Treffit Plus -paketin käyttöohjeet

Mikä on Treffit Plus?
Suositeltavat selaimet palvelun käyttöön
Treffien käyttö
Paketin toiminnallisuudet
Paketin maksaminen ja hinnoittelu
Maksaminen
Kestotilauksen lopettaminen
Peruutusoikeus


Mikä on Treffit Plus?

Treffit Plus on Suomi24 Treffien maksullinen lisäominaisuus. Sen hankkineet käyttäjät saavat käyttöönsä laajennetun treffipalvelun, jonka erilaiset toiminnallisuudet auttavat käyttäjiä löytämään seuraa varmemmin ja helpommin.

Suositeltavat selaimet palvelun käyttöön

 • Mozilla Firefox 8 ja uudemmat
 • Internet Explorer 8 ja 9
 • Google Chrome
 • Safari


Sivun alkuun ^


Treffien käyttö

Paketin toiminnallisuudet

 • Parannettu näkyvyys hakutuloksissa - Käyttäjät listataan hakutuloksissa ennen muita. Listaus koskee etusivulta tehtyjä hakuja sekä tarkennettua hakua.
 • Oman kuvan nostaminen palvelun etusivulle - Käyttäjä voi nostaa oman kuvansa palvelun etusivulle ennalta määritellyksi ajaksi. Nostoja kuuluu Treffit Plus -pakettiin ennalta määritelty määrä.
 • Megafoni - Käyttäjä voi huutaa viestin megafoniin ja viesti näytetään palvelun etusivulla ennalta määritellyn ajanjakson. Huutoja kuuluu Treffit Plus -pakettiin ennalta määritelty määrä.
 • Salaiset kansiot - Salaisissa kansioissa käyttäjä voi tuoda esille omia sekä lukea muiden näkemyksiä monista parisuhdetta askarruttavista asioista ja tarkastella profiilien käyttötietoja.
 • Lahjat - Mahdollisuus lähettää henkilökohtaisia lahjoja muille käyttäjille. Lahjoja kuuluu Treffit Plus -pakettiin ennalta määritelty määrä.
 • Valokuvat - Mahdollisuus lisätä 20 albumikuvaa.
 • Viestimäärät - Mahdollisuus nähdä 500 uusinta yksityisviestiä tai vieraskirjaviestiä.
 • Ihannekumppani-ilmoitukset - Käyttäjälle lähetetään hänen halutessaan kerran vuorokaudessa sähköposti-ilmoitus uusista käyttäjän ihannekumppaniprofiilin sopivista profiileista.
 • Vierailijat - Mahdollisuus nähdä 50 viimeisintä profiiliasi katsellutta käyttäjää.
 • Chat-kutsun lähetys - Käyttäjä voi lähettää chat-kutsun toiselle käyttäjälle.
 • Tekstihaku - Profiilin kuvaustekstiin kohdistuva haku helpottaa käyttäjää löytämään kiinnostavat profiilit.
 • Suosikit - Käyttäjä voi katsoa, kuka on lisännyt hänet omiin suosikkeihinsa.
 • Arvioiden poistaminen - Käyttäjä voi piilottaa oman profiilinsa arvostelut.

Etusivun kuvanostojen ja megafoni-huutojen aikarajoja voidaan muuttaa palvelun käyttöasteen mukaan. Käyttäjälle kerrotaan kuvanoston ja huudon yhteydessä kuinka pitkän ajan kuluttua hänen nostonsa tai huutonsa tulee näkyville palvelussa. Käyttäjä voi tässä vaiheessa vielä keskeyttää toimenpiteen.


Sivun alkuun ^


Paketin maksaminen ja hinnoittelu

Treffit Plus -paketti on maksullinen. Kulloinkin voimassa oleva hinta sekä pakettiin kuuluvien toimintojen - megafonihuutojen, kuvanostojen ja lahjojen - määrä ilmoitetaan palvelussa sekä paketin tilauksen yhteydessä että Treffit Plus -sivulla. Samoin palvelussa ilmoitetaan pakettiin kuuluvien toimintojen lisätilausten hinnoittelu.


Sivun alkuun ^


Maksaminen

Treffit Plus ja mahdolliset lisätilaukset maksetaan verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai tekstiviestillä. Tilauksen voi suorittaa kesto- tai kertatilauksena. Kestotilauksen voi suorittaa ainoastaan tekstiviestillä. Tekstiviestillä tilatut paketit maksetaan operaattorin matkapuhelinlaskulla. Tarkat tilausohjeet kerrotaan palvelun sivulla tilauksen yhteydessä.

Tekstiviestillä kertatilauksen tehneille käyttäjille lähetetään muistutusviesti ennen tilausjakson päättymistä. Käyttäjä voi aktivoida uuden tilausjakson vastaamalla muistutusviestiin viestin ohjeiden mukaisesti. Kestotilauksen tehneille lähetetään muistutusviesti (2 vrk) ja uusi laskutusviesi (1 vrk) ennen uuden laskutusjakson alkamista. Kestotilaus katkaistaan jos uusi laskutusviesti ei mene perille vuorokauden kuluessa. Näin voi käydä mikäli käyttäjän puhelin on esimerkiksi kiinni eikä vastaanota viestejä.

Mahdollisen tilausjakson päättymisen jälkeen käyttämättä jäänet toiminnot - megafoni, kuvanosto ja lahjat - ovat edelleen käytettävissä täysimääräisinä, jos käyttäjä myöhemmin aktivoi uuden tilausjakson.

Tekstiviestillä tilatun palvelun hinnoittelu ja maksaminen on toteutettu Mapelin suositusten mukaisesti. Palvelun toimii seuraavien operaattoreiden liittymillä: Sonera, Elisa, DNA, Tele Finland, Saunalahti.

Verkkopankkitunnuksilla ja luottokortilla tehdyt maksutapahtumat suoritetaan suojattua yhteyttä käyttäen. Suomi24 ei talleta asiakkaan verkkopankki tai luottokorttitietoja. Luottokunnan maksutapahtumat suoritetaan Luottokunnan maksulomaketta käyttäen.


visamastercard


Sivun alkuun ^


Kestotilauksen lopettaminen

Käyttäjä voi lopettaa tekstiviestillä suoritetun kestotilauksen milloin tahansa lähettämällä viestin STOP numeroon 17241. Jos asiakkaalta evätään pääsy palveluun käyttöehtojen tai sääntöjen vastaisen käytön takia, pidätetään suoritetun veloituksen käyttämätön summa kiinteänä maksuna. Mahdollista käyttämättä jäävää summaa ei palauteta.


Sivun alkuun ^


Peruutusoikeus

Maksu- ja tilaustiedot on tässä palvelussa annettu välineeseen sopivalla tavalla ja maksullinen palvelu katsotaan otetuksi käyttöön välittömästi tilauksen jälkeen, joten tilatulla tuotteella ei näin ole kuluttajansuojalain mukaista peruutusoikeutta.


Sivun alkuun ^


Tietoa mainosten kohdentamisesta