hallinnoiminen
 • laskujen maksaminen
 • e-laskusopimusten hyväksyminen
 • viestien lähettäminen ja vastaanottaminen

Danske Bank – Usein kysytyt kysymykset

Saanko Danske Bankista helposti lainaa?

Danske Bankista voi hakea lainaa kuka vain täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikki lainapalvelut eivät toki ole valittavissa, mikäli et ole entuudestaan Danske Bankin asiakas. Jokainen lainahakemus ja asiakkaan maksukyky arvioidaan aina tapauskohtaisesti, joten yleisesti on hankalaa sanoa, voiko lainaa saada helposti.

Miten haen Danske Bankista lainaa?

Lainan hakeminen Danske Bankista onnistuu kätevästi heidän verkkosivujen kautta. Lainalaskurin avulla pystyt suunnittelemaan ja vertailemaan lainamäärien maksueriä ja maksuaikoja. Vertailtuasi lainalaskurin avulla lainoja voit siirtyä täyttämään lainahakemuksen. Täytä lainahakemus huolella ja liitä vaaditut liitteet mukaan!

Danske Bank asiakaspalvelu – Ota yhteyttä

Danske Bankin asiakaspalveluun saat yhteyden soittamalla puhelimitse, keskustelemalla chatissa, lähettämällä viestin tai varaamalla ajan konttoriin. Tunnistautumalla pankkitunnuksillasi verkkopankkiin voit nopeuttaa asiointia. 

Yhteyden Danske Bankin asiakaspalveluun saat soittamalla numeroon +358 (0)200 2580 ja asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-18. Palvelunumero +358 (0)200 25889 senioreille ja erityisryhmille on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17. 

Muita numeroita:
Kortin ja pankkitunnusten sulkeminen 24 h +358 (0)200 2585.
Sijoitusasiantuntijakeskus ma-pe 8-18.30 +358 (0)200 2000.
Uudet asiakkaat ma-pe 8-18 +358 (0)100 1580.

Lähimmän konttorin löydät Danske Bankin verkkosivujen Löydä meidät -toiminnon kautta. Kirjoittamalla hakusanaksi kaupunkin tai postinumeron löydät lähimmät Danske Bankin palvelupisteet. Konttorien lisäksi löydät haulla paikkakuntasi Otto- ja TalletusOtto-automaatit.