Blue Finance on suomalainen rahoitusalan yhtiö, joka on toiminut alalla jo vuosia. Yhtiön toiminta on luotettavaa ja läpinäkyvää. Yhtiö on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin, joka on todiste Blue Finance Oy:n vastuullisesta ja tutkitusta toiminnasta. Yhtiön taloustiedot ovat kunnossa ja heillä on rahoitusalan toimintaan ja luoton myöntämiseen vaadittava tietotaito. 

Yrityksellä on vuosien kokemus luoton myöntämisestä ja lainamarkkinoinnista. Ammattitaitoiset rahoitusalan ammattilaiset palvelevat mielellään vastaten kysymyksiin nopeasti ja asiantuntevasti. Hae luottoa Blue Financelta! 

blue finance

Vertaa Blue Financen lainatarjouksia +10 muuhun lainaan.

 • Vertaa ja löydä paras lainatarjous
 • Hae verkossa – nopea ja helppo
 • Löydä halvin laina ja säästä rahaa

Blue Finance Luottotuotteet

Blue Finance Arkilaina – laina pikaisiin arjen tarpeisiin

Tällä hetkellä Blue Finance myöntämä luottotuote on Blue Finance Arkilaina. Arkilaina on kuin pieni vippi, eli kertaluotto tilanteeseen, jossa rahantarve yllättää äkillisesti. Akuutti rahantarve voi yllättää keskellä arkea. Pesukone voi hajota tai matkakassa voi tarvita pelivaraa. Näissä tilanteissa Arkilaina voi auttaa arjen keskellä talouttasi!

Arkilainaa voit hakea 100-500 €, ja rahat on mahdollista saada tilillesi hyvin pian. Laina-aikaa luotolle myönnetään 4 kuukautta, jonka aikana luoton lyhentäminen toimii joustavasti. 

Arkilaina 100-500 €
Laina-aika 4 kk
Lainanhoitomaksu 3,65 % p.a.
Nimelliskorko 20 % p.a.
Todellinen vuosikorko 26,30 – 41,30 %

Lainaesimerkki: 

300 € kertaluoton takaisin maksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu korkoineen ja kuluineen 313 €. Esimerkki on suuntaa antava. Lainan todelliset ehdot korkoineen ja kuluineen saat tekemällä lainahakemuksen. Lue saamasi luottopäätöksen sisältämät tiedot huolellisesti ennen lainan hyväksymistä. 

Katso 500 e lainat täältä.

Blue Finance lainahakemus – Näin haet lainaa

Blue Financen lainahakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi ja helposti suoraan heidän verkkosivuillaan. Hakeminen on tehty niin helpoksi, ettei siitä ainakaan aiheudu ylimääräistä stressiä yllättävien rahahuoltesi lisäksi.

Kun olet päättänyt hakea Blue Financelta lainaa, klikkaa itsesi heidän verkkosivuilleen niin pääset täyttämään lainahakemuksen ja saat rahat käyttöösi mahdollisimman nopeasti. 

Blue Financen palveluun tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi, jotta henkilötietosi voidaan varmentaa. Kirjauduttuasi palveluun pääset täyttämään lainahakemuksen, jonka jälkeen odotat enää vain lainapäätöstä. Helppoa kuin mikä!

Lainapäätös ja lainatarjous voivat saapua 15 minuutissa, joten pitkään sinun ei tarvitse odotella. Useimmiten luottopäätös tulee aivan minuuteissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Hyväksytyn luottopäätöksen myötä Blue Finance siirtää lainarahat tilillesi. 

Lainanhaku yksinkertaisuudessaan:

 1. Täytä Blue Financen verkkosivuilla maksuton lainahakemus.
 2. Luottopäätöksen saat heti.
 3. Voit nostaa rahat tilillesi heti, mikäli niin haluat.
Lainan hakeminen Blue Financelta onnistuu milloin tahansa ja missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva nettiyhteys. Hakemuksien käsittely tapahtuu kuitenkin lainapalvelun aukioloaikoina arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 9-23.

Kuka voi hakea Blue Financelta lainaa?

Blue Finance edellyttää samoja asioita lainanhakijalta kuin muutkin lainayhtiöt. Vaatimuksena on, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen eli 18-vuotias. Lisäksi hakijan luottotietojen tulee olla puhtaat ja maksuhäiriöitä ei saa olla. Hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa ja hänellä tulee olla käytössä suomalainen pankkitili sekä puhelinnumero. Lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä lainanmyöntäjä tekee maksukyvyn arvion, jonka perusteella laina myönnetään, jos lainanmyöntäjä arvioi hakijan olevan maksukykyinen.

Hakuvaatimukset alle listattuna:

 • 18 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Pysyvä osoite Suomessa
 • Suomalainen pankkitili
 • Toimiva puhelinnumero
 • Pystyy lainanmyöntäjän arvion perusteella maksamaan lainan takaisin

Jos yllä olevat ehdot täyttyvät kohdallasi, voit hyvillä mielin hakea lainaa Blue Financelta!

Kannustamme hakemaan lainaa vain tarpeeseen ja tarpeellisia hankintoja varten. Lainan hakeminen turhanpäiväisiin menoihin, kuten juhlimiseen, ei kannata. On myös hyvä miettiä, olisiko muita vaihtoehtoja rahan kerryttämiseen, kuten säästäminen.

