Suomi24-uudistus on nurkan takana. Katso kolme tärkeää asiaa, jotka sinun tulee tietää »

Suomi24-uudistuksen myötä Yhteisö suljetaan. Talletathan tietosi ja yksityisviestisi 27.1.2015 mennessä.

Mikä siirtyy ja mikä ei? Lue lisää »
/ / Perustiedot

Viimeisin päivitys:

palkkakerroin

Esittely

Kela-Kerttu vastaa Kysy lapsiperheen etuuksista -palstalla Kelan lapsiperheen tukia koskeviin kysymyksiin maanantaista perjantaihin työaikana. Kela-Kerttuna kysymyksiin vastaavat Kelan lapsiperheen tukien asiantuntijat eri puolilta Suomea.

Kysy Kela-Kertulta esimerkiksi lapsilisistä, äitiysrahasta, vanhempainrahasta, äitiyspakkauksesta, isyysvapaasta, kotihoidon tuesta sekä siitä, miten Kelan etuuksia haetaan. Kerttu pyrkii vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, mutta vastausaika riippuu kysymysten määrästä. Etusijalla ovat kysymykset, joihin vastaamisesta on hyötyä monille.

Tietoturvasyistä Kela-Kerttu ei voi vastata yksittäisen henkilön tai perheen etuustiedusteluihin. Omia henkilötietoja, henkilötunnusta tai tietoja etuuspäätöksistä ei pidä lähettää palstalle.

Lapsiperheen tuet voi hakea kätevästi verkossa www.kela.fi/asiointi. Etuuksia ei voi hakea tämän palstan kautta.

Etuuksien määrää voi arvioida osoitteessa www.kela.fi/laskurit. Palvelu ei vaadi kirjautumista. Etuuksien maksupäivän voi tarkistaa joko verkosta osoitteesta www.kela.fi/asiointi tai maksupäivätiedustelun automaattisesta puhelinpalvelusta 020 634 0210. Palvelu toimii ympäri vuorokauden.

Perhe-etuuksista voi kysyä Kelan lapsiperheiden palvelunumerosta 020 692 206. Se palvelee ma-pe klo 8-18. Lisätietoja löytyy myös Kelan lapsiperheiden sivuilta www.kela.fi/lapsiperhe.

Kirjoittajien on noudatettava Suomi24:n sääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta
http://www.suomi24.fi/opastus/keskustelu/ohjeet#saannot_vastuu

Jos huomaat näitä sääntöjä rikottavan, voit ilmoittaa siitä kyseisen viestin kohdalta.

Muistathan, että olet vastuussa omasta kirjoituksestasi ja sen sisällöstä. Kirjoittajaa sitoo Suomen laki ja lakia rikkovien viestien kirjoittaja voi joutua teksteistään oikeudelliseen vastuuseen ja saada sakkoja. Viestit, jotka eivät liity palstan aiheeseen voidaan poistaa tai siirtää oikeaa aihepiiriä koskevalle palstalle. Mainostaminen ilman Suomi24:n lupaa on kielletty.

Palstan sheriffi pidättää itsellään oikeuden poistaa asiattomat viestit keskusteluista. Toistuvasta häiriköinnistä keskustelusivuilla voi seurata IP-osoitteen jäljitys ja tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Suomi24:n sääntöjen mukaan palstan sheriffi ei ole velvollinen kommentoimaan toimiaan tai viestien poistoa palstalla.

Toimipiste

Perustiedot

Kela-Kerttu
Kela-Kerttu vastaa Kelan perhe-etuuksia koskeviin kysymyksiin maanantaista perjantaihin työaikana.

Facebook

Kuvat

Tilastot

  • Tila: Offline
  • Kirjautunut viimeksi: 7.11.2014 9:42
  • Liittynyt jäseneksi: 1.1.2010
Tietoa mainosten kohdentamisesta