Blue Finance hinnasto

Luottokustannukset

Tilinhoitomaksu: 3,65 % vuodessa (0,01 % per päivä, lasketaan luottosummasta), lasketaan käytettävissä olevasta luottorajasta. Vuosittainen veloitus. Kun laina-aika on 4 k, tilinhoitomaksu on noin 1,2 % luottosummasta.   

Valinnaiset lisäpalvelut

Kuukausittainen eräpäivän muuttaminen30 €
Laskutustavan muuttaminen10 €
Maksusuunnitelman muuttaminen30 €
Luottohakemuksen nopean käsittelyn palvelu20 % ensimmäisestä nostosummasta
Nostohakemuksen nopean käsittelyn palvelu20 % nostosummasta
Kertaluoton paperilaskutus4,90 €/lasku
Joustoluoton paperilaskutus4,90 €/lasku
Arki- ja Kertaluoton luottohakemuksen express-palvelu29 €
Arki- ja Kertaluoton pikanostopalvelu (6h)25 €
Arki- ja Kertaluoton hetinostopalvelu (heti)29 €

Selvitystyöt

Liikasuorituksen palautus10 €
Viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen10 €
Eräännyttämiskulu, velkapääomaa alle 500€25 €
Eräännyttämiskulu, velkapääomaa 500€ ja yli50 €
Maksuhuomautus5 €
Muu laskutettava selvitystyö120 €/h
(esim. velallisen velkajärjestelyihin liittyvä työ

Blue Finance Omat Sivut

Asiakkaalle perustetaan Blue Financen verkkopalveluun omat sivut, jotka ovat käytettävissä 24/7. Omien sivujen kautta on turvallista ylläpitää asiakkaan tietoja ja päivittää niitä tarpeen vaatiessa. Palvelun kautta voi seurata omia lainoja ja niiden takaisinmaksua sekä tietoja.

Omille sivuille tunnistautuminen tapahtuu ensimmäisen kerran turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksilla henkilötietojen varmentamiseksi. Tämän jälkeen Blue Financen verkkopalveluun kirjaudutaan asiakkaan henkilötunnuksella ja salasanalla. 

Blue Finance Asiakaspalvelu

Blue Financen lainapalvelu on avoinna joka päivä, myös pyhinä, klo 7-23. Lainahakemukset käsitellään arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 9-23.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20 numerosta 060 0303 060 tai sähköpostiosoitteesta [email protected]

Lisäksi Blue Financen verkkosivuilta voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Ota yhteyttä asiakaspalveluun -lomakkeella. 

Yrityksen yhteystiedot:
Linnankatu 18, 20100 Turku
Osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä. 
[email protected]
www.bluefinance.fi
Nettipalvelu avoinna 24/7

Blue Finance – usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea lainaa Blue Financelta?

Blue Financella ovat voimassa samat edellytykset lainanhakemiselle kuin muillakin lainayhtiöillä. Hakeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä eli vähintään 18 vuoden ikää. Hakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa, jonka lisäksi hakijalla tulee olla suomalainen pankkitili sekä puhelinnumero. Luottotietojen on oltava kunnossa, jotta lainaa voi hakea.

Millaista lainaa Blue Financelta saa?

Blue Financen Arkilaina on pikavipin kaltainen kertaluotto äkillistä rahantarvetta varten. Arkilainaa on mahdollista hakea 100-500 €. Lainrahat on mahdollista saada tilillesi hyvin pian lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Laina-aikaa luotolle myönnetään 4 kuukautta, jonka aikana luoton lyhentäminen toimii joustavasti. Jos haet suurempaa lainaa, katso esimerkiksi Santander vakuudettomat lainat.

Kuinka voin olla yhteydessä Blue Financen asiakaspalveluun?

Blue Financen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20 numerosta 060 0303 060 tai sähköpostiosoitteesta [email protected]

Blue Financen lainapalvelu on avoinna joka päivä, myös pyhinä, klo 7-23. Lainahakemukset käsitellään arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 9-23.

Blue Financen verkkosivuilta voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun Ota yhteyttä asiakaspalveluun -lomakkeella.

Miten haen lainaa Blue Financelta?

Lainan hakeminen onnistuu juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii Blue Financen verkkosivujen kautta. Lainahakemus täytetään netissä ja täyttämiseen menee vain pieni hetki. Jotta pääset Blue Finance palveluun täyttämään hakemuksen, tulee sinun kirjautua sinne ensimmäisen kerran verkkopankkitunnusten avulla.

Lainahakemukset käsitellään lainapalvelun aukioloaikoina, eli mikäli lähetät lainahakemuksesi ajoissa voidaan se käsitellä heti. Luottopäätös tehdään parhaimmillaan jopa muutamissa minuuteissa, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi heti.

Blue Finance arvioi maksukykysi antamiesi tietojen perusteella. Hakemukseen ei tarvitse liittää liitteitä mukaan, vaan tiedot tarkistetaan tarpeen tullen esim. Väestörekisterikeskuksesta ja Suomen Asiakastiedoista.

Kuinka nopeasti saan lainarahat tililleni?

Jos täytät lainahakemuksen lainapalvelun aukioloajan puitteissa arkisin klo 7-23 ja viikonloppuisin klo 9-23 välillä, on lainasumma mahdollista saada jopa 15 minuutissa lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Muistathan siis tehdä lainahakemuksen ajoissa, mikäli tarvitset rahat käyttöösi mahdollisimman pian